Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Копаят дъното: Късокраките лъжливи окупатори на "Позитано" 20 пльоснаха БСП в калта
Копаят дъното: Късокраките лъжливи окупатори на "Позитано" 20 пльоснаха БСП в калта
Дата
Дата
298336
Коментари
41
Копаят дъното: Късокраките лъжливи окупатори на "Позитано" 20 пльоснаха БСП в калта

Днес за пореден път ме излъга поредният социалист. Излъга не само мен, а всички читатели на ПИК и зрители на ПИК TV! Излъга с лекота, без грам вътрешно притеснение, с вибриращ от искреност глас. Както явно е прието да се лъже при тях.

Този път ни излъга депутатът от БСП и циркулиращ анализатор Александър Симов. Лъже ни от европейските избори насам.

Първо, че ще дойде в студиото ни в нощта след изборния ден - не дойде.

После - че ще гостува в седмицата след N-тия инфарктен пленум на Националния съвет на БСП - не гостува.

Накрая - че днес (14 юни 2019 г., ден преди конгреса на партията) при всички случаи ще ни посети първо в 11.00 часа, после в 12.00, сетне, след като свърши гласуването на каквото там гласуваха в столетницата... И така, докато престана да си вдига телефона. И не ни посети.

Както винаги, излъга.

Същото се случи преди вече 3 години с шефката му Корнелия Нинова, заради което медията ни разбра що за стока е още тогава. А пък тя обидено се фръцна, че повече няма да висим по коридорите на парламента да я чакаме с часове за пореден път за уговорено и обещано интервю, което така и не даде. 

Лъжите на Сашо Симов, който е и автор на ПИК (макар жена му - новопокръстена репортерка от присъдружната на БСП телевизия "Евроком" да вдига лозунги срещу медията ни), щяха да са странни, ако не беше яхнал политическата кариера и не се водеше приближен на лидерката на тази злочеста партия, спечелила си с лекота прозвището Госпожа Лъжа.

И то не само по формалния белег непрестанно да плещиш само лъжи.

А до такава степен да се превъплътиш в лъжата, че да се превърнеш в неин образ и подобие.

Съпоставката е видима с просто око. Нинова се бие в гърдите, че е социалистка и лидер на БСП, която се бори за социалните права на гражданите.

Лъжа.

Нинова е дясна приватизаторка  на "Техноимпекс", оставила без пенсии стотици служители на заграбеното най-голямо външнотърговско дружество на България преди 1989 г. с 2 млн. долара само в касите му, които изчезват след като го оглавява (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Сашо Симов е глашатай на свободното ляво слово, храбър боец на журналистическия фронт, който отстоява принципи и каузи и не е подлога на личните амбиции на лидера си.

Лъжа.

Сашо Симов мрази свободното слово, защото продължава да обслужва лидерка, която забранява достъпа на определени медии до централата, която е окупирала, и се крие като мишка от тях, за да не ѝ изяде шамарите.

Нинова е възродителката на БСП, предприела победоносния поход на столетницата към властта, обновявайки духа и кадрите на партията, стъпвайки на мъдростта на предците ѝ и разтваряйки широко вратите пред младите ѝ таланти.

Лъжа.

Нинова е гробокопач на БСП, който я води от изборен провал към изборен провал, внедрявайки нейни отрицатели и хулители в листите ѝ, унижавайки най-авторитетните ѝ представители и уреждайки с позиции угодничещи връзкари, които ще слушкат и ще папкат.

Сашо Симов е олицетворение на борбената личност в БСП, която не се страхува да изрича истините в очите на съгрешилите, не се бои от разправи и репресии, бранейки правотата на волнодумните социалисти и налагайки с думи-кашици мракообесните управляващи и направо е Лъвското сърце.

Лъжа.

Сашо Симов е олицетворение на всички мижитурки, които клакьорстват на Нинова от пресцентъра на БСП до безличните ѝ, безидейни и лишени от всякакви политически и човешки качества депутати, които славослови лидерката, защото умират от ужас да не изгубят благоворението ѝ и тя да ги завре в миша дупка, както постъпи с много червени непокорници и непослушници. Направо е Заешка душица.

Примерите могат да продължат до безкрай. Но и тези са достатъчни, за да стане ясно, че основната характеристика на хората, окупирали с днешна дата столетната партия е една - при тях разликата между думи и дела е една цивилизация.

Онази цивилизация, за която бяха нужни вече над 2000 години, едно Разпятие и 10 простички правила, за да живееш в мир и съгласие със себе си и с околните. А след това хиляди погроми и трагедии, за да бъдат доказвани отново и отново и все едни и същи.

Едно от тях е: НЕ ЛЪЖИ!

Но какви ли други шансове имаш да оцелееш покрай Госпожа Лъжа, освен да се превърнеш в Господин Лъжльо. И как да вярваш на такъв, независимо какво ти казва!

Халал да са ви лъжите. Нас не можете да ни излъжете.

Затова големият ви грях не е към нас, а към вашите хора, защото поставяте под общ знаменател всички социалисти. За чуждите, които лъжете, Господ ще ви търси сметка. Но за вашите едва ли можете да разчитате на чак толкова отложена разплата.

Мъдрият ни народ е казал: на лъжата краката са къси.

Така вече е ясно защо БСП на лъжливите пророци - с лидер Корнелия Нинова и глашатай Сашо Симов, се търкаля в калта.

Напиши коментар »
(41)
1
БСПдирадската партия в лицето на най гнусния БСПдираст, скочиха срещу премахването на субсидията, и то много остро!! След като си обраха собствената червена каса, сега гнусният им Импексов вестник и още по гнусната им джендърска Импексова ТВ, ще умрат в червена агония!! ................................................................................................................................................. Пик с такива анализи и новени, ще докарати Импексовите комунета, водени от Импексовата Курабия, Румен Пъпката и бившата крадлива кучка Йо на СС Момата, до инфаркт бе. Имайте милост, че от бой по червените кухи спинозни манерки, троловете им пишат само глупости бе!! ............................................................................................................................................................................. Затова ще продължавам да питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс за десетки милиона, а не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Това е така, защото съм глупава и наивна ли, или щото не съм близала нечий премиерски сладолед, или сладоледа на руски КГБе агент!!
2
БСП истрамбуши ГЕРБ на президентските избори с двойно по висок резултат. БСП има 80 депутати в НС , двойно повече от колкото в предишния парламент. БСП има 5 евродепутати , ГЕРБ - също толкова. БСП спечели на евроизборите 60 общини, в 161 общини е почти на кантар с ГЕРБ. Това не е дъното на БСП , а дъното на увисналата пyткa на авторката на публикацията. Катюша съм.
3
Оредял ти е джоджена Красавицо!!!! Поливайте го !!
4
Че тоя, е доказан лъжлив Импексов БСПдираст и слуга на Барсалата е ясно, и скоро пак ще го видим на Гей парада до СС Момата. Но Хорааа, докога ще търпим Румен Пъпката, да бръмчи по разни екскурзии със селската си корвета, на наш гръб бе хора! Не ли време и на тоя червен кретен да се спрат субсидиите, че ще изпразни хазната! Какъв главнокомандващ, е тоя клепоух мерзавец, след като армията прави учения, а той събира гащите на селската курабия, за поредния банкет! Някой може ли да посочи поне едно полезно нещо, което тоя кретен да е направил за държавата ни освен, че близа сладоледа на Путин, за тоя дето духа. Не ли е вече време да изхвърлим боклука, и да закрием тая никому непотребна длъжност!!!
5
В.К.: Г-н Heдялков, вие и вашата колежка Беновска сте известни като най ревностните защитници на партията ГЕРБ и на лидерът и. Вярно ли е всичко това което публикувате във вашата медия за успехите на тази партия ? H.H.: Не , няма нищо вярно. Правим го заради парите. Истината е съвсем друга. Най-унищожената страна в Европа е България, в която е постигната целта „България – без българи“. Мисията е приключена. От 10 години България е държава на дегенерати, управлявани от един примитив. Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас. Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за престъпления. Начело на правителството един тъп, дебелогъз и нагъл селски бандит, който ни направи за смях пред Европа и света. Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“. Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.“ Копи-пейста направих аз. Андромеда съм.
6
Власт, власт ми дайте... Как окрадох Импексите, касичката на БСП - ту.... Хазна ми дайте да грабя...
7
Ако има избори , пак ще гласувам за БСП. ЗА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ГЕРБ, КОИТО ПЛАЩАТ НА ТВОЯ ШЕФ, А ТОЙ НА ТЕБЕ ДА ПИШЕШ ТАКИВА ПАСКВИЛИ....НИКОГА !!! И ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО....ЗАЩОТО ТЕ И ТАКИВА ОПРОСТАЧИХА ДЪРЖАВАТА....А ИМАМ АЛЕРГИЯ КЪМ ПРОСТАЦИ...
8
БСП спечели президентските, просто защото Борисов постави петият поред кандидат, за да предизвика предсрочни избори/ за да се отърве от пдихо-десните/! ГЕРБ и Борисов поеха властта в най-голямата финансова криза в Европа , и след най-големия обир на Банка/ по времето на Орешарски/, ,и затова е нормално резултатите от изборите да са различни, заради мерките които трябваше да предприемат! Все друг трябваше да чисти Л"...ната на Столетницата, след всяко нейно управление! Сега за първи път държавата е в нормални релси, и комунистите от Позитано са в паника, че времето не работи за тях!
9
вчера по време на дъжда в Ямбол двама лумпена разхлабваха плочките по новия център и вандалстваха по градинките с капково напояване , чупят пейки , спирки , нови осветителни тела, ципетови щахти с чукове в града в парка и където може ...ей товА са БСП -ТУ..
10
родени измамници и лъжци последователи на най лумпенизирната идеология на света !
11
в Ямбол двама лумпена вчера по време на дъжда разхлабваха плочки с тънък инструмент подобно на длето ...точно до библиотеката ..не знам дали има камери в този район ..да се види около 22 : 30 часа .......така действа БСП и лумпените ка Катя и Сивкова от БСП....разхлабват плочки с инструменти и после викат ДИАНА КАБЕЛ от БСП на Ревански да снима ....“ НЕКАЧЕСТВЕН РЕМОНТ “ ...
12
А бе БСПеераст недоклатен, Румен Пъпката не е от вашата партия би дебил. Както и крадливата кучка Йо и дебила 80% Иво Христов, които са от някаква гражданска квота! Така, че резултата за президенските е ГЕРБ би БСПдирастията, като партия на първи тур, би ги после и за парламента, и сега резултата е 5 на 3, за ГЕРБ, защото кучката и дебела не са от Импексовата партия. Без да броим и първите 10 пъти.
13
те па твоите много дълги, госпожице Ива, кажи за ушната мида, в Масква ли ти я опъваха или така си се родила - ушата комунuситическа cвuня от злоядите, а не като coбcтвeника от ящните и шkeмбecти червени олигофрени.
14
и всички други като него ревящи като убодени мечки срещу публикациите на ПИК! Шибаняци червени мърши къв чеп тогава дирите в сайта след като вече сте неплатени гладни въшки че импексова ви изпапка мангизите що не си отивате да ревете на вашия ментелив сайт КРАВАТЪ долнопробни изчадия ,марш от тук негодяи смотани !КАЗАХ!
16
Приватизаторката на ИВАН КОСТОВ, тя и зам .министър при СерГей Стани!!!!Шеф и на бсп-според незнам какви си мафиотски сделки Корито Нинова-сланинов-отдавна плаче за пандиза!!!!! Защо не прочистите "елита" на политиканите от селяндурите???? Време е !!!!!
17
Ей, толкова полит-коментари ви написа това момче Симов и сега го плювате! Копате дъното яко! Не бил дошъл, емо ситуацията на Позатано е отровна, как да дойде и какво да ви каже. А малко се усетете!
18
КЪСОКРАКИЯ СИМОВ Е ЕДНО ЛЪЖЛИВО ХЮМНЕ!
19
Уважаеми читатели, тежко е! Много тежко! След неколкогодишно ходене по мъките, опитвайки се да се добера до нежната милувка на пpeмиера-слънцe и, по-късно, да прилаская в обятията си шефа Hедялkо, стигнах дотам, да се надявам на мъжкото внимание на Сашето С. Който, от своя страна, е г_е_й, та, в този смисъл, вниманието му нямаше да бъде точно мъжко... Уви, и това не върза! Отсвири ме като... дето аз на него исках... Сега ще си остана пак алоун, ще си сипя една малка водка с доматен сок и, докато тихо и ненатрапчиво се oвлажнявям при мисълта за Бочko, ще ви помахам приветливо с елегантите си yшета, които шефът нежно гали от време на време...
20
А , БРЕ ОРА ! ТАА , ПРИВАТИЗАТОРКАТА , ТАКА ДЕ --- НИНОВА , ЗА ТРИ ГОДИН Е ЗАГУБЍЛА ОТ ДВА ИЗБОРА --- И ДВАТА ! ТАА , МОЖЕ ДА ЯХА САМО КОН И ТО СКОПЕН -- ХАРНО !
21
Късокрак Дебелоглав Гологлав и силно Зомбиран
22
Обичам я тази красавица, нежна, умна, чаровна и безкрайно интелигентна. Да не говорим колко е независима в анализите които публикуват тук. Така е, от нея нищо не зависи, пише по поръчка. Наблюдавайте я когато държи микрофона, нейният умен поглед а изказа й, направо се лее като пролетен водопад. Как да не я пожелаеш, да искаш да правиш любов с нея! Сексапила и е уникален, видиш ли я един път, не искаш втори. А гласчето й е такова, че чуеш ли го един път, цял живот се стряскащ на сън. А лицето и това нежно носле, Баба Яга може да и завиди. Прекрасна журналистка, нали????
23
Сашко Симов (Голю Босев) до такава степен се вживява по лидерката си Нинова, че чак се задавя от слюнките отделяни при бъзото му говорене в нейна защита. Жалко, че такива като него се навъдиха доста в столетницата - празнодумци начело с Кирчо Добрев (оставката) които едва ли могат да дишат без Корнелка Ниновата щерка. Да им е жива и здрава - тя ще им разкаже играта утре като и станат неудобни.
24
Не'до'дял'ко прос'титут'ката и целия ба'рдак в действие. Искат внимание долн'яците.
25
Мачкай Корнелия мачкай докато от БСП и "леви" идеи не остане и следа в България ! Ние обикновените червени идиоти сме зат теб !
26
Ива кажи Дончев ти изкърти предницата и задницата за 40 000 лв
27
Ха, ха, ха, как да иде Сашо там, като той е човек възпитан и с изрядна хигиена, какво да прави в един вмирисан и освен кенеф, каквото е платенопоръчковото, наведено сайтчет-кенеф -кенефче ПИК!
28
От толкова хигиена клизмите/ биомеханични/, да не му дойдат в повече, че много ще му се израдват ! Няма значение ,щом е в името на Партията той е готов да го понесе...
29
Кой е тоя симов- изявен старозагорски гей, псевдожурналист от вестник с 2 броя тираж, чиито статии и роднините му не четат, платил на арабка да се води женена за него, за да му прикрива гейските наклонности, дошъл от село по гол гъз и продължаващ основно да заработва чрез него, лизач на миризливата шунда на курни крадливата крушарска циганка
30
Е е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар, любител на яденето на големи рязани депесарски чепове
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Гледал съм този Симов - като се запени , пяната се стича по треперещата му брадичка. Главата му прилича на х.йова глава и всяко негово излияние се възприема като из.праз.ване. Най-общо казано- гн.усен образ !
33
Трулюлюлюлюлюлюлюлюлюлюлю, г-н Борисов люлюлюлюлюлюлюлюлю а не може ли да ходатайствате, люлюлюлюлюлюлюлюлюлю, пред г-н Дoнчев люлюлюлюлюлюлюлюлюлю, да ми се упростят остатъкът от тез пари? Трюлюлюлюлюлюлю?
34
Браво Ива!!!! Браво Николова!!! Точно така мисля и аз. Браво ! И благодаря за хубавата и точна преценка! Благодаря!
35
Утре Ненова ще бъде изджагъркана от БСП!
36
А , БРЕ ТАА , ПРИВАТИЗАТОРКАТА -- ТАКА ДЕ , НИНОВА , ДЕКА Е ОТ ТРИ ГОДИН И Е ВОДЍЛА НА ДВА ИЗБОРА -- И ДВАТА Е ЗАГУБЍЛА , ЩО ЗА СТОКА Е ? ОНА МОЖЕ ДА ЯХА САМО КОН И ТО СКОПЕН ! РЕКОХ !
37
За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2HKWzdH
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Безсрамен лъжец Аз съм свидетел на превратът организиран от БКП след което преходът от пазарна икономика се оказа много труден заради крадците и мошениците на БКП опоскали като скакалци държавата от вътре и вън Безсрамнико не лъжи младите хора БКП беше причината и още е за нашата бедност Жалък лъжец Без работа с фалирала икономика от БКП специалистите и днес А.Тодоров показва документи за некадърността им въпреки трудолюбието на българския народ
40
отговор на коментар
Не е грешка , много си точен !
41
Абе, толкова ли няма кой да й затвори устата на тази зла жена. Проста, грозна, проклета и много, много зла. Това ли е целта на българската журналистика да насажда само омраза и жлъч. Осъдете я тази жена, потърсете й отговорност за клеветите и обидите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?