Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лиляна Павлова: Регионалната политика дава възможност от инвестиции в благоустрояването на регионите
Лиляна Павлова: Регионалната политика дава възможност от инвестиции в благоустрояването на регионите
Автор: ПИК
Дата
Дата
3343
Коментари
8
Лиляна Павлова: Регионалната политика дава възможност от инвестиции в благоустрояването на регионите

"Регионалната политика е безценна, защото дава възможност да бъде букет от инвестиции в благоустрояването на регионите." Това каза пред радио "Фокус" Лиляна Павлова, кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС.

Тя обясни, че чрез фондовете на регионалната политика се работи за промяна на облика на градовете, за сектор „Образование“ чрез инвестиции в социалната инфраструктура, както и в подкрепа на регионалната пътна мрежа. „Наред с това регионалната политика има значение и за голяма инфраструктура, която също е важна за връзката между регионите. Безспорно тази политика е една от най-важните на ЕС, защото когато говорим за Европа, Европа на регионите трябва да сме преди всичко призовани в това, че когато говорим за Европа на многообразието и разнообразието преди всичко целим едно много важно нещо – изравняване различията между регионите, както вътре в страната, така и между българските региони и европейските и доближаване на нашите региони до средноевропейските стандарти“, коментира Лиляна Павлова.

Тя отбеляза и възможностите, които дава регионалната политика, като за последните години България е получила над 9 млрд. евро, които са инвестирани за благоустрояване в българските градове, населени места и региони. Тя уточни, че действията им са били винаги насочени в посока балансирано разпределяне на средствата в регионите.

Напиши коментар »
(8)
1
Замълчи, сърце... Пионерката до Живков.
2
Това недоразумение е червения лакмус на обществото,че вече е на черешата.
3
Сега за минути ще се осмърди от позитанските кухи кратуни ,давайте цапайте мръсни невежи говеда а на 25 май отивате при червеите !
4
Лилe, прибирай се за вечеря, маминотo! Kypбанът ще залояса!
5
Извинявайте, това, което написах под № 3 беше за фейсбука ми, погрешно го пуснах тук!
6
За тая "евро-солидарност" слушаме от 30 год. лицемерна долна паплач, тая си говори така защото през последните 30 год. не е чуствала недостига на средства от материален характер.
7
Цинизмът и наглостта на тези хора нямат край! Замислете се, дали трябва да се гласува за партийните мафиотски структури въобще! Аз ще се възползвам от правото си в бюлетината да не гласувам за никои в бюлетините! Така е покажа липсата ми вяра в партийте и тяхните протежета. Не се заблуждавайте, че мажоритарните кандидати са независими, те са поставени от партийните организации!
8
Ако качи още 10 кила ще бъде още по-убава Лилето.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?