Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лиляна Павлова в Радомир: Ще работим за oобединена Европа, в която България има своето достойно място (СНИМКИ)
Лиляна Павлова в Радомир: Ще работим за oобединена Европа, в която България има своето достойно място (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
4483
Коментари
9
Лиляна Павлова в Радомир: Ще работим за oобединена Европа, в която България има своето достойно място (СНИМКИ)

С традиционна българска баница и пожелания за успех в предстоящите избори на 26 май беше посещаната в Радомир кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова. В разговор с местни жители на пл. „Войнишко въстание“, Павлова подчерта, че всички кандидати на ГЕРБ ще работят за Обединена Европа, в която България има своето достойно място.

В срещата участие взеха областният координатор на политическата сила Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и кметът на населеното място и общински координатор на партията в Радомир Пламен Алексиев.

Десетки местни жители се спираха да поздравят Лиляна Павлова. Десет нови членове на политическата сила в Радомир получиха членските си карти лично от кандидата за евродепутат.

Лиляна Павлова посети местния клуб на пенсионера, където беше посрещната със специален музикален поздрав. Лиляна Павлова  разговаря с  представители на местната инициативна група.

Напиши коментар »
(9)
1
по - леко с празни приказки !На Европа ѝ е писнало от хрантутници - червени потомци и манхали !
2
А къде е икономиката? Не ви ви е срам!
3
Те наистина са десет граждани. Тя да се радва, че не я замерят с яйца, тая лоена топка, потомствена комунистка, като всички от ГРОБ!!!
4
На децата от „Мамковината“ на ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“, които са наше национално БОГАТСТВО, можем да си позволим предизборно да раздаваме пари и обещания на всички от сърце !!!!!
5
Свинетка Павлова е хвърлен камък в блатото на герберското безвремие, а крайно време е нашего брата българинът, лъган от всички казионни медии, да зацепи, каква е истината и кой му я казва! Въпреки, че има алтернативни източници, 80% от народа се информира от,“Фекалий нюз“ на сайта „ЧУР“, Босфор ТВ и СлугиНова, които безобразно го лъжат !!!
6
......Кутевските хрантулници питат 'къде е икономоката'? Ами потърсете я някъде , между Кремиковци и Химко-Враца, които вие си продадохте за ...1 долар! Може би и в такива "щедри"подаръци, които Корнелия раздаваше като зам.министър, като Пловдивския панаир например!
8
вместо ще работим кажи ще уголемим парите си в банките като чиновници послушни
9
тая е отпрала 2 декара лай о воз
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?