Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЛИЦЕМЕРИЕ ИЛИ ЗАВИСИМОСТ? Кога е честен Игнатов от ДеБъ - горд до Цацаров или подчинен до свастиките на Христо Иванов (СНИМКА)
ЛИЦЕМЕРИЕ ИЛИ ЗАВИСИМОСТ? Кога е честен Игнатов от ДеБъ - горд до Цацаров или подчинен до свастиките на Христо Иванов (СНИМКА)
Дата
Дата
74993
Коментари
28
ЛИЦЕМЕРИЕ ИЛИ ЗАВИСИМОСТ? Кога е честен Игнатов от ДеБъ - горд до Цацаров или подчинен до свастиките на Христо Иванов (СНИМКА)

Кога е честен кандидатът за кмет на ДеБъ Борислав Игнатов, опозорен като архитект след разкритията за червения и златните тапети в дома му? Този въпрос си задават и политици, и магистрати, а и избирателите, след като лъсна поредното му лицемерие. 

Става дума за малко известен факт от биографията на кандидата на ДеБъ, разкрита още преди месец от ПИК и припомнен отново от други медии тези дни. А именно, че той е работил за държавата в лицето на прокуратурата, изпълнявайки проект за избора на настоящия Висш съдебен съвет. През пролетта на 2017 г. ВСС е провел процедура по избор на доставчик за временно ползване на система за безжично гласуване за нуждите на общите събрания на следователите, прокурорите и съдиите, които се проведоха по-късно същата година. 

Прогнозната стойност на поръчката е била в размер на 54 670 лв., като изрично е посочено, че сумата не трябва да надвишава 70 000 лв. Документи подават две фирми: един от лидерите на пазара за осигуряване на техническо оборудване за конгреси, събрания и масови мероприятия – "Конгресинженеринг" и фирмата на архитекта от Варна – "БИГНАТОВ Студио Ню Йорк". Заради дребна техническа грешка, представляваща разминаване от 6 стотинки, "Конгресинженеринг" е отстранена, а фирмата на Игнатов получава поръчката с оферта за изпълнението й от 60 000 лв. Срещу тази сума фирмата на Игнатов се наема да осигури пултове и презентационно оборудване, както и устройства за безжично гласуване, според броя на участниците в общите събрания на магистратите, както следва: за 13 май 2017 г. в зала "Универсиада" – 450 устройства за следователите, за 27 май 2017 г. в зала "Универсиада" – 1500 устройства за прокурорите и за 10 юни 2017 г. в Интер Експо Център – 2250 устройства за съдиите.  

Така се оказва, че фирмата "БИГНАТОВ Студио Ню Йорк", чийто едноличен собственик е Борислав Игнатов, е имала ключова роля в организирането, провеждането и взимането на решения с безжично гласуване на общите събрания на магистратите, на които през 2017 г. бяха изслушвани кандидатите от съдебната власт за членове на ВСС. В навечерието на гласуването през 2017 г. ръководството на Съюза на съдиите в България (ССБ), неправителствената организация с бивш председател Христо Иванов – Български институт за прави инициативи (БИПИ), както и представители на партията на бившия правосъден министър "ДеБъ" и той самият, атакуваха електронния вот на магистратите. Любопитна подробност е, че тогава обект на негативна кампания се оказа единствено системата за прякото електронно гласуване, при която нямаше никакви неизправности, но не и фирмата на Борислав Игнатов, за която става ясно, че е предоставяла устройствата за общите събрания на магистратите от цялата страна.

Именно тогава Игнатов от ДеБъ искрено се радва, че се е докоснал до престижната структура на държавното обвинение и се е запознал и здрависал лично с един от най-изтъкнатите юристи в новата ни история - главният прокурор и уважаван бивш съдия Сотир Цацаров. Кадър от това време показва изпънатия в почетна стойка и позиращ с уважителна усмивка Борислав Игнатов, горд, че се снима с Цацаров. 

Искрен ли е бил тогава, или се е преструвал, след като е лапнал парите на държавата? 

Или е лицемерен сега - отпуснал рамене, с увяхнала като на поръчков клоун усмивка, до зловещия символ на свастиката, украсила снощния поръчков протест на подсъдимия му господар Иво Прокопиев и лакея му Христов Иванов?

Или просто е зависим... 

Заради порно приятелката, заради фалшивата биография на “успешен” архитект, заради несъстоялия се изобщо личен и професионален живот вече 47 години. И безпътицата на задаващата се нерадостна старост на безработен стар ерген. 

Напиши коментар »
(28)
1
Днес е ден за размисъл, а вие не спряхте да оплювате всички кандидати вече половин година...Та ако един архитект не разбира от благоустройство, то какво разбират останалите?
2
Такива като Игнатов ...гадове и мръсници подмазващи лизачи. Не трябва да се избират никога за нищо. Повръща ми се от ДеБъ ...по омразни ми станаха от БСП.
3
тази снимка е отпреди 5 години
4
Господа ....това се нарича свобода на словото. Добре че ги има ПИК та да си кажем и ние мнението за живота. Медии плювачи колко щеш . ПИК не са от тях. Който не харесва да се маха да ходи при Бабикян и Нешка да реват заедно.
5
Ти си този, който ще реве утре, герберасте № 6, ти! Бягай да си купиш три дузини носни кърпички, че да си бършеш сълзите и сополите! Остави няколко и за баба ти Нешка! Значи, геребрасте № 6, според твоето обло като стъклена топка мозъче, свобода на словото означава перверзия, цинизъм грозни обиди, гавра с хората и порнография? така ли бе, СИКаджийски герберасте №6?!
6
оскотял циклофреник
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Ей шматки изпускате си нервите. Утре аз няма да рева.... Гаранция Печелим на първи тър. Йорданка е новия стар кмет. Хората нормалните ще я изберат. Вие отивате в историята. След 19ч. Утре ще виете на умрело.
10
Да накажем Мистър Вибратор Игнатиев както и Мая Костинбродска на изборите утре и да гласуваме за Фамдъкова.
11
кандидата на ДъБъ порно героя е най-горд с жената до него с цветните вибратори. От понеделник / 28 октомври 2019 г/ ще има мноооого време за нови упражнения и порно позвизи.. у дома.
12
Фандъкова е правилният избор за Софиянци утре.
13
ДеБъ мамичката ви ДеБъ герберастка!!!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
АКО УТРЕ 80 - ТЕ ПРОЦЕНТА СИ ИЗБЕРАТ ПАК ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ....ЩЕ СЕ ОТКАЖА ОТ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.ПО ПРОСТ И НАИВЕН НАРОД ОТ НАШИЯ НЕЗНАМ ДА ИМА.ОНЯ МИ СЕ СНИМАЛ ПРЕД ИКОНАТА И ИМ ТЪРСИ ПРОШКА.....НАРОДЕЕЕ.....НЕ МУ ЛИ СВИКНАХТЕ НА НОМЕРАТА!?
16
Прав ти път към Сибир
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Порнно саайта ХАМСТЕР поздравява женати червен п-едераст с обслужването на клиентите от Африка!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Защо трябва да е честен, когато става въпрос за пари? - А заблудата "Ню Йорк" в името на фирмата му!?
21
Под тази статия имаше над 40 коментара. Правилните коментари са забърсани, останали половината. Ето един ташак: Вижте № 18, Манаф Грую спретнал отговор на № 25, който коментар изобщо го няма. В последно време Heдялко е силно притеснен. Той самият е изцяло компрометиран не само с ония 14,5 млн. лв. които е докопал от КТБ, а и с още много други далавери. Това е една от причините да не разрешава коментари под повечето публикации. Защото веднага бива опровергаван с факти. На всичкото отгоре той си е шматка по рождение, по скоро той е пyткa непоръбена. Видяхте го как се блещи на млад , здрав пичага пред ВСС повтаряйки - " Много си як ве". Но какво може да се очаква от потомък на кaшкaвaлджия. Аз съжалявам за съпругата му. Тя, завалията не е eбaнa като другите жени от преди да се ожени за този лилипут. Готов съм да я направя напълно щастлива, тя заслужава. Нека останалите мераклии за това добро дело да отстъпят да съм първи по ред. Докато аз я блъскам те да загряват с пyткaтa на Ива Николова, вместо да гледат и да си правят чекии. Най накрая дружно ще нaeбeм и Heдялко. Изборите няма да коментирам. Тази вечер след 20.00 часа Манолова ще бъде кмет на София.
22
долу вибратора
23
Деят в който поне 50 000 червени тъпигьоза като теб се откажат от БГ гражданство и си бият пръта за Сибир,ще трябва да се отпразнува със събор на Кръстова гора и да се превърне във втори национален празник!!
24
Игнатов е единственият нормален кандидат за кмет. Щом искате да ви крадат, гласувайте за друг.
25
ВСИЧКИ КАНДИДАТИ СА МИЛИОНЕРИ,НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И БЕЗПЛАТНО ДА ГИ ИЗБИРАМЕ,Е ГАТИ И НАГЛОСТТА. ДАЖЕ И ДА ДОЙДА ОТ ПРОВИНЦИЯТА В СОФИЯ ДА ГЛАСУВАМ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ ПОНЕ 40 ЛЕВА ОТ ПЕНСИЯТА СИ ЗА ПРЕВОЗ И ТО ДА ГЛАСУВАМ ЗА АЙДУЦИ,МИЛИОНЕРИ....ДА СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ.НЯМА ДА ГО БЪДЕ. И ФАНДЪКОВА И МАНОЛОВА И ВСИЧКИ ДРУГИ СА БОГАТАШИ,А НИЕ ВСЕ ПО-БЕДНИ. АЗ ИМ ТЕГЛЯ ЕДНА МАЙНА
26
А кога е ЧЕСТЕН Борисов ? Когато е станал член на БКП и то доброволно ? Когато е бил ортак и приятел с мутрите у нас ? Когато при деполитизацията е избрал партията пред пожарната ? Когато е оставил жена си с малко дете , за да скочи при Цветелина ? Кога е бил честен ? Ще ни осветли ли ПИК за това ? Оставете Игнатов , днес го има , утре не. А ББ вече 10 години коли , беси и определя живота ни. Замаскиран хамелеон-лицемер и самовлюбен простак !
27
Вчера много ли се изредиха при Ива
28
Чета и умирам от смях, четеш и нищо не разбираш. Едно разбрах от Звезда Мастегарката, че всички трябва да умират от глад, ако не е Тиквата да раздава, и трябвало да сме му благодарни. Звездно, личи, че работиш в ПОРНО сайта Пик, да си чула за средна класа, за конкуренция, ама не си. Толко ти е акъла Мърша.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?