Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Корнелия Нинова падна жертва на собствените си лъжи - шантажът й не минава. Спасява я само оставка
Корнелия Нинова падна жертва на собствените си лъжи - шантажът й не минава. Спасява я само оставка
Дата
Дата
108728
Коментари
54
Корнелия Нинова падна жертва на собствените си лъжи - шантажът й не минава. Спасява я само оставка

Хубав ден за БСП! Оказа се жилава трънка. Държа се точно като руската мечка, описана от Бисмарк, за която канцлерът е казал: „Не я будете, защото тя може да спи дълбоко и дълго, но когато я събудят, помита всичко“.

Вчера БСП се сепна от дрямката и помете мечкаря, който се опитваше да я превърне от едър хищник в панаирджийско животно. Близо 4 години се остави да я водят на синджира на позорните задкулисни сделки, да ѝ свирят с дудука на самозаблудите за лично ползване на лидера си, да я изправят на два крака за сеир на мегдана срещу подаянията на зяпачите и да я превръщат в посмешище на мало и голямо в политиката и обществото, докато зад широкия ѝ гръб редят срамни схеми за лично ползване.

Вчера мечкарят Корнелия Нинова катастрофира при челен сблъсък със собственото си отрицание в желанието си да обязди БСП и да я превърна в собствено средство за препитание. Видя се, че тази партия е готова да изхранва кого ли не, но само доброволно, а не насилствено.

Кой каквото ще да говори за БСП, но вчерашните събития показаха, че за 30 години, ако не друго, тя се е реформирала, и ако не всичко, е възприела необратимо принципите на демокрацията.

Защо катастрофира Нинова ли? Казано най-простичко, защото се опита да продава краставици на стар краставичар. Опита се да пробутва евтини процедурни номера на авторите на учебниците по процедура. Опита се да сложи вилка на врата на партията, на чието ухо виси кървавата обеца на собствената ѝ вилка, неизбежно взривяваща „вековната злоба на роба“. Видя се, че БСП е научила този урок.

И лъга, лъга и лъга всички, докато собствените ѝ съпартийци не ѝ показаха, че лъже единствено себе си. И сама не се остави на вълците досущ като Лъжливото овчарче.

Ето ги най-крещящите лъжи, направили неизбежен краха на Модела „Нинова“ в политиката:

Приватизаторката на СДС измами благодетелите си и след като се налапа от подаянието им „Техноимпекс“, ги предаде и отиде при опонентите им от БСП, твърдейки, че е наследствена и правоверна социалистка.

Активистката на БСП вече като зам.-министър в социалистическото правителство на Сергей Станишев се опита да излъже държавата и разследващите органи чрез корупционни схеми с „Фронтиер“ и следователки, за да измами държавата и да се облагодетелства.

Лидерката на БСП измами съпартийците си като влезе през задния вход начело на партията, а сетне излъга благодетелите си Георги Гергов и Красимир Янков, които ѝ подариха гласовете ѝ срещу обещания, и ги елиминира от ядрото на партията.

Лидерката на БСП излъга избирателите си, че Румен Радев е неин избор за президент и че не протестният вот, а тя е спечелила президентските избори, което ѝ гарантира спечелването и на парламентарните, и ги остави с пръст в устата.

Нинова излъга цялата нация, че няма нищо общо с вече избрания президент и лъжата ѝ се озъби на всички още когато прибра изхвърлената от Радев червена креатура Елена Йончева в депутатската си листа, а вчера – и другата изпъдена от него червена креатура Иво Христов в евролистата на БСП.

Лидерката на столетницата излъга цялата партия, че свиква конгрес, за да предложи алтернативен бюджет, а всъщност събра хората, за да се разправи с вътрешнопартийните си опоненти и нарочи 9-ма от тях за цялото зло на партията, за да не проличи, че истинското зло е самата тя.

Нинова излъга и хората, и депутатите си, че напуска парламента, за да отиде при народа, макар че излезе оттам, за да се опитва да влезе във властта отново през задния вход, като съсипе кворума и принуди управляващите да подадат оставка, тъй като видя, че няма шанс да яхне управлението чрез избори.

Всъщност тя излъга и за повода, по който червените депутати напуснаха Народното събрание – увеличеният праг на преференциите. И това стана ясно, защото, когато прагът се върна на старите нива, тя заяви, че Сергей Станишев няма място в евролистата на БСП, тъй като бе наясно, че с преверенции той ще измести дори водачката на листата.

Лидерката на БСП излъга и съпартийците си, и гражданите, че не иска Сергей Станишев в евролистата на столетницата, защото той подкрепя т.н. Истанбулска конвенция, която тя отхвърля, макар да я бе подкрепила, въпреки че гонеше Станишев от нея, че и от партията, защото си отмъщаваше за това, че той я уволни за подозрения в корупция от правителството си.

Всъщност тя излъга и цялата нация, че не е подкрепила, макар да я е подкрепила и че тя е критерий за влизане в евролистата, макар другата ѝ любимка Деница Златева да влезе в нея, въпреки че цели 2 години е работила за тази конвенция и е гласувала за нея в Истанбул. (Социалистите вчера показаха, че и тази лъжа не минава и изхвърлиха Златева на неизбираемо място в евролистата).

Нинова излъга собствените си съпартийци, че президентския Иво Христов е оня Иво Христов, професорът и депутатът от тяхната парламентарна група, вчера буквално ги потресе с истината за задкулисната сделка с президента за неговия шеф на кабинет и си плати за това – беше бламирана.

И Иво Христов си плати за съгласуваните лъжи с нея, след като в течение на 2 години подвеждаше държавния глава да се държи като махленка на стобор и накрая го вкара в пълна изолация и срамни самопризнания с инспирирания от Нинова и него КСНС за корупцията, на който Нинова излъга в очите и Румен Радев, като не подкрепи декларацията му в стил „Дайте да дадем“.

Лидерката на БСП цели 4 години лъга съпартийците си, че обновява партията, докато всъщност унищожаваше опитните ѝ кадри, заличаваше историята ѝ и бавно, но сигурно я ликвидираше.

Нинова вече 4 години лъже цялата БСП и цялата нация с възгласите си: „Въздухът трепери! Братя на оръжие!“, опитвайки се да провокира гражданско неподчинение и предсрочни парламентарни избори, пък току-виж успяла да удържи лидерския си пост още няколко месеца.

Цялото необятно интернет пространство е малко да се изредят всички лъжи на Нинова и обслужващия ѝ персонал тип Елена Йончева. И за апартаментите на приватизаторката, и за проверките на приватизацията ѝ, и за разкритията на т.н разследваща журналистка Йончева от сорта на "Ало, Банов съм", които гърмят като фишеци, и за самата Йончева, че е острие на борбата с корупцията, а не еманация на личното ѝ отмъщение в интригата със Сергей Станишев. И т.н., и т.н. До безкрай. Всъщност, до вчера. 

Накрая на БСП ѝ писна. БСП се оказа жилава трънка и отговори на лъжата по единствения възможен начин – с истината. На вчерашния невиждан пленум, както призна и Сергей Станишев, в течение на 9 часа Нинова е чула безброй пъти от много хора обвинението : „Лъжеш!“. И я наказаха за всичките ѝ лъжи с пълно бламиране, заявявайки безпрекословно, че повече няма да позволят да бъдат лъгани.

Оттук нататък каквото и да каже Нинова няма кой да повярва. Както и не повярваха, когато след провала на лъжите ѝ на вчерашния червен пленум тя заяви, че не може да носи отговорност за евролистата, съставена от партията, и възприеха това като шантаж. Затова най-спокойно ѝ казаха: като не можеш да носиш отговорност, подай си оставката.

Нинова вече няма полезен ход, защото е забравила изстраданите народни мъдрости, една от които гласи: на лъжата краката са къси. Забравила е и края на приказката, в чиито главен герой се превърна – Лъжливото овчарче: „Никой не вярва на лъжеца… дори когато казва истината“.

Корнелия Нинова сама се даде на вълците. Защото и в живота, и в политиката най-страшният хищник, е  ЛЪЖАТА. Тя те застига и тя те изяжда.

Над столетницата съмва. Хубав ден за БСП!

 

Още по темата
БЕЗПОЩАДНО! Веселин Марешки: Нинова вкара БСП в сапунен сериал
Часовник
16:18
БСП се самоубива. Нинова е взела колегите си за заложници, за да си отмъщава на Станишев. Тя превърна еврокампанията им в сапунен сериал. Първо сложи бившата му жена за водач на листата. Сега го...
Напиши коментар »
(54)
1
Елена катебето в затвора за пране на пари а не дебили да ми гласуват за нея и да я пратят евродеПутатка
2
Zachto tolkova strah ot Korneliya ? Moze bi tya ima poenziala da butne chaikata. Ako e taka az chte glasuvam da neya.
3
Баба Ива пак се ИЗПУСНА ИЗВЪН ПАМПЕРСА И ОВОНЯ ОКОЛО СЕБЕ СИ!
4
тихо бе шайка и децата в детската градина знаят , че няма как Елена да източи КТБ , това може да мине само за пред вас бойкопитеците
5
Ивке, Ивке, гладна кокошка просо сънува!
6
Мога само да посъветвам привържениците на БСП да накажат вътрешната съпротива на промените с преференциален вот! .)))
7
Бабо Ивке савсем изкуфя бе
8
Всички ще гласуваме за БСП, дори познавам хора гласували за ДСБ и ГЕРБ и сега ще гласуват за БСП да изметат крадливата шайка на ГЕРБ, този път ГЕРБ пада, дори е съмнително да имат само 5 евродепутати и да са на равно с ДПС
9
Нинова, трябва да можеш да загубиш с достойнство. Подай оставка. Така както искаш оставки за най-малкото от другите, сега ти подай, за да докажеш и на дела, това, което говориш!
10
Корни с теб сме ,не ни гледай ние подлогите и лизачи какво пишем срещу теб , като вземеш власта ще сме с теб
11
гладна кокошка просо сънува!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
abe komuniagi mrusni --vie ne rasbrahte li 4e ninova vi ebe pres ga6tite
13
Ивче,Ивче каква ковра си ти. . .За Гергов ли ревеш ?
14
До поручика Галицин (убеден съм , че не знае текста на песента) А нима всичко това да не е вярно, "Галицин"?
15
Приемете кака Ива в БСП. Вчера цял ден обикаля като куче около Позитано. Все още я боли сърцето за партията-майка.
16
gadovete 4erveni se samoisiajdat
17
Комунистите от герб доста треперят от Нинова. Усещат, че наближава денят, когато ще отговарят за престъпления и безобразията си.
18
Какво ли ще пишете на 27 май, от сега се чудя и мая, някой ще надене шлемофона на Кирето!?
19
Супер точна дисекция на събитията! Ако някой още вярва на Импексова, значи проблемът си е само негов!!!
20
Червените гербери доста се срамуват от комунистическото си минало. Че при тях освен комунисти и милиционери други има ли? Дори Доган и Станишев никога не са били комунисти бе, другари гербери-ФАКТ. Срамувайте се от това и не си показвайте главите.
21
В една болшевишка терористична организация се изпокараха, нищо ново и не е за първи път,нито за последен!! Вижте им историята. Нека се избият,та да се случи нещо добро за България!!!!
22
...партия отдавна , всеки лъжи всеки , и който излъже най-много, него избират за лидер! Само като ги чуете , как са като в някаква секта , и се обръщат със "другарю", и разбираш че там нещата са клонят повече към патологията? До тия избори ще издържи, но след погрома на следващите, битката и в партията ще е свирепа!
23
ИСКАТ ДА ПОКАЖАТ ДЕМОКРАЦИЯ , КОЯТО ИМ Е ЧУЖДА ПО РОЖДЕНИЕ И ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ МИЛИОНИТЕ НА ЙОНЧЕВА И ВРЪЗКИТЕ НА БСП С СИВИЯ МОНОПОЛ И БАНДИТИЗМА ..И СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ , ВРЪЩАТ СТАНИШЕВ ВЪВ ЛИСТИТЕ ..ПЪЪЪЛЕН ТЕАТЪР ..НЯМА ДА СЕ ХВАНЕМ ..УЖ ЧЕ СЕ КАРАТ ...АЙЙЙДЕ БЕ ..!
24
Хумористичния сайт на герб продължава да ни забавлява. Те си мислят че ги четем заради анализите, а ни се забавляваме с глупостите им.
25
Лена ще стане първия депутат в историята на Европарламента,на който му е свален имунитета и е хвърлен в затвора!!!! Пак ще се прочуем в Европа,благодарение на др.Нинова!
26
Така е когато свършат парите, става както в глутницата, когато свърши храната-всички се ядат кой-кого свари, само да гепне. Докато пак свалят някой елен и се умирят за малко. Нищо ново в бкп. Просто мащабите са различни-според времето.
27
Отлична листа. Колективното решение си каза думата
28
Отлична листа. Колективното решение си каза думата
29
Гога т.е. № 13 провери Баба Ива дали пак не се ИЗПУСНА ИЗВЪН ПАМПЕРСА И ОВОНИ и тебе приятелю!
30
Преди един месец,зам. глав. прокурор на Републиката,при посещението си в САЩ,е получил инструкция от зам. шефа на ФБР,правителството на BG да започне сериозна борба с голямата и трайна корупция по т. нар. високи етажи на властта и по конкретно,да се спрат олигарсите които използват служебното си положение за бързо забогатяване.Депеша,която красноречиво говори за дебела корупция и за големите жилищни далавери,начело мастити "демократи"подвизаващи се като фактори в йерархията на пп-герб Кога бай Марин от Н-ското село,ще разбере от радиоточката,за всичко което се случва на наш терен,никога.На 26 ти,той ще гласува за този когото му посочат.
31
Тихо бе, червен измамник, КТБ беше източена от руските шпиони, когато на власт беше правителството на помака Орешарски, така че Бойко и ГЕРБ нямат нищо общо с КТБ. А ти, вземи се скрий някъде червен нещастник!
32
Що не си гледате крадливите турски подлоги ГЕРБ?
33
Битката на Нинова е за запазване накраденото от БСП и прехвърлено в офшорката на Йончева!Най-големият страх на г-жа Лъжа е финансова ревизия на Позитано 20, защото предната установи липси за 130х.лв, а ако има сега липсите ще са 10-12 млн.лв. Как да позволи да стане това, та тези пари са си нейни,както на Техноимпекса, но в пъти повече! Жална им майка на бедните червенотиквеничета,които вЕрват на Лъжливата Нинова и крадливото Ленче!
34
НО КАТО ГЛЕДАМ И СЛУШАМ КОСТОВ ОТ НЯКОЛКО ДНИ ГОВОРЕНЕТО И ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е БЛИЗКО ДО НЕЍНОТО ТАКА ЧЕ ЯВНО СА ЕДИН И СЪЩ ПРОДУКТ И ЯВНО Е ИЗБРАНА ЗА БУШОН КАКТО И ЗАПРИВАТИЗАТОРКА.СЕГА ЕЛЕКТОРАТА АКО Е УМЕН ЩЕ ИЗХВЪРЛИ НЕЍНИТЕ ХОРА-ЍОНЧЕВА ИИВО ХРИСТОВ-ДРУГИЯТ НЕОЧАКВАН ОТ БСП, ЧРЕЗ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИЯ ВОТ НО ЕДВА ЛИ,А ТЯ ЯВНО ЩЕ „ТАНЦУВА ЕДНО ЛЯТО“
35
ЧЕРВЕНИТЕ СОЦИОЛОЗИ ДАВАТ НА БСП ПРЕДИМСТВО НАД ГЕРБ...ПЪЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА СОЦИОЛОГИЯТА ...ДОБРЕ, ДА КАЖЕМ ЧЕ БСП МИНАВА ГЕРБ ..С ОКОЛО ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ ...ТОВА Е ДОСТА СЪМНИТЕЛНО...ЗАЩО НАПРИМЕР МЕДИАНА И ЧЕРВЕН КОЛЬО НЕ ДАВАТ ДА КАЖЕМ 10 % В ПОЛЗА НА БСП ..А ДАВАТ МАНИПУЛАТИВНОТО ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ ...А ВСЪЩНОСТ ГЕРБ ВОДИ НА БСП С НАД 15 % В МОМЕНТА В ОБЩИНИТЕ ОТ ГЕРБ ..АЗ НЕ ЗНАМ ЧЕРВЕН КОЛЬО КЪДЕ СИ ВОДИ СОЦИОЛОГИЯТА НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТОВА МАНИПУЛИРАНЕ С ТОЗИ ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ НАД ГЕРБ..
36
Не ПИК, а ти си голям боклук, защото партия ГЕРБ никого не е била в коалиция с про-кремълските турци на Доган. Единствено българските комунисти досега са управлявали с турците.А ти не само си боклук, но си и лъжец по-голям и от Нинова. бг
37
Тази долна пасмина толкова загрижена за листата на БСП ще лае до 26 май след това ще ВИЕ с муцуна към луната !!! Мачкай комунягите Корни ние сме с теб !!!
38
Аз не крада,аз сзмо пера а вече съм и госпожа лъжа.Гласувай те за мен
39
За сега,Цветанов с неговата ненаситна лакомия,добре се справя с почернянето на партията си пп- герб.Друг съсел,знае се кой е,е на път да събори столетницата,на която темелите са изградени от свинари,обущари и друга сволач. Идиотска грабителска,държава сме.Вместо да са в затвора някой елементи,те тичат с държавни мерцедеси да баламосват простолюдието,как и за кого да гласуват на 26- ти май.Идиотска държава сме,защото няма друга такава...
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Махнете тази гадория!
42
Махнете я Импексовата Барсала, тя е пътник за затвора със кучката на СС Момата Милиончева заедно, но какво да правим с Клепоухото червено говедо, че и то лъже и краде като нея.!?? Май не само Цветанов е разбирал от апартаменти, Клепоухия Каун също е разбирал от апартаменти, но не от самолети и дърти червени корвети!!
43
Докога ма Курнело .Един,, приятел,, на Курнела от БСДП хубаво я накити снощи.И пак за кой ли път я хванаха че лъже.Със снимки доказа ,че тя е присъствала когато се е приемала Истанбулската конвенция,нещо което тя отричаше.Освен това той показа и протоколи кои са създателите на Коалиция за България,а нея я няма.
44
Ха, ха, ха,, гледах я вчера как подсмърчаше пред Позитано и се мъчеше с "особените "си уши да лапне някоя клюка, но така си остана разочарована,впрочем както всичко което е се случва в живота и на такива хора не им остава нищо друго, освен да лаят и плюят, за да избиват комплекси!
45
Много злобна тази баба Яга в коментара си.
46
Корнелия наруши основното правило в политиката - Не изобличавай противника в придобиване на имоти когато придобиващите са около теб! Е, въпреки подкрепата и наставленията от решетката, българската новосъздадена олигархия я изостави. Лъснаха имената и лукса на видни фигури, лъснаха златни бидета и се зараждат съдебни процеси които ще бъдат спрени с много пари, но остават ясни имената на олигарсите и техните загубени позиции. Ето това унищожава и всесилните - забранените нарушения на ненарушими правила!
47
Абе същите боклуци са и и преди и сега БСП. Сега ще видим всичко друго но не и кампания за ЕП. Само лъжи и клевети очаквам от тези боклуци.
48
Вярно е, че "на лъжата краката са къси" .... ами погледнете краката на Нинова и ще се уверите!
49
, че аз съм паднала жена ! Какви песни е имало преди 9-ти септември ,майка му стара.
50
, че аз съм паднала жена ! Какви песни е имало преди 9-ти септември ,майка му стара.
51
Започна да ми прилича Ива Николова на БСП кадър от първановата партия.Онзи ден написа статия срещу томислав Дончев - в услуга на опозицията , днес се радва на герговото БСП , защото нали не вярвате , че пикаджийте са герберски сайт. Очаквах да видя кога ще започнат да се издават на кого и какво служат..Нинова се опита да го играе ала Борисов , но ГЕРБ е борисова партия , създадена от него , управлявана от него и държана на дисциплинарен режим пак от него- Няма как БСП със 120 годишна история , партия на опарите и презрените , да бъдат вкарани в тези релси.Там действат законите на ДС по руски модел . Ако искаме да се промени , просто трябва да се забрани и да се започне отначало. Така ще имаме читава опозиция и суверенна държава!
52
отговор на коментар
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/petko-diulgerov-poluchih-14-000-evro-ot-vaklin-video-2160029
53
Всички да благодарим на Нинова за това което прави за комунистите ! А пък за откомандироването им от Парламента удари в десетката ! Всички гербаджии да и се поклонят до земята...
54
отговор на коментар
Моля, не избивайте собствените си комплекси и да обиждате когото и да е! Истината е: Няма как да допускат едни и същи грешки и да очакваш различни резултати. Когато се спъваш в един и същи камък, ще си счупиш главата. Тук става въпрос за България, не за личности. Никой не е в състояние да ме убеди, че вълкът се е отказал да си хапва агнета. Колкото пъти БКП/БСП е на власт, хазната се изпразва, спират евро субсидиите. Третият фалит бе пагубен за Б-я, разграбена хазна, ограбем пенсоинен фонд?свинари, шофьори, сервитьори, обикновени социолози А.Райчев и Червен Кольо, приватизатори, станаха олигарси/милионери с вашите пари. Очудващо е, че има хора, които вярват, че обвиняеми за пране на пари, за незаконно присвоени 25 млн.евро (парите на вложителите) от КТБ, че личността Румен Гечев, с участието на когото фалираха банките и пенсии от 6$, ще защитават интересите на Б-я и българският народ. Далеч съм от мисълта, че личности с руски паспорти и майки рускини, ще защитават интересите на Б-я. Очаквах да имате по-голям интерес, кои ОГРАБИХА пенсионния фонд? Как се купува ТЕЦ за 3 000лв.? Апартаментите на президентът, който се оказа част от "Апартамент гейт"? Как мислите, фалитът на Б-я, разграбването й, банковият фалит, приватизацията, ТЕЦ-а на Доган, ПО-ЕВТИНИ ЛИ СА ОТ 3 апартамента? НАИСТИНА ЛИ СМЕ ДЕБИЛИ? НАИСТИНА ЛИ искаме да еърмем ЗЛОТО ЗА Б-Я? КАК ОЧАКВАТЕ Б-Я ДА БЪДЕ УВАЖАВАНА ОТ СИЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ? НАДЯВАХ СЕ ДА СМЕ СИ ВЗЕЛИ ПОУКА ОТ МИНАЛОТО ТАКА, КАКТО ВЕЛИКОБРИТАНЦИТЕ СИ ВЗЕХА ПОУКА ОТ БРЕКЗИТ. СКЪПИ БЪЛГАРИ, МАЛКО ЛИ ВИ ОБИРАХА КОМУНИСТИТЕ 70 Г. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТЕЗИ ЛИЧНОСТИ ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЯНИЯТА СИ? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ИМ ПРИПОМНИМ, ЧЕ МИНАЛОТО НЕ Е ЗАБРАВЕНО? НЕ ВИ ЛИ Е ОБИДНО ДА БЪДЕТЕ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ЛИЧНИТЕ ИМ ЦЕЛИ? НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, СОЦА ОГРАБИ МЛАДОСТТА. ЖИВЕЕХМЕ ЗАД ЖЕЛЯЗНА РЕШЕТКА КЪМ СВЕТА. МОЖЕ ДА НЕ Е ПРАВИЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, НО ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБИКОЛЯ 6 ДЪРЖАВИ. ВИДЯХ КУЛТУРА, ВЪЗПИТАНИЕ, ЧИСТОТА ПО УЛИЦИТЕ. НО ТЯХНОТО ВЪЗПИТАНИЕ Е ДРУГО. ЕДВА ЛИ БИХА СИ ХВЪРЛЯЛИ БОКЛУЦИТЕ ОТ БАЛКОНИТЕ. ПРИ РАЗХОДКА НА ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ, ВСИЧКИ СИ НОСЯТ ПЛИКЧЕТА И СЪБИРАТ "АКОТО" ИМ. ПРИ НАС СРАВНЯВАМЕ ПЕНСИИТЕ СИ С ТЕХНИТЕ. ТОВА Е НАГЛОСТ. КОГАТО ПРИДОБИЕТЕ ТАХНОТО ВЪЗПИТАНИЕ, СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И ИМАМЕ ОТГОВОРНОСТ, МОЖЕ ДА ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ. НЕ НАПРАЗНО НИ НАРИЧАТ "ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ". НЕ ВИ ЛИ Е ОБИДНО? ВЕЧЕ МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ БОРЦИ, ПАТРИОТИ, УБЕЖДАВАЩИ, КОЛКО МИЛЕЯТ "ЗА ХОРАТА", "ЗА НАРОДА", всички говорят за по-големи доходи. Някой обаче не обяснява от къде ще дойдат парите. Като на сватба "всички обещават и наддават, накрая никой нищо не дал. НЕ напразно е казано "Прост народ, лесно се манипулира". Обещай му пари и дебилите с празни глави си казват "Тези обещават". СКЪПИ дебили, ДА ОБЕЩАВАШ И ДА ДАДЕШ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА! ЦАРЯТ обеща по 5000лв.на всеки член от с-во, НЯКОЙ ПОЛУЧИ ЛИ ГИ? ОБЕЩА ЗА 800 ДНИ ДА НИ ОПРАВИ, ОПРАВИ ЛИ НИ? НАКРАЯ КАЗА ЕДНА ИСТИНА "ГРЕШЕН НИ Е ЧИПЪТ"! Но министърът му МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, брат му, СТАНИШЕВ, Г. ПЪРВАНОВ, КИРЧО (валутният търговец) станаха милионери? И днес сте готови да направите същата, пагубна грешка за Б-Я като цяло! НЕДОУМЯВАМ КАКЪВ НАРОД СМЕ? ДЕБИЛИ С УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИ? Не ме вълнуват колбаси и т.н. БОЛИ МЕ, ЧЕ НИ НАРИЧАТ ДЕБИЛИ В БЛАТО! ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я Е ГЕРБ! Каквото искате си пишете, НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОЙ Е С АВТОРИТЕТ, ОТГОВОРЕН, НОСИ ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ И Б-Я НЕ Е БИЛА ПО-ДОБРЕ. ПРИ НЕГО ЗАПОЧНАХА УВЕЛИЧЕНИЯ, СТР-ВО, МАГИСТРАЛИ, СМЯКА НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВ и т.н. ЛИЧНО ЗА МЕН, ПРЕХОДЪТ ЗАПОЧНА ИМЕННО ОТ ББ. КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ МОРАЛ, АВТОРИТЕТ, РАЗГРАБВАТ ХАЗНАТА, т.е. "ВАШИТЕ ПАРИ", А ВИЕ ДРЕМЕТЕ... Убедена съм, че комунистите с популизъм, ако постигнат целите си, ЖАЛНА НИ МАЙКА? КОМУНИЗМЪТ НИКОГА НЕ Е ДИНЕСЪЛ ДОБРО ЗА Б-Я. ЩЕ ВИ ПОДХВЪРЛЯТ КАТО НА КУЧЕТА ПО НЯКОЙ ЛЕВ, И СЛЕД ТОВА ИМ ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА! НО ТОЙ ЩЕ Е ПАГУБЕН ЗА НАРОДА, НЕ ЗА ТЯХ! ЩЕ ВИ ПИТАМ "А, СЕГА НА КЪДЕ"? Ще ПЛАТИМ ОГРОМНА ЦЕНА ЗА ДЕБИЛЩИНАТА, НО С НАС ЩЕ БЪДАТ ДЕЦАТА, ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ? КОМУНИЗЪМ ЛИ ЩЕ ИМ ИЗВОЮВАТЕ? ЗА НЕГО МНОГО МОЗЪК НЕ СЕ ИСКА! Носиш си главата на раменете, само за равновесие. Надявам се, че повечето от вас, бихте се съгласили с мен. На истаните по елавам РАЗМИСЪЛ И ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР !!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?