Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидат-журналисти се явяват днес на устен изпит в СУ
Кандидат-журналисти се явяват днес на устен изпит в СУ
Автор: ПИК
Дата
Дата
3671
Коментари
3
Кандидат-журналисти се явяват днес на устен изпит в СУ

Устният изпит по журналистика за кандидат-студенти в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е днес от 9.00 часа. Това съобщи пресцентърът на висшето училище.

Изпитът е под формата на събеседване на изпитните комисии с кандидат-студентите. За обективност на оценките и за съпоставимост на знанията на кандидатите се задават на всички едни и същи въпроси, които се определят от изпитната комисия в деня на изпита. За оформяне на общото представяне на кандидат-студента е допустимо комисиите да задават допълнителни, изясняващи въпроси към основните теми.

Комисиите ще оценяват общата култура и осведомеността на кандидат-студентите по актуални събития, комуникативните им умения и информираността и мотивацията им за журналистическата професия.

Ако кандидат-студентът представи свои авторски материали, комисиите могат да зададат и въпроси, свързани с тях.

До устен изпит по журналистика в Софийския университет се допускат кандидат-студентите, получили оценка на писмения изпит по журналистика не по-ниска от среден.

Напиши коментар »
(3)
1
Чакам от Андpей Слaбаков пoвиквателна за "уcтeн изпит" . Къде си Андpи, спиш ли още, обади се, чакам..Чакам от Андpей Слaбаков пoвиквателна за "уcтeн изпит" . Къде си Андpи, спиш ли още, обади се, чакам...
2
Който лъже най-много го чака кариера в БТВНОВА или за депутат от бсп
3
Що се морат, в битиви изпитите са по-лесни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?