Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Каракачанов: Докато радикалният ислям залива Европа, бюрократите в Брюксел се занимават с тоалетната за третия пол
Каракачанов: Докато радикалният ислям залива Европа, бюрократите в Брюксел се занимават с тоалетната за третия пол
Автор: ПИК
Дата
Дата
12426
Коментари
11
Каракачанов: Докато радикалният ислям залива Европа, бюрократите в Брюксел се занимават с тоалетната за третия пол

Причината не е в господин Сидеров. Нашата теза беше - коалиция "Обединени патриоти" или трябва да се яви заедно, или няма смисъл две от трите партии да правят коалиция срещу другата. Това коментира пред Би Ти Ви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, коментирайки раздора в коалицията "Обединени патриоти".

Каракачанов коментира и кандидатурата за евродепутат на Ангел Джамбазки, който е начело на листата на ВМРО.

"Господин Джамбазки показа какво трябва да се прави в ЕП през последните 5 години. Той е един от десетте най-активни евродепутати. С пакета "Мобилност" се целеше да бъдат ударени стотици фирми в транспортния бранш от източноевропейските държави", коментира Каракачанов.

"Всички каузи, за които господин Джамбазки се бореше, трябва да продължат. Не може да ми е безразлично, докато радикалният ислям залива Европа и иска да промени нашата религия и култура, бюрократите от Брюксел да ни занимават с това колко да е дълга краставицата, как да изглежда тоалетната за третия пол или дали да има трети пол в Европа... Как да разбираме ЕС - Европа на нацията или Европа на отечеството? Да ни налагат факта, че трябва да се обезличаваме като нации, като култури, да пренебрегваме християнската религия, която е в основата на европейската ценностна система! Когато чуеш, че ЕК осъжда всякакви прояви и мнения срещу радикалния ислям", заяви Каракачанов.

"Питам - едни хора, които идват в Европа, без някой да ги е поканил, започват да налагат своите чувства, своите разбирания за света. Когато аз идвам във вашия дом, спазвам правилата на вашия дом - така е нормално, така е културно. Важно е по кой път ще тръгне Европа - по пътя на своите интереси или по пътя на своето обезличаване?", коментира той.

Напиши коментар »
(11)
1
А твоите дебели сланини заляха петте ти тераси! Крадлив дръгливец!
3
Циганите безчинстват, а вие се занимавате с 40 годишни тараляслаци изтребители.
4
Щом си възмутен, ЗАЩО не участващ в коалицията на ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ?????? ЗАЩО се разпокъсахте??Какво делите с Атака и НФСБ/или как беше/??????АЛЧНИ и ТЪПИ сте!!!Лъжете се ако "мислите"че винаги ще Ви подкрепяме!?
5
След последния манголски случай в село Болярово, виждаме , че програмата на Шкембе войвода за интегриране на мангустите работи добре
6
До кяато ГЕРБ управлява заедно с ДПС ти Каракачанов си стоиш на поста министър от Обединените лъжепатреотаре.А обеща че ако ГЕРБ тръгнат с ДПС да управляват оставка ще подадеш.Както обеща така и излъга лъжепатреотарино !
7
КАРАКАЧАНОВ И МИНЮ СТАЙКОВ ЗАЕДНО В ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД „МИЗИЯ, ТРАКИЯ, МАКЕДОНИЯ“ АД! В предаването „Бареков и Байрактаров без цензура“ по телевизия Евроком, Димитър Байрактаров показа скандални факти, че вицепремиерът Красимир Каракачанов е бил заедно в приватизационен фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД. Защо Миню Стайков е в ареста, а Каракачанов не е, попита Димитър Байрактаров и показа данни от Търговския регистър, според които в масовата приватизация Красимир Каракачанов е участвал заедно с Миню Стайков в приватизационния фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД. Една от фирмите, които участват в приватазионния фонд е „Анкор Н“ ЕООД. По-късно приватизационния фонд сменя името си на МТ М холдинг АД. В приватизационния фонд в Надзорния съвет са заедно Миню Стайков и Красимир Карачаканов. Там е и лицето Николай Кънчев от ВМРО. Новото дружество обаче е собственост на СИС Индъстрис ООД на Миню Стайков и фирмата Анкор ЕООД Според Търговския регистър пък фирмата Анкор ЕООД е със собственик Сдружение ВМРО Съюз на македонските дружества. Избори идат, не е хубаво да се забравя кой къде е бил, с кого е бил и къде е сега! ТОВА Е НАПИСАНО В ЕДНА МЕДИЯ и ПРОЗИРА от километър , че е гнусна лъжа !
8
Най-добрата оферта "", сега Google плаща между 250 и 350 евро на час, за да работи онлайн от дома си. Получих € 35248 за първото си плащане в месеца за 3-4 часа работа на ден и исках да споделя това с вас, защото търсите нови хора, които да се присъединят към екипа ви сега и аз препоръчвам на всички да направят искането , Просто като следвате инструкциите в този блог. Тук................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
9
Големи лицeмepи са тези от ВМРО! Уж са срещу мигрантите,а Джамбазки подкрепи пакта за миграция е Европарламента.
10
.....ВРЪЩАЙ КРАДЕНОТО, МИРИЗЛИВА ТОРБА С ЛAЙHA....
11
Прасимир, чийто шурей е женен за еврейка, ако може да мисли а не да говори наизустени приказки автоматично, да отгатне следната загадка: прокорор Тома Томов е усъден ефективно за подкупи в размер 3000 – 5000 лв., по дела за съжителство на съпружески начала на пълнолетни с малолетни лица, които е решавал в полза на подсъдимите, да не влизат бадева в затворническо общежитие. Прокорор Росица Слабакова-Каракачанова с купена от ЮЗУ диплома, е назначена с протекциите на покойния Ситнилски от Кочериново, по ходатайство на възрастната си майка, пенсиониран прокорор. Тя е извършила много предстъптления по служба, прикривала е обийства. Кой е по-големият мангасар от двамата?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?