Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатът за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек съди Фейсбук за цензура
Кандидатът за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек съди Фейсбук за цензура
Автор: ПИК
Дата
Дата
6720
Коментари
5
Кандидатът за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек съди Фейсбук за цензура

Фейсбук профилът на Шкварек беше блокиран непосредствено преди кампанията за евровота.

Ето призива на Шкварек:

Уважаеми колеги,

Българската конституция гарантира правото на изразяване на мнение и разпространение на словото. Това важи с още по-голяма сила, когато изразяващият мнението си гражданин е и кандидат за европейски депутат, желаещ да представлява страната ни в Европейския парламент.

Смятам, че това конституционно мое право бе грубо нарушено в условията на ползване на социалната мрежа „Фейсбук“. При липса на каквито и да е било резонни аргументи администраторите на социалната мрежа блокираха профила ми в нея за срок от 30 дни. Смятам, че по този начин са нарушени правата ми на български гражданин и кандидат за български представител в Европейския парламент.

Като съвестен гражданин и поддръжник на правовата държава, смятам да защитя правата си по съдебен път. За целта ще подам сигнал в Централната избирателна комисия и ще заведа иск срещу компанията „Фейсбук“.

Напиши коментар »
(5)
1
Управляващата шайка,не може ли да намери един образован и опитен българин с българско име,а предлага само отрепки.
2
Тези палячовци хептен се оляха, нямат и едно име, което да не е с еврейско потекло, по линия на БКП!!! Сиди, Контрера, Шкварек и т. н. малки мазничета, които и 5 лева не са изкарали с труд и се натискат за прпаднала Европа, при положение, че знаят, че там никой не им обръща внимание и ситуацията с кончината на нашата цивилизация е неизбежна! И констатират, че Европа се разлага и ценностите нямат никаква стойност, но се натискат! Но, требе да лапаме да последно, да ви еВа и в измислените и лъжливи патриоти - няма по-голям парадокс от евреин, който е националист - това са две абсолютно изключващи се понятия!
3
ХА. ТОЗИ СЪС ЗВУЧНА БЪЛГАРСКА ФАМИЛИЯ ШКВАРЕК. КАКЪВ Е ТОЗИ ПАТРИОТ. МАЙ ДЕЛ ГАБРИЕЛ ШКВАРЕК КОГО И КЪДЕ ИСКАТ ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТЕЗИ ПОЛУ БЪЛГАРИ.
4
Като им чета имената на тия умирам от смях. Войводски ИМЕНА, няма що и искат В Европа. Чудя се Европа какво ще ги прави тия " ВОЙВОДИ"
5
Войводите Кристиян Шкварек, Александър Сиди, Карлос Контрера, това са лицата старата българска партия ВМРО! Да се чуди човек да плаче ли, да се смее ли!?! А иначе мене ме блокират автоматично за 12 път. Като изтече поредното блокиране за 1 месец, веднага щом напиша коментар във Фейса и след няколко часа отново ме блокират. Обикновенно ми обясняват, че това става защото преди 3 години съм написъл някакъв коментар в който съм говорил на български, като използвал българските думи за гей и за ром! Изродска работа! А всичко е защото се подигравам на Путии и на "двойната ни освободителка" Русия, но тъй, като в подигравките не използвам вулгарни изрази и не призовавам към насилие и т.н. се налага да правят комунистическите си трикове да вадат коментарите ми от преди 3 години, когато не блокираха никой за използването на българския език. А другият ми профил е постоянно блокиран и не мога да влизам в него след елементарното позволено от Фейсбук действие, постване на новината че на изборите партията на Путин е загубила две губернаторски места от партията на Жириновски. Особенно опасна новина която качвах от сайта на легален български вестник ежедневник, докато фалшивите рубладжийски сайтове бълват огромно количество фейк с който Фесбук няма никакви проблеми. Три пъти се опитах да я кача тая новина в профила си и три пъти ме спираха и оскаха да се "освидетелствам" по техните процедури, като при третия опит ме блокираха за постоянно, направо изключиха профила.Интересното е че проруските фашисти от камуфлажите "Шипка" и "Васил Левски", продължават да псуват на воля, да заплашват с убийство всеки, който не харесват и да призовават към въоръжен преврат! Ясно е че Цукърбърг ни е продал на Путин и контрола върху Фейсбук България се извършва от тролската фабрика в Петербург-Русия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?