Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ламбо култов! Клъвна Корнелия Нинова по слабото й място
Ламбо култов! Клъвна Корнелия Нинова по слабото й място
Автор: ПИК
Дата
Дата
52525
Коментари
15
Ламбо култов! Клъвна Корнелия Нинова по слабото й място

Стефан Данаилов обясни къде е силата на Корнелия Нинова, но я клъвна и по слабото й място. "Нейната сила е ясна, но емоционалността ѝ понякога ѝ пречи", обясни откровено Ламбо пред Би Ти Ви.

Той оправда Нинова и за фразата, че „демокрацията ни отне много“, като посочи, че просто е пропуснала една дума. „Тя си каза, че демокрацията ни даде свобода, но не ни ли взе здравеопазването... много неща нямаме, които имахме“. Данаилов добави, че БСП ще бъде „много хубава опозиция". "ГЕРБ ни помогна да върнем малко столчетата в парламента“, заяви Ламбо. Според него Бойко Борисов ще се опита да състави кабинет.

"Много съм доволен! Къде бяхме, къде отидохме!"., коментира зам.-председателят на БСП резултатите от предсрочните парламентарни избори.

Той има надежда, че БСП може да отиде и още по-напред и призова поддръжниците на партията да гледат оптимистично, защото „нищо не е свършено“.

Според него толкова е била енергията на БСП.Данаилов отказа да посочи грешки на лидера Корнелия Нинова. По думите му ръководството на партията трябва да я хвърля във въздуха, както отбор, спечелил титла, хвърля треньора си.

Преди три години бяхме последна дупка на кавала, каза той.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРНИЯ ДЕН ГЛЕДАЙТЕ  НА ЖИВО В ПИК TV!

Още по темата
С какво сегашните избори са по-различни от предишните
Часовник
10:03
Гласуваме за народни представители при условия, които са по-различни от тези през октомври 2014 година. Тогава гласуването все още не беше задължително, а днес, поне според закона, участието има...
Напиши коментар »
(15)
1
Много жалко, ама Данаилов е изкукал дядка.
2
Ако не бяха предателите Първанов,Р. Петков и Дончева сега нямаше и да има следа от ГЕРБ... Предатели! Сега отивате в забвение и дано повече да не чуем за вас...
3
прав е стефчо. нинова е доста емоционална . като лидер направи много, но т/а повече да си мери думите. в конкретния случай една непремерена дума костваше поне 5%.
4
ПЪРЖЕТЕ СЕ В СОБСТВЕН СОС "ЧЕРВЕНИ "ИДИОТИ,А ЧЕРВИВАТА ИДИОТКА НИНОВА ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕ!!!
5
още от презид избори пишехме че парл избори няма да бъдат като презид но нинова не е повярвала 50 процента не сме гласували на тези избори защото нямаме доверие на никой 27 години само кражби беззаконие битова престъпност никакво образование а за здравеопазване да не говорим е може ли една малка държава от 7 милиона да не може 27 години да си реши проблемите ами ни подмятат и тупат по гърба
6
НА ТЕЗИ ИЗБОРИ СПЕЧЕЛИХА ВСИЧКИ ПАРТИИ. КОЙ ДЕПУТАТСКИ МЕСТА,КОЙ ДЕПУТАТСКИ СУБСИДИИ. ЗАГУБИ САМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЯКОЙ ДЕН ЗА НАС ЩЕ СЕ СПОМЕНАВА,ЧЕ Е ИМАЛО НЯКОГА НЯКАКЪВ НАРОД НА БАЛКАНИТЕ,КОЙТО Е ИЗВЕСТЕН В ИСТОРИЯТА С НАИМЕНОВАНИЕТО ТИКВИТЕ.
7
Нека да си кажем истината .Нинова спечели защото една голяма част от хората,които я подкрепиха, наивно повярваха в заливащите ги с блага комунистически обещания.То не бяха безлихвени кредити,апартаменти ,работа ,пари "на калпак",големи пенсии...чудеса...и" от пиле мляко".Обещания ,равносилни на лъжи ,всъщност на комунистите там им е силата -в лъжите и неизпълнимите обещания.Само не казаха кои банки подготвиха да фалират ,защото не случайно и драгалевския лаборант Ив.Костов се включи в общия хор с мнението ,че трябва да отпадне Валутния борд.Това означава край на контрола .На червените това им е нужно - безвремие,за да могат да осъществят новото разграбване.
8
Ламбьо сега ще сте първата дупка на кавала. Първа последна все е дупка Ламбьо. Ще си позволя един съвет - гледай си здравето Ламбьо, пий си транквилантите и спри да се вълнуваш. Вече и ти не можеш да помогнеш на червените хиени и свинари.
9
Ламбо - болен, тежко болен старец, с напредваща деменция, трудно разбира какво му се казва, гледах му интервюто с Ани Цолова. Безсмислено изтезание на стар човек. По актьорски навик говори заучени фрази. Грях да берат тези, които го използват и не му дават да си гледа спокойно старините Каква работа има в парламента?
10
Що за партия е тази, която залага за ПР на ку-ку на 75 години.........
11
Кой ще напомни на тая лъжкиня за оставката ; която трябваше да даде ; ако не спечели изборите---аааааааа .....Защото ако беше на мястото на БОРИСОВ-----малееееее..
12
Дано тази неприятна червена дама по замълчи малко.....дали знае колко куха изглежда отстрани?
13
Дали сте последна или първа дупка, все сте си дупка...А нали си спомняш, дупките ги...запълват с нещо. Има един стар виц: Иванчо се наакал и всички се смеели. Смеел се и Иванчо, но никак не му било весело, а още по-малко приятно... Ха честита "победа"!
14
...този съвсем изчерпан човешки индивид на прага на жизнените си сили ще бъде полезен в Парламента - с експертен опит, със знания в някаква област или?.... Цял живот е зубрил и повтарял чужди фрази и толкоз.
15
wtatat mtemtetetet
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?