Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лукарски: Как Марешки ще бори корупцията, когато самият той е давал рушвети
Лукарски: Как Марешки ще бори корупцията, когато самият той е давал рушвети
Автор: ПИК
Дата
Дата
18159
Коментари
6
Лукарски: Как Марешки ще бори корупцията, когато самият той е давал рушвети

Аз избирателите не ги деля, Реформаторския блок се оформи като автентичното дясно извън ГЕРБ”, това заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски и съпредседател на Реформаторския блок пред БНТ.

Той не скри разочарованието си от разделението между десните партии и заяви, че има разслоение на гласовете. „Десните избиратели не бива да се делят, както направиха други колеги”.

По отношение на по-високите заплати, Лукарски бе категоричен, че трябва да се запази ръста на икономиката.

За това как да се постигне по-висок ръст на икономиката, лидерът на СДС бе категоричен, че трябва да се запази плоският данък, намаляването на ДДС, което е включено в програмата на Реформаторския блок, което да донесе 1 млрд. повече в бизнеса, вдигане на прага при регистрация на ДДС, при малкия и средния бизнес намаляване на административната тежест.

„Има много от документацията, която съответните служби и администрация може да намерят по служебен път. Ако могат да го намерят в дадените архиви, то не би трябвало да го търсят от хората, което го има и в нашата програма”, добави Лукарски по повод тежката бюрокрацията. Лидерът на СДС добави още, че с влизането в 44-то Народно събрание ще искат незабавно приемане на антикорупционния закон.

„Как ще се бориш с корупцията, когато самият ти си я подпомагал. Марешки е един такъв пример, самият той сподели, че е давал рушвети, ако не знае и това е престъпление. Как такъв човек заявява, че ще се бори с корупцията”, отсече Лукарски.

За намесата на Турция в изборите, съпредседателят на Реформаторския блок поиска да се предприемат действия по повод намесата на южната ни съседка.

„Аз не се сещам български политик да се е намесвал в изборите там и да е агитирал, реципрочно и ние не бива да допускаме подобно поведение”, допълни Лукарски. 

Напиши коментар »
(6)
1
А как ти ще бориш корупцията, като си приемал рушвети???
2
Наскоро разбрах, че тя е взела пyтkaтa си на ремък и е духнала за Калифорния, актриса да става. Там са я посрещнали черните печки с дългите пишkи. Тя нахлузи рогата на този нещастник, а той продължава да си гелосва косата.
3
4
Добре сте почнали! Aми дайте да видим и как другарят Цветанов с една учителска заплата си е купил 6 апартамента в София - това е не по-малко интересно, а и ще бъде политкоректно! Също така може да поразнищите една друга история - доклада на европейските прокурори от края на миналата година - където същите тези прокурори питат Цацаров защо Борисов още не е следствен, и са изброени причините!? Хайде сега да ви видя колко сте "независими" и "обективни"!
5
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
6
Лукарко - шмешни/кът символ на корупция! Та я първо кажи тебе КОЙ те направи министър? Както стана ясно, твоето назначаване не е било договорено от РБ с Бокито, ами КОЙ лично се е тръшнал пред Бокито и е казал, че ти ще си НЕГОВ министър! Нещо да изкоментираш, лукарче?У
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?