Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лиляна Павлова в Бяла: Пътят за Шкорпиловци ще бъде ремонтиран, в региона ще се набляга на туризма
Лиляна Павлова в Бяла: Пътят за Шкорпиловци ще бъде ремонтиран, в региона ще се набляга на туризма
Автор: ПИК
Дата
Дата
7776
Коментари
11
Лиляна Павлова в Бяла: Пътят за Шкорпиловци ще бъде ремонтиран, в региона ще се набляга на туризма

Пътят за Шкорпиловци ще бъде ремонтиран. Това заяви Лиляна Павлова, водач на листата на ПП ГЕРБ за 3-ти МИР – Варна, на среща с жителите на град Бяла, съобщава "Фокус".

Тя отбеляза, че в управленската програма на ГЕРБ е заложено подпомагане на малките общини за ремонт и рехабилитация на ВиК инфраструктурата, които не могат да кандидатстват с проекти по европейски програми. Лиляна Павлова заяви, че в региона на Бяла и Варненска област има сериозен потенциал за развитие на туризма, като амбициозната задача на ГЕРБ е Варна и областта да се превърне в дестинация за четири сезона.

Освен морски туризъм, тук може да се развива културно-исторически туризъм, медицински туризъм, винен туризъм.

„Две са основните задачи по отношение на Бяла – ремонтиране на пътя за Шкорпиловци и изграждане на необходимите ВиК съоръжения на територията на общината“, посочи Лиляна Павлова.

Другият приоритет, който Павлова очерта пред присъстващите, е постигането на по-високи доходи, което също може да се осъществи чрез развитие на туризма, както и чрез всички останали съпътстващи дейности, заложени в програмата.

Лиляна Павлова отбеляза, че за региона на Варна е предвидено изграждане на голяма икономическа зона за нови производства, която ще обхваща Варна, Аксаково, Девня и Белослав.

„Имаме реални решения за развитието на Варна и региона стъпка по стъпка. Не ползваме бутафорни обещания, които са неизпълними. На тезгяха се предлагат много стоки менте, не позволявайте да ви залъгват“, допълни Лиляна Павлова.

„Ние заставаме с програмата и гарантираме развитието на туризма, нови работни места, по-високи доходи и пенсии. Варна ще бъде град на знанието. Ще използваме потенциала на студентите във Варна, които са над 40 000, както и на учениците, които са над 50 000 в областта, за да останат да живеят и работят в България“, подчерта Лиляна Павлова.

За Бяла Лиляна Павлова се ангажира и с така необходимия ремонт на пристанището, реализиране на втора фаза на яхтеното пристанище, за да може регионът да привлича повече туристи.

Още по темата
Лиляна Павлова предупреди: БСП опитва да узурпира властта и да влезе през задния вход
Часовник
15:49
 Има опит за узурпиране и влизане във властта през задния вход, на БСП или кадри от Тройната коалиция. Това каза на пресконференция във Варна Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие...
Напиши коментар »
(11)
1
Пълни глупости! Празни предизборни обещания и като минат изборите?! Казвам НЕ на трети кабинет на Борисов и съмишленици!
2
Тази щом и от туризъм взе да разбира значи,че вече пътищата са ни по добри и от немските.Само око знаеш колко си смешна Лили!
3
Къде заставате с програмата, мамини душички златни? Програмата ви не струва! Направих си труда да прочета обстойно всяка една програма на различните партии и тази на ГЕРБ е меко казано смешна. Коалиция на недоволните представят доста по-адекватни реформи!
4
Жоре, а защо смяташ, че гейберите са чели собствената си програма? Още повече, че по стара традиция само седмица след изборите ще изчезне от сайта им, та никой да не я чете и да не се вижда, че лъжат като дърти мангали!
5
Варненци, накажете тази мръ-сна комунистическа сви-ня! Не гласувайте за нея! Тя е типичното посткомунистическо изч-адие, достоен потомък на дЕдо си - членът на ЦК и на баба си - Първи сикритар на Коларовски районен комитет на БКП в София!
6
Да не се свеним да се освиним!Пак и пак и пак!
7
Тази закръглена лелка в качеството си на какво обещава ?
9
Лаком гъз като каква обещава тези неща
10
Бедния и ограбен варненец от 26 годишен криминален преход няма да гласува за тая кифла КАЗАХ
11
Мутрите от ГЕРБ отново ни ЛЪЖАТ, че тоя път НЯМА ДА КРАДАТ, че ще ПОТЕКАТ МЕД и МАСЛО отвсякъде, че по ДОХОДИ ще ЗАДМИНЕМ Люксембург, че ще има вече РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, че ще се СПРАВИ С ОГРОМНАТА ПРЕСТЪПНОСТ тероризираща ни, че ще има средства за ОБРАЗОВАНИЕ и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, че МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА да БЯГАТ в ЕС, че БЪЛГАРИЯ НЯМА да се ТОПИ ВСЕКИ ДЕН, че ПОВЕЧЕ НЯМА да ЗАКРИВА БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА и НАСЕЛЕНИ МЕСТА, че ако го изберем отново НЯМА КАТО СТРАХЛИВЕЦ ДА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ....НО ВСИЧКО ТОВА СА ЛЪЖИ И ШМЕНТИ-КАПЕЛИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?