Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кристалина: Имам седмица да направя това, за което другите имат година
Кристалина: Имам седмица да направя това, за което другите имат година
Автор: ПИК
Дата
Дата
12061
Коментари
8
Кристалина: Имам седмица да направя това, за което другите имат година

Прясно номинираната за шеф на ООН от страна на България Кристалина Георгиева, чиято кандидатура беше издигната като смяна на Ирина Бокова, коментира номинацията си пред изданието "Файненшъл таймс".

Георгиева признава, че за седмица трябва да направи това, за което другите й опонентите са имали една година.

Кристалина Георгиева споделя още, че от досегашните генерални секретари на ООН, най-много се възхищава на Кофи Анан, който също е влязъл в битката за председателския пост на организацията много късно.

Още по темата
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ подкрепи Борисов в парламента: Издигането на Кристалина Георгиева не е случайно, тя има по-добри персонални качества от Бокова!
Часовник
11:43
"За нас издигането на Кристалина Георгиева за генерален секретар от ООН от нашето правителство не е изненада. То не е направено на емоционална основа, не е случайност и вероятно ще бъде...
Напиши коментар »
(8)
1
Спокойно и с чиста съвест ли заспиваш? Чела ли си 10-те Божи заповеди?
2
"Кукавица"
3
Малиииий, тази е голяма "стахановка"! И`но време, петилетките ги изпълнявахме за три-четири години, а сега, тя, за И`на седмица, щяла да свърши работа за И`на година! Аферим, машалла. Личи и комунистическата закалка!
4
Сталинке, да не забравиш опорните точки, ония къде преди месец твойте хора разпространяваха по нета !?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
е пълен провал. Срам за нас българите.
7
рапорт даден, рапорт приет. дишаше във врата на бокова толкова много, а сега се прави на герой на социалистическия труд. готова на всичко за да се докопа до целта.
8
Напъните и подмолните действия на госпожата започнаха още в началото.То не бяха опити да бъде номинирана от Албания,то не бяха ходатайства от Меркел .В стремежа да си докара приемлив образ на българка поведе и хоро с китка на глава,забърка и името на Левски.Как обаче да забравим арогантното подхвърляне, че "бежанците" ще решат демогравския проблем на България?Този висок пост предполага изключителна дипломатичност, а Кристалина е просто напорист чиновник.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?