Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
КАТАСТРОФАТА Е ПЪЛНА! Кметът на ДеБъ Спартански довел Плевен до просешка тояга - инвеститори бягат заради раздутата и некадърна администрация
КАТАСТРОФАТА Е ПЪЛНА! Кметът на ДеБъ Спартански довел Плевен до просешка тояга - инвеститори бягат заради раздутата и некадърна администрация
Автор: ПИК
Дата
Дата
42074
Коментари
16
КАТАСТРОФАТА Е ПЪЛНА! Кметът на ДеБъ Спартански довел Плевен до просешка тояга - инвеститори бягат заради раздутата и некадърна администрация

Истинска катастрофа за Плевен. Това е резултатът от четиригодишното управление на тотално проваления кмет на града - човекът на ДъБъ Георг Спартански. Въпреки относително доброто икономическо развитие на България през последните 4 години и индустриалния ренесанс, който областите с проактивни и амбициозни кметове преживяват, Плевен не просто е в застой, а започва да изостава много зад общото темпо, както разкриха икономисти и пред ПИК преди ден.

Зловещата истина лъсна и по време на предизборния дебат за Плевен по Нова телевизия. Само за четири години Плевен от индустриален център се превърна в град със затихващи функции под управлението на Георг Спартански, отчетоха участниците от града. 

"Тенденцията е Плевен да се превърне в сателит на Враца. Там са усвоени 100 млн. лв. за четири години, а в Плевен нищо, градът е в застой", изтъкна кандидатът на ГЕРБ Мирослав Петров.

"Инвеститорите минават, срещат се с администрацията и не остават в Плевен. Рейсове с работници пътуват до Ловеч, Червен бряг, Дойренци. Администрацията е прекалено раздута - тя е два пъти по-голяма отпреди 20 години", заяви червеният кандидат Илиян Йончев.

В типичния си стил - нагло и нахално, Спартански се изкара сух. Той нямал никаква вина, а за всичко случило се в града, вина имала държавата. "Това са фантазии, днес ще се наслушам на такива", отговори той. 

Спартански продължи да наглее и категорично отрече изнесените от опонентите му данни за пълната икономическа катастрофа в Плевен. Според него, виновна за всичко била държавата, а не некадърното му четиригодишно управление.

"Плевен е един капсулован град. Общината няма готовност за предложение на обходен път. Само след година през град Плевен ще минават по 1200 камиона на денонощие, щом стане готова магистрала "Хемус", предупреди Петров.

Спартански обаче отново е над нещата - това било работа на държавата, а не негово. За предстоящия транспортен хаос вина носили само и единствено от АПИ. 

"Тук са приносителите на тези лъжи и клюки", изсъска Спартански към Мирослав Петров, след като стана ясно, че само след месец градът няма да има място в гробищните паркове и покойниците няма да има къде да бъдат погребвани.

В Плевен освен всички други неволи, хората страдат и от режим на водата. Затова отново е отговорен кметът на ДъБъ, който не е направил нищо през годините за решаването на този проблем чрез кандидатстване по различни програми, които биха могли да осигурят финансиране на проекта.

"Г-н Спартански, смятате ли, че наложените санкции по ОП "Региони в растеж" - едната в размер на 150 хил. лв., а другата - на 270 хил. лв. са признак за добър икономически растеж", попита го Йончев. Естествено отговор не последва, а отново познатата песен на хор "Георг Спартански" - колко добър и качествен кмет бил.

"Аз съм безпартиен независим кандидат. Единствената ми партия са хората на Плевен", изтърси поредната глупост в ефир той.

Напиши коментар »
(16)
1
Почти всеки ден натоящият кмет на София Йорданка Фандъкова ни облъчва от тв екрана с една от основните й опорни точки в предизборната кампания, а именно, че тя ще бъде основен радетел ”за правила в целия град”. Два повода дават основание на ***** нюз силно да се съмнява в думите на дамата, която с блага усмивка и миловидно изражение се опитва да замаже грандиозните скандали на подопечната й институция. Първият е, че Столична община се направи на „дръж ми шапката“ относно исканата информация на медията ни по ЗДОИ за това в какви коли се возят подчинените началници на Фандъкова. Не е тайна, че много от тях се кипрят в скъпарски лимузини, купени за хиляди левове от данъкоплатеца. Нещо повече, същите тези коли обслужват „вездесъщата администация“ по цял ден, включително и за лични нужди.
2
................ГАНЬО Е ГУТОФ ЗА ЛУНАТА !.....СИЧКО УСРА !......МРЪЛЯФ ЦЕНТАР НА ЗОФИЯ.......ЗДАРАВЕИ ....ЗДАРАВЕИ !......ВМЕРЕО ПРИБРА ЛИ СЕ ?.......ЖАМБАЗКО КУДЕ Е ?......ЯДИ ПИЦА ?........АУУУУУУУУ !......УУУААААУУУ !.....ЖАМБАЗКЕ ФОКК ИУУУ !.....
3
.................ОБЯСНЯВАМИ......УТ ДУНАФ ДО БОСФУРА ПЕИЗАЖО Е ЛУНЕН !.......И БАНКЯ !......
4
Неоспорим факт е че кмета Спартански е вече 20 години във властта : 12г. като председател на Общинскиян съвет/ с Кмет Найден Зеленогорски/ , 4г. като общински съветник и 4г. като Кмет . Неоспорим факт е че Плевн в в много лошо състояние и не се развива, а на провтив Запада . Неоспорим факт е че Георг Спартаснки е участвал активно в управлението на Плевен през Тези 20 години и то в качеството на 1.?председател на ОС , 2.общ съветник и 3.Кмет т. Е. Активен участник със значима роля в разрушаването и западането Плевен . За тези 20 години на управление на Спарански на община Плевн , какъв е резултата .... всички плевенчани виждаме, знаем и усещаме- един град нашия град, който не харесваме ! ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ ! Времето вече е наше на младите г- н СПАРТАНСКИ , а вие сте статуквото !!! Остаряхте и пемите на Плевен ! Дайте път на младите и можещите !
5
Някои са си облъчени ,още като са се родили! Фандъкова е кандидатът с най-нормално поведение от всички! И за два мандата и половина, ако това е единствения компромат, че някой те бил "облъчвал", здраве му кажи!
6
Най-лошото нещо, което може отново да се случи е Спартански отново като кмет. Хората трябва да разберат, че той е вече вреден за града, амортизиран за политиката и няма никакво място на каквато и да била ръководна длъжност.
7
Излязох от Плевен , когато градът беше към 150 хиляди жители, и смятахме кога ще стигне ...200 ! Сега, по неофициални данни , е около ...50 хиляди! А за този казват ,че бил 20 години в управлението! Е, и за всичко му било виновна държавата...Че той не е ли работил в тази държава?
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
сдс съсипа държавата та няма да съсипе плевен ето ви нагледен пример до какво води купуването на гласове
10
Никой от ДЕМОКРАДИЧНА БЪЛГАРИЯ - КРАДЛИВИ ИДИОТИ няма да е кмет. Те пуснаха Полфрийман, според тях не е виновен.
11
20 години е облагодетелстване от властта, живее в общинско жилища, всякакви масрафи ядене и пиене по чужбина не му ли стигат на Спартански. Той е срам за Плевен и цялото му управление е пълен провал
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Пълен срам е, некадърна администрация и крадлив кмет.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Спартански , 20 години си на общинска хранилка , отгоре нова и жена ти ! А си и в общинско жилище !!!!!!!!!!!! ????? Уж си десен ама на общинската софра . Къде ти е пазарното мислене ? Ела и ти на свободен наем и свободния пазар ! Времето отдаван не е ваше, а наше бай Георги Спартаски ! Дай път на младите !!!
16
Елате в циганския квартал зад "БИРЕНАТА ФАБРИКА"ище установите че там нямя поне един водомер . Цялата цигания във и около Плевен е на Спартански . Никой не може да го бие на избори .Забравете !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?