Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Кмет на ГЕРБ уволнил заместничката си, защото е от „България без цензура“
Кмет на ГЕРБ уволнил заместничката си, защото е от „България без цензура“
Дата
Дата
8683
Коментари
20
Кмет на ГЕРБ уволнил заместничката си, защото е от „България без цензура“

ГЕРБ започна политическите уволнения на местни лидери на „България без цензура“. Кметът на Мъглиж Господин Господинов изгони заместничката си Делка Алексиева, защото е от ББЦ, алармират от партията на Николай Бареков. Управникът я извикал днес в кабинета си и й поставил ултиматум: Или се отказваш от ББЦ и работиш за ГЕРБ на изборите, или се махаш! След отказа на Алексиева, която е общински председател на партията на Бареков в Мъглиж, кметът й връчил заповедта за уволнение. Тя е по чл. 39 от ЗМС и е без мотиви. Според Закона за местното самоуправление, този член дава право за освобождаване на кметове без предупреждение.

Алексиева била подложена на изолация и атаки от страна на управника на общината още след евровота. Господинов не могъл да й прости, че под нейно ръководство общинската партийна структура успяла да изстреля ББЦ на първо място с най-много гласове през месец май, биейки със 100 броя гласовете на ГЕРБ. Напрежението обаче ескалирало днес с ултиматума на Господинов. На срещата, когато той е и бил отправен, са присъствали и останалите двама зам.-кметове. Колегите се опитаха да ме убедят да помисля и да си запазя работата, но аз съм се ангажирала с идеите на „България без цензура“ и няма да се откажа, категорична е Алексиева. Случилото се ме амбицира да работя с още по-голям хъс за успеха на ББЦ и да покажем, че въпреки силовите методи на ГЕРБ можем пак да сме първи, коментира местната лидерка на партията.

Уволнението е мръсен ход от страна на ГЕРБ и на един отчаян човек, който се страхува за мястото си. Алексиева е втори мандат зам.-кмет, хората я харесват и й вярват, на местните избори ще го пребори и ще спечели кметския стол, посочи областният председател на ББЦ за Стара Загора Янко Янков.

Напиши коментар »
(20)
1
Герберите се уплашиха от номер 13 - фаталният за партиите на статуквото номер.
2
ТИКВЕНИТЕ ДРЪЖКИ СА ТАКА, РАЗЧИСТВАТ СМЕТКИ ПО ДОЛНИ НАЧИНИ!
3
ГЕРБ се страхуват!
4
Ами това е страха на ГЕРБ !
5
Samo kato go vidi6 kav e maznqr i ti e qsen, 4e e s IQ 30 i e ot GERB!
6
13-ката ще бъде фатална – за Местан и Борисов. Благодарение на номер 13 ДПС няма да управлява повече България, а Борисов ще гледа премиерски пост през крив макарон от Банкя“, закани се лидерът на ББЦ. „Вълнението, с което откривам кампанията на коалиция „България без цензура“, е огромно. Когато откривахме кампанията за евроизбори, отново валеше дъжд. Е, нека да ни върви по вода“, пожела Бареков. Моите колеги от най-силните, можещите и харизматични листи за изборите за 43-то Народно събрание осъзнаваме мисията, която носим със себе си – това е мисията за промяната, подчерта той. „Обръщам се към тези 250 хиляди българи, гласували за ББЦ, нашите партньори и мен персонално: Уважаеми сънародници, вие бяхте обиждани и мачкани от нашите опоненти. С какво право бе обиждан българският народ? Беше втълпявано, че гласът за нас е глас в пустиня. Не, не скъпи приятели. Най-смисленият глас, даден на 25 май, беше гласът, даден за ББЦ. Обещахме да падне правителството на Орешарски. Падна ли? Падна, благодарение на нас, защото ако не бяхме ние, никой нямаше да спре БСП и ДПС“, посочи лидерът на ББЦ.
7
Познавате ли мишката Борисов, той ги прави тези неща.
8
Страх пърди господа!!! Ето това еее... ужас ги тресе от ГЕРБ , че може някой да им попречи да крадат и да се празнят на народа
9
Не по този начин, хората се оценяват по професионализъм, а не по партийна принадлежност.
10
Много са проклети от ГЕРБ!
11
Трябва да може да работиш с всеки. Сега да се маха тоя кмет щом томва му е подбора!
12
Този кмет ли е? Пазвантин ли е? Какъв е? Като ги избират, поне малко да приличат на хора като се обличат. Утре ще цъфне на работа с шорти.
13
Ами така действат герберугите. За това и няма да гласувам за тях!
14
И правилно.Тази сбърканата да си ходи в блатото ББС.
15
ГЛУПОСТИ ЛИДЕРИ.ТЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА ЛИДЕРИ И ХОП ТРА ЛА ЛА. И МЕН МЕ УВОЛНИХА ЩОТ СЪМ ЛИДЕР НА НАШАТА УЛИЦА..СТИГА БЕ КЛОУНИ,ЧЕ МИ ПИСНА.
16
Велев, капут си и каоут ще си останеш
17
Тъп гербер му кажи и го остави...
18
КМЕТА Я Е НАЗНАЧИЛ И И ДАВА ХЛЯБ , А ТЯ ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ ,, НА БОРСАТА ЩОМ Е НЕБЛАГОДАРНА !
19
ВСИЧКИ КАПУТИ ВЪН ! БРАВО НА КМЕТА , ТАКА СЕ ПРАВИ В БЕЛИТЕ СТРАНИ , ТИЯ КАПУТИ СЕ САМОЗАБРАВИХА.
20
Герберите са известни с политическите си назначения и с отмъщението спрямо всички опоненти.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?