Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Красен Кралев с ключови думи преди изборите! Ето какви заплати си поставя за цел ГЕРБ
Красен Кралев с ключови думи преди изборите! Ето какви заплати си поставя за цел ГЕРБ
Автор: ПИК
Дата
Дата
14945
Коментари
13
Красен Кралев с ключови думи преди изборите! Ето какви заплати си поставя за цел ГЕРБ

По-високи доходи чрез постигането на силна икономика гарантира управленската програма на ГЕРБ. Това заяви на среща с жители на с. Горен чифлик Красен Кралев, кандидат за народен представител и бивш спортен министър в кабинета „Борисов 2”, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

По думите му ГЕРБ има ясна визия и точни разчети за създаването на среда за бизнес, която устойчиво да подобри стандарта на живот у нас. „Ще постигнем минимална работна заплата от 650 лв., а средна работна заплата - от 1500 лв. Предвиждаме двойно увеличение на заплатите на учителите, а чрез европейските фондове ще се осигури минимална заплата и за бабите, които гледат внуците си”, посочи Кралев.

Той постави акцент и върху ролята на икономическата зона на територията на областта, за да има повече работни места и по-високи доходи. „Зоната за иновации и развитие, в която обединяват усилията си общините Варна, Аксаково, Белослав и Девня, ще бъде мощен стимул за повече инвестиции в целия регион. Той има огромен потенциал, който трябва да се разгърне. Държавата ще съдейства за изграждането на необходимата за целта инфраструктура”, подчерта Кралев и увери, че в лицето на варненските депутати от ГЕРБ жителите на областта имат силно лоби в парламента.

„Въвеждането на тридетния модел става стратегически национален приоритет. Майките, които искат да се върнат по-рано на работа, ще получават подкрепа от държавата, като се предвижда възможност включително и за изграждането на ведомствени детски градини”, коментира Веселин Цонев от варненската листа на ГЕРБ.

„От вота на всички ни на 26-и март зависи дали развитието на България ще продължи или ще се върнем години назад. Подкрепете ни с номер 11 в бюлетината, за да надградим постигнатото”, призова Красен Кралев. В присъствието на кмета на община Долни чифлик Красимира Анастасова той представи и визията на ГЕРБ за създаване на условия за спорт в училищата. „Ще инвестираме в изграждането и ремонта на физкултурните салони. Всяко българско училище трябва да има зала за спорт. Това е грижа за здравето на децата, за здравето на нацията”, категоричен бе Красен Кралев.

Участие в срещата взе и Пламена Василареас, кандидат на ГЕРБ за народен представител.

Напиши коментар »
(13)
1
Лъжииииииииииии
2
Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г. Консумация на: Прясно мляко – литри на човек за 1 година: През 1988 г. сме консумирали 195 литра мляко на година – През 2014 г. – 20 литра Месо: През 1988 г. – 75 кг. – През 2014 г. – 32 кг. Яйца: През 1988 г. – 263 бр. – През 2014 г. – 143 бр. Плодове: През 1988 г. – 109 кг. – През 2014 г. – 50 кг. Захар: През 1988 г. – 35 кг. – През 2014 г. – 7 кг. Тези данни са жестоки показатели за това как живеят хората и какво потребяват. Храните у нас са поскъпнали 50 пъти за последните двадесет години, а цените на тока, парното и здравните услуги са скочили 120-130 пъти. Това показват данните на националната статистика към декември 2014-та година в сравнение с декември 1995 г. В същото време средната работна заплата от 2000 г. насам (от когато са наличните данни) се е увеличила едва 4 пъти .
3
ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин.
4
tosi debelak rasbira ot ikonomika tolkova,kolkoto stoitschkov ot atomna fisika
5
Оказва се, че при Ванка с танка българина е живял 3.5 пъти по-добре, отколкото сега при ЕС и чичо Сам.
6
Айдеее и дебелия пудел на ТИМ започна да раздава заплати.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този защо е толкова дебел? Че е много грозен, разбирам, ама че се е превърнал в свинска пача?
9
"В края на мандата ще достигнем..."...само че ГЕРБ до сега нямат завършен мандат, така че всякакви обещания отпадат от само себе си!
10
и още "Приказки от 1001 нощ", можете да прочетете в програмата на ГЕРБ.
11
Квартала още отсега се напълни с баби и внучета до тях.
12
....Тате ще ми купи колело!Ама друг път! .Така ни омайваше и онзи- испанския тарикат....Вервайте ми! Ще ви оправим за 800 дни! Оправи ни здравата! С подарени концесии на англета- Софийска вода,и цялото ни златоноснио находище- на канадците.И боко,да не изостава- поднови и увеличи и на двата концесионера договорите. С още двадесет години......Хора,и гащите ви ще вземат!Пуснете ги отново,и ще се видите във филм на ужасите.Но трета оставка,не чакайте от Боко! Първо ще разпродаде и долните ви гащи!
13
ДЕБЕЛИЯТ ПОЧНА ДА ОБЕЩАВА И ТОЙ . С НАЩИТЕ ПАРИ МАЙЧИН ПОМЕН ЩЕ ПРАВИ . НАЙ БЪРЗО ЩЕ ОПРАВИМ КАТО ПРОМЕНИМ САМО ДВА ЧЛЕНА ЗА БИЗНЕСА . ПЪРВО НИКАКВИ ОФШОРКИ В БЪЛГАРИЯ И ВТОРО ВСЯКА ФИРМА ДРУЖЕСТВО И Т.Н КОЙТО РАЗВИВАТ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ВЪРХУ ПЕЧАЛБАТА САМО В БЪЛГАРИЯ . ЩОМ СЪМ СЕ СЕТИЛ КАК СЕ ИЗТОЧВА БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ БОЙКО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ НО НИЩО НЕ ПРАВИ . ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО ТОЙ СЪЩО НИ ЛЪЖЕ И ПАК СЕГА НИ ЛЪЖЕ .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?