Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Каракачанов скочи на Бареков: Той е безкрайно непредсказуем и непоследователен! В ББЦ няма нищо патриотично!
Каракачанов скочи на Бареков: Той е безкрайно непредсказуем и непоследователен! В ББЦ няма нищо патриотично!
Автор: ПИК
Дата
Дата
18754
Коментари
57
Каракачанов скочи на Бареков: Той е безкрайно непредсказуем и непоследователен! В ББЦ няма нищо патриотично!

България без цензура” не е абсолютно никаква заплаха за Патриотичния фронт на ВМРО и НФСБ. Това казва председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов в интервю за „Флагман”.

„В ББЦ няма нищо патриотично. А що се касае до изследването на социолозите, спомнете си, че на евроизборите ние бяхме в тази коалиция и е логично като най-стара патриотична партия в България тези гласове да са дадени за нас, а не за партията на Николай Бареков”, заявява още Каракачанов след коментар, че социолозите са посочили, че ББЦ е обрала много от патриотичните гласове.

Във връзка с обединението на ББЦ с ЛИДЕР, Красимир Каракачанов казва: „Не останах изненадан, защото добре познавам маниера на работа в „България без цензура“. Всъщност това бе една от причините да напуснем коалицията с Николай Бареков – той е безкрайно непредсказуем и няма никаква последователност. Не може днес да си "за" правителство с Бойко Борисов, а утре да го вкарваш в затвора. Не може днес да искаш Народна Република България, а утре - монархия. Не може да казваш, че БСП е най-демократичната партия, а след два дни да развяваш розовите прашки на Моника Станишева. Не може да обясняваш, че Ковачки е престъпник и трябва да лежи в затвора, а след това да правиш коалиция с него. Но всичко това се превърна в стил на Николай Бареков. Ясно е, че това обединение, което той направи, е коалиция на пожарната команда. Логиката е тук 5 хил. гласа, там 2 хил.гласа.”

Напиши коментар »
(57)
1
А кога ядахте кифтетата не ривахте, нале?
2
Агент Иван се продаде за парите на Василев!
3
Интересно твърдение. Вероятно друго е говорил, когато пратиха Джамбазки в европарламента. Сигурно тогава е бил много хубав, но както хората казват, всяко чудо за три дни!
4
Ти ли говориш за непредсказуемост? Ти, който остави през 2009 партньорите си преди избори!
5
Що беше в коалиция с Лидер, дето оплюва сега, що беше в коалиция с ББЦ, която оплюва сега, политик - тинтири минтири като тоя - съучастник във фронта за спасение единствено на Боко! Полиитечески олигофрен и нагаждач!
6
Говорителят на ПАРИЧЕН ФОНД се обади!
7
Той е луд турски ибрик и трябва редовно да се полива с кофа редки лайна..
8
Тоя политически номад да каже как с 25 хил. гласа от вота на европейските избори вкара в европарламента човек на ВМРО на гърба на Бареков! Мръсен продажен доносник!
10
ГЕРБ=Грабим Еврейски Родна България
11
,ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА ЕЛЕКТРОН, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ АНУСИ..
12
Паричен фронт!
13
АГЕНТ ИВАН СЕ ПРОДАДЕ НА МУТРАТА СРЕЩУ 70 млн ЗА ДА ПРЕДАДЕ БАРЕКОВ! ТОВА Е ИСТИНАТА СРЕЩУ ОБЕЩАНИЕ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА!
14
Краси пчеличката, познавате ли го? Тук коалицийка, там коалицийка. Където има парички, той първи там! Много лесно се сочи с пръст, но да се погледне първо него, що за човек е!
15
ИСКАМ ДА СЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА МУТРАТА ЕЛЕКТРА, ИВАН И ОСТАНАЛИТЕ ДОКАТО ИМ ПРЪСНА МУТРЕНСКИТЕ ЗАДНИЦИ!
16
БАРека + серГЕЯ = БАРГЕЙ
17
С две думи той е патологичен лъжец и предател !!!!!!!
18
Ммдаа нито един трол на Дудука не ни напада явно Ибрика си мисли, че ще правим тройка с Чалмата. Но Дудука трябва да знае:- че, ибрика ми, е много по дoбър, от ибрика ти.. Мляс!!!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Коалиция от доказани мърши на ДС и гладни за власт Капути и Дудуци --- механичен сбор от агенти , доносници и чалга-отрепки , спонсорирани от ДПС и Пеевски!!!! Какво очаквате от такава пасмина. Това ББЦ стана като кофа за смет - политическа смет.
21
ББЦ е бита карта!
22
250 000 гласа имат ББЦ, колко са тези на ВМРО?
23
че е почитател на парите и на келепира, където има келепир и той е там! На митингите прегръщаше Бареков и казваше че се познават от двадесет години и че са създали най-стойностната коалиция, сега друго пее, защото пи кафенце с Мутрата и получи бонус - пари и обещание за власт! Продажник! Сменил е поне няколко партньора, които после оплюва. А най-големия си успех получи с Бареков, че му вкара в заместника европарламента! НЕБЛАГОДАРНИК!
24
ХАЙДЕ ДУДУК С ЛЪЖИЦА.
25
оставналите са стари муцуни с повратливи задници - всички въртящи се около свинефермата ГРОБ!
27
Краси, видяхме те какъв лидер си. Ходиш там, където има пари, изконсумираш каквото можеш и се прехвърляш на следващата коалиция! Паричният ви фронт нямаше да изкара много, ако не беше подплатен с доста милиони!
28
На парламентарните избори през 2001 година ВМРО участва в коалиция с движение „Гергьовден“, като постигна резлутат 3,63 %. ПП „ВМРО – Българско национално движение“ участва на парламентарните избори през 2005 година в Коалиция „Български народен съюз“ и като парламентарно представена сила има петима депутати в 40-то Народно събрание. През 2008 година ПП „ВМРО – Българско национално движение“ заедно с ПП „ЛИДЕР“ и „Земеделския народен съюз“ формират коалиционното движение „Напред“ През 2008 година ПП „ВМРО – Българско национално движение“ заедно с ПП „ЛИДЕР“ и „Земеделския народен съюз“ формират коалиционното движение „Напред“ На 18 юли 2014 г. ПП „НФСБ“ отправя покана към ПП „ВМРО – Българско национално движение“ да се присъедини към обединението Патриотичен фронт. На 3 август 2014 г. е подписано коалиционното споразумение за предсрочните избори на 5 октомври 2014 г.
29
Капут до капута мила майнольо !!!!!!!се "юнаци и патриоти"!!!!!!ама боклуци че чак да се чудиш "кой е по по най"!!!!
30
Защо трябва да слушаме фурнаджийски лопати като този псевдо патриот, който върви само след парите?! Никой не обича предателите! Не можеш до вчера да се прегръщаш с един човек, а днес безобразно да го оплюваш, след като този човек ти е донесъл най-големия успех в съвременната история на ВМРО!
31
Гласуваш за Бареков- получаваш мизерия и ДПС
32
BOKLUK DEBELOGAZ SI TI ..
33
АКО ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ ВИЖДА КАКЪВ ПРЕДАТЕЛ И ПРОДАЖНИК ПРЕДСТАВЛЯВА НЕГОВАТА СВОБОДОЛЮБИВА ПАТРИОТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, СИГУРНО СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА ОТ УЖАС И ЯД!
34
Спешното, ти май не знаеш за коалиция БОСТАБ? ГЪРБАВ ТРОЛ!
35
ФИЛМА МИШО БИРАТА СЕ ПОВТАРЯ..ЦВ.ВАСИЛЕВ Е "ИЗДЪХНАЛ" ВЕЧЕ.
36
ГЛАСУВАШ ЗА МУТРАТА - ПОЛУЧАВАШ ДОГАН - БОСТАН И ЛАЯ НА ПРОДАЖНИЦИ КАТО КАРАКАЧАНКАТА И ЯНКА ПОМИЯРИТЕ НА МУТРАФОНА.
37
Агент Иван сега добре служи на Борисов с парите на Василев и ПАРИЧНИЯ ФОНД.
38
е добро утро как очакваш от хики дудука да е патриот че той си мисли че историята се яде с лютеница.
39
Като влизаха в коалиция с ВМРО много се хвалиха а сега плюят Каракачанов, що така?
40
СЕ ОКАЗА ПОМИЯР НА МУТРАТА ЗА ПАРЧЕНЦЕ ОТ КОКАЛА СЕ ПРОДАДЕ ЗАЕДНО С ПОРНО КАНАЛДЖИЯТА ОТ ФРОНТА ЗА СПАСЕНИЕ НА БОКО! РЕЗИЛ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ!
41
НЯМА НИЩО ПАТРИОТИЧНО В ТОВА ДА СТАНЕШ ДОНОСНИК И ПРЕДАТЕЛ НА ТЕЗИ, КОИТО ДО ВЧЕРА СИ ПРЕГРЪЩАЛ! НЕ МУ ПРАВИ ЧЕСТ НА КАРАКАЧАНОВ! АМА КАКВА ЧЕСТ У ЕДИН ДОНОСНИК И ПРЕДАТЕЛ?!?
42
Сега Каракачанов да бъде така добър да отзове евродепутата си Джамбазки, когото вкара в парламента с гласовете на ББЦ!
43
А СЕГА ДЖАМБАЗКИ ЩЕ ДАРЯВА ЛИ ЗАПЛАТАТА СИ НА ЕВРОДЕПУТАТ НА ФОНДА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИ ДЕЦА, КАКТО ОБЕЩАВАШЕ В ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА?!
44
Как ще има нещо патриотично в ББЦ? Нали Каракачанката изяде парите и прати негов човек в ЕП, мисията е изпълнена! Сега е ред на новата коалиция, където има свежи парички за лапане!
45
ТОТАЛНО СЕ ИЗЛОЖИ! ЩЕ СИ НОСИ КРЪСТА НА ПРЕДАТЕЛ, ВЪРВЯЩ СЛЕД КЕЛЕПИРА!
46
колко ти даде Мутрата за да пееш тази песен? Какво ти обеща Мутрата за да омаскаряваш човека, който наричаше свой приятел от години? Кажи си, щото ние знаем, ама въпроса е на теб да ти олекне! Тежко е бремето на предателството, нали знаеш?!
47
Как би погледнал в очите оня светъл патриот Ванче Михайлов, чиито патриотична организация представляваш? И кой ти дава право да вееш ЧИСТОТО име на ВМРО за собствени цели и облаги?!
48
Егати патриота Каракачанов, даде си задните части на Борисов срещу пари
49
Бареков е много красив.
50
Що скачаш бе? Лапна новата порция мангизи и ти светна набързо? Бива псевдо-патриоти, ама това на нищо не прилича!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Да живее Бареков ! Ние ще си въртим задните части на къде има парички, защото за нас най-ценното е властта и шампанското ! НИе сме турски патриоти и за нас е чест да ни наричат използвани презарватриви! Каракачанов е доносник на ДС ! Ние сме с ДПС и това не ни притеснява, а напротив ! С ДПС и нашият лидер Пеевски ще градим нашата си ДПС-България...скоро и колония на Турция !
54
Да живее Бареков ! Ние ще си въртим zadnika на къде има парички, защото за нас най-ценното е властта и шампанското ! НИе сме турски патриоти и за нас е чест да ни наричат КАПУТИ ! Каракачанов е доносник на ДС ! Ние сме с ДПС и това не ни притеснява, а напротив ! С ДПС и нашият лидер Пеевски ще градим нашата си ДПС-България...скоро и колония на Турция !
55
Не му прави хич чест да плюе, при положение, че без тая коалиция щеше да види ЕП през крив макарон.
56
Малко не върви баш ти да говориш за непоследователност, при положение, че с кого ли не се коалира.
57
Красимире, всички знаем, че твоя патриотизъм е за продан.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?