Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лекари бият тревога: Не носете телефона в джоба, защото...
Лекари бият тревога: Не носете телефона в джоба, защото...
Автор: ПИК
Дата
Дата
32445
Коментари
3
Лекари бият тревога: Не носете телефона в джоба, защото...

Лекарите отдавна бият тревога и категорично забраняват на мъжете да носят устройството в джоба на панталоните си

Много хора предпочитат да носят телефона в джоба си, но повечето от тях дори не предполагат по какъв начин това влияе на вашето здраве. Оказва се, че е изключително опасно и задължително трябва да знаете какво може да ви причини това. 

Проблеми с гърба

Някои хора обичат да носят телефона в задния си джоб, а това не само е опасно за здравето. Не трябва да държите телефона си там в никакъв случай, дори само защото го правите лесна плячка за крадците. Лекарите твърдят, че тези, които носят такъв телефон, често започват да изпитват болки в гърба и краката. Това се дължи на факта, че радиацията от смартфона влияе отрицателно на седалищния нерв. В допълнение, модерните смартфони са доста големи и тежки.

Опасност при мъжете

Лекарите отдавна бият тревога и категорично забраняват на мъжете да носят телефона в джоба на панталоните си. Това влияе неблагоприятно на сексуалното здраве и репродуктивната система. Може да се появят и други проблеми. Например - безплодие и импотентност. Някои проучвания показват, че това намалява производителността на сперматозоидите, така че за тях е по-трудно да оплождат яйцеклетката.

Опасност при жените

Някои жени носят телефон в джоб близо до гърдите си. Научно е доказано, че рискът от рак се увеличава. Много жени с навика да носят смартфон в джоба на гърдите си по-късно откриват рак на гърдата.

Плътност на костите

Анализаторите провели проучване и забелязали, че радиацията от мобилните телефони може дори да засегне костната тъкан. В инспекцията са участвали повече от сто мъже, които носели телефон за кола повече от шест години. Налице е един модел - плътността на костната тъкан спадна драстично. Така лекарите установиха, че тези хора, които носят телефон около тялото 15 часа на ден, са подложени на постоянно облъчване. 

Напиши коментар »
(3)
1
и чурката клюмва безвъзвратно
2
А тогава мобилните станции - защо не ги разкарате, Мз издава разрешения просто така, от години. На всяка крачка антени и няма обсъждане с тези хора срещу които са тези антени. Разболяват ни, прегряваме, ама на кого да се оплачем. На Мишел Израел мож би! Това е геноцид! Ние нашето го видяхме, другото Господ ще нареди!
3
тук играят много пари за пари нашия и техния живот затриват но не ги е еня светът оглупя
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?