Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Лукарски: На балотажите на местните избори ще подкрепяме ГЕРБ
Лукарски: На балотажите на местните избори ще подкрепяме ГЕРБ
Автор: ПИК
Дата
Дата
5415
Коментари
1
Лукарски: На балотажите на местните избори ще подкрепяме ГЕРБ

От тази сутрин експертите работят в Иганово. Надявам се резултатите да излязат бързо и да направим изводите. Това каза в сутрешния блок на БНТ икономическият министър Божидар Лукарски. Нещата в Иганово нямат абсолютно нищо общо със станалото в Горни Лом. В Иганово няма работници, които да работят в тези складове. Има двама охранители. Единият е подал сигнал и се е действало доста компетентно. Разпоредил съм проверка във всички складове в страната. Тези на ВМЗ са най-добрите в България, разкри министърът.

Трябваше да се включим по-активно на изборите в Сърница. С ГЕРБ сме коалиционни партньори и трябваше да ги подкрепим по-осезателно. Реформаторският блок няма да правим коалиция за местните избори с ГЕРБ. Те обявиха, че ще се явяват самостоятелно. На местата, където се стигне до балотаж, ще подкрепяме техния кандидат и обратното, разкри Лукарски.

Тезата, че РБ преяжда с власт, е изключително невярна. Назначенията по времето на Орешарски са били много повече отколкото сега. Още в началото обявихме, че имаме много добре подготвени кадри, специалисти и експерти. Назначените от БСП и ДПС, които си вършат съвестно и качествено работата, не се уволняват. Работя много добре с Томислав Дончев. Нямаме никакви проблеми, каза още Лукарски.

Напиши коментар »
(1)
1
Да, точно така, като в Сърница и пак ще отнесете една "рязана пушка", както казва народа. Проектите ГЕРБ и РБ неразбраха ли, че ДПС са организирана сила, а те са банда крадливи негодници и народа ги вижда тези неща.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?