Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кога говори истината Борислав Игнатов от ДеБъ?
Кога говори истината Борислав Игнатов от ДеБъ?
Автор: ПИК
Дата
Дата
19574
Коментари
7
Кога говори истината Борислав Игнатов от ДеБъ?

Кандидатът за кмет на София от "Демократична България" Борислав Игнатов продължава скандално да е председател на Камарата на архитектите, с което политизира структурата. Затова и той откри предизборната си компания пред опакования спрян небостъргач на строителната фирма "Артекс". Посланието е, че Игнатов като стане кмет на Столицата няма да допуска високо строителство.

Стара приказка е, че най-много се лъже след лов и по време на избори. Кандидатът на ДеБъ сто процента подтвърждава тази максима. Сега той е срещу "Артекс", но какво се случва само преди 2 години?

Същият този Игнатов гордо съобщава в открито писмо до медиите, че като председател на Камара на архитектите е приел поканата на инвеститора Магна МК да организира конкурса за небостъргача Парадайз Тауър. Това се случва въпреки протестите на живущите наоколо. Тази информация е публикувана в присъдружния му Капитал на подсъдимия Прокопиев през 2017 година. Какво излиза?

Архитект Игнатов няма нищо против небостъргач, когато е поканен да участва в конкурса като се предполага, че ще се получи подобаващ хонорар за него или Камарата. Тогава него въобще не го е интересувало недоволството на хората от района, скриване на гледките им към Витоша и факта, че небостъргачът заедно с Мол Парадайз ще направи такава трафик тапа, че ще засегне цяла южна София. Освен това оттам минават рейсовете за Витоша, а това означава и затруднен достъп до планината.

Двойните стандарти са характерни за поведението на политиците, но Игнатов твърди за себе си, че е професионалист. Но как така в единия случай, когато има лична изгода се държи по един начин. А когато има партийно поръчение да привлече колкото се може повече предизборно протестен вот, принципите остават на втори план.

Всъщност Игнатов с палавата приятелка се държи доста странно като за един много кратък период от време предложи доста ексцентрични идеи, които пораждат основателни съмнения за неговият професионализъм.

За 15 дни претендентът за градоначалник Борислав Игнатов предложи следното: Бизнес центровете да отворят детски градини, нестолични автомобили да не влизат в центъра на града в дни със замърсяване, всяка бюлетина на вота да бъде наградена с посадено дръвче, да се направи референдум за Паметника на съветската армия, след като предишните му идеи за съркофаг с надпис "България над всичко" и залесен хълм се оказа сатира.

Да не говорим за абсурдната му идея да има общ стадион за ЦСКА и Левски. Варненецът има ли и най-беглата представа, какво ще се случва между запалянковците на тези два отбора на "общия им стадион". Да припомним на архитекта, че общи неща в България имаше до преди трийсетина години.

Нищо чудно прехваленият професионалист Борислав Игнатов да се окаже един неуспял в Америка халтураджия,защото и там стана ясно, че е бил само 6 месеца, уж на обучение, а всъщност на кратък платен курс...

Още по темата
РАЗКРИТИЕ: Фирма на оскандаления Борислав Игнатов от "ДеБъ" е участвала в избора на новия ВСС (ДОКУМЕНТИ)
Часовник
10:50
Фирмата "БИГНАТОВ Студио Ню Йорк" на издигнатия от "Демократична България" като кандидат за кмет на столицата архитект Борислав Игнатов е участвала в избора на настоящия Висш съдебен съвет (ВСС)....
Напиши коментар »
(7)
1
Мa’нeте го Игнат0в и дайтe пpиятелkaта мy. Нeгов0то Дaн4е щe 0тнecе дpyг0то Дaн4е kaт’ kyц0 пилe д0мaт.
2
това момче не се ли е отказало вече от изборите
3
НА ТОЗИ РОГОНОСЕЦ МУ ХЛОПА ДЪСКАТА!
4
Баджанака не е само рогоносец, а и вибратороносец.
5
ПИК пак са отворили наръчника за "Елементарни манипулации за глупаци". Това, че някой е против конкретен проект, просмукан с гербеска корупция в замяна на "жилищно устрояване" от Артекс не значи, че е срещу високите сгради изобщо. Само защото Тиквун е тъп,нагъл и самозабравил се простак не значи, че всички премиери по света са такива.
6
те ВИНАГИ лъжат!Защото са комуняци!
7
Борислав Игнатов и Иво Прокопиев рядко говорят истината!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?