Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Караянчева с ключов коментар за скандалите: Европа гледа вътрешните ни разправи
Караянчева с ключов коментар за скандалите: Европа гледа вътрешните ни разправи
Автор: ПИК
Дата
Дата
5058
Коментари
5
Караянчева с ключов коментар за скандалите: Европа гледа вътрешните ни разправи

"Европа гледа вътрешните ни разправи и това не води до нищо добро", каза председателят на НС Цвета Караянчева в Златоград, съобщава БНР.

"В тези избори, загледани  в собствените си разправии, може би ще изпуснем възможността да заявим по категорично позицията си, защото в тези две години България е лидер в Европа, и когато започнем да говорим небивалици и лъжи, че това не е така, Европа също гледа и ако сами хвърляме кал върху себе си, това няма да доведе до нищо добро", обясни Караянчева.

Призивът на председателя на Народното събрание  е в тази предизборна кампания да се говори за българските ценности, които трябва да занесем в Европа. По думите й те трябва да бъдат утвърдени и това трябва да е нашата национална задача.

„За съжаление кампанията върви не в посока на политики, ценности и плюсове, които България може да получи от европейското семейство и европейската интеграция, а вървят личностни нападки, лъжи - включително в ефир. Ние обаче никога не залагаме на черния пиар“, посочи Караянчева. Тя подчерта, че европредседателството от миналата година е било най-успешно и до днес България получава поздравления. „Ние още оттогава трябва да вървим с високо вдигнати глави. И опозицията също трябва да подчертава това наше успешно председателство, успешната ни реализация в Европа. Защото за тези две години наистина България стана лидер на Балканите“, добави още тя.

Напиши коментар »
(5)
1
България е лидер в кражбите на еврофондове.Корупцията е национален спорт ! Тиквата-главен организатор ! Каква Европа,к'ви 5 лева ?!
2
Откога чудовищните ви грабежи за стотици милиони и милиарди станаха "вътрешни разправии" ма, госпожо Каравиетнамчева? А ти ще направиш много добре, ако залягаш повече на географията и българската история, понеже не ги познаваш!
3
Мамина грозничка!!! Колкото грозна, толкива и тъпа! Добре, ме им идва края!!
4
Позитанските мародери , на които два пъти им спират Еврофондовете за далавери, квичат че ГЕРБ "крадяли"? Това могат само да го измислят дебилите от Позасрано!
5
Тя Европа също гледа, колко са ни тъпи уравляващите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?