Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Лечението на рак и диабет е в наши ръце. Вижте как в книгата „Истината за болестите”
Лечението на рак и диабет е в наши ръце. Вижте как в книгата „Истината за болестите”
Автор: ПИК
Дата
Дата
45736
Коментари
0
Лечението на рак и диабет е в наши ръце. Вижте как в книгата „Истината за болестите”

„Единственото правилно, ефективно, разумно, бързо и безвредно лечение на СПИН (как­то и на всички болести) е премахването на причините (спиране на приемането на отровни вещества за чо­вешкия организъм) и предприемането на природосъобразно хранене и начин на живот.“ Това не е научна фантастика, а алтернатива и надежда, която дава новата книга, тиражирана от издателство „Милениум“ - „Истината за болестите“ от Тихомир Петров. Томът с логото на издателство „Милениум” търсете вестникарските павилиони на промоционална цена само 7 лв.

Книгата обяснява причините и възможното лечение на СПИН, рак, епилепсия, левкемия, деабет, хипогликемия, хепатит, алергии, кожни и венерически болести, артрит, шипове, хипертония, атеросклероза, деменция, наднормено тегло, множествена склероза, туберкулоза, хрема, разширени вени, паркинсон, увеличена простата, цистит и още хронични и смятани за нелечими болести – чак до чума проказа.

Авторът се осмелява ясно и конкретно да представи популярното, но и масово отричано и смятано за скандално мнение, че лекарствата не ни лекуват, че ваксините ни тровят и спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Болестите в повечето случаи са предизвикани не от вируси и бактерии, а поради отслабения ни имунитет, вследствие на нарушената естествена хигиена и нездравословен начин на живот.

Авторът Тихомир Петров не е лекар, но е човек, чиято работа го е отвеждала в далечни страни, а съдбата го е подложила на изпитания, с които е трябвало да се пребори сам. Той споделя, че от години чете много за неуспехите на официалната медицина и фармация и за доказателствата и ползите от здравословно хранене. В книгата си той обобщава, систематизира и предлага на широката публика онова, в което е безрезервно сигурен, с надеждата, че и други ще повярват в собствените си сили за оздравяване и ще обърнат кормилото на живота си в добра посока.

„Лекарствата не ни лекуват, ваксините са вандализъм. Превенцията и лечението са само в наши ръце. Обикновено човек сам си създава болестите. Единственото правилно, разумно, ефективно, бързо и безвредно лечение е премахването на причините за тях“, казва Петров.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичния адрес в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6.

 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?