Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кметът на София: Цачева не само ще спечели изборите, а ще води България напред!
Кметът на София: Цачева не само ще спечели изборите, а ще води България напред!

За победа още на първи тур призова градоначалникът на Бургас Димитър Николов

Автор: ПИК
Дата
Дата
24674
Коментари
6
Кметът на София: Цачева не само ще спечели изборите, а ще води България напред!

Днес България е границата на Европа и това е предизвикателство, на което всички институции трябва да отговорят. Благодарение на усилията на правителството и на личните усилия на българския премиер, границите ни са защитени.

Президентската институция има силата да задава цели и да търси съгласие. Познавам г-жа Цачева като изключително отговорен, много балансиран политик със специално отношение към българското образование. Вярвам, че това е президентската двойка, която не само ще спечели изборите, а тя ще води България напред! Това заяви в приветствието си към кандидат-президентската двойка на ГЕРБ кметът на София Йорданка Фандъкова.

Реч в зала „Арена Армеец” произнесе и градоначалникът на Бургас Димитър Николов. На нас ни е необходим президент със сърце, воля, разум и сила. Днес съм убеден, че г-жа Цачева е именно нашият кандидат за президент, защото тя притежава всички тези качества. Толеранс и търпение да изслушва другите мнения, достойнство да признава своите слабости, но и да отстоява решенията си, когато е права.

Г-жа Цачева е един от нас от самото създаване на партията. Никак няма да е лесно. Работа, работа и работа ни чака. Но съм убеден, че на 6 ноември, бюлетина номер 17 ще бъде най-масова в избирателните секции. Нека приключим всичко на първи тур! Победа!

 

 

 

Напиши коментар »
(6)
1
За Цачева Русия е столица, а Брюксел - държава . ИСКАМЕ ЛИ такъв РАБФАК " ПРЕЦЕДЕНТ" ?!
2
"Музиката напред, зад музиката циганите и хамалите. Начело, дигнат на ръце, със засукани мустаци, с накривена шапка... кой мислите?" Най актуалното четиво за месеца е "Бай Ганьо прави избори" на великия Алеко Константинов.
3
Цецко Цачев ще ви води напред към пропастта, а тя е съвсем близо! Този път отрепките от ГРОБ не могат да избягат от съдбата си!
4
АМА КАК ТИ ОТИВА ИМЕТО ТИКВОЛЕНД И ТО ЧЕРВЕН.ДО ТУК БЯХТЕ С ЛОЗУНГА ДА ЖИВЕЕ СССР.ШМАТАРОЦИ 30 ГОДИНИ ДЪРПАТЕ БЪЛГАРИЯ НА ДОЛУ.
5
Данче, е и ти ли се правиш на наивна, или така трябва пред БОКО, иначе няма кмета да се казва Фандъкова?
6
Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777 Аренда выделенных серверов по приемлимым ценам Раскрутка сайта под ключ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?