Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатът за евродепутат Асим Адемов и народният представител Ася Пеева посетиха села в община Руен
Кандидатът за евродепутат Асим Адемов и народният представител Ася Пеева посетиха села в община Руен
Автор: ПИК
Дата
Дата
4551
Коментари
1
Кандидатът за евродепутат Асим Адемов и народният представител Ася Пеева посетиха села в община Руен

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов и народният представител Ася Пеева посетиха села в община Руен – една от големите общини със смесено население в област Бургас, където в последните години ГЕРБ трайно реализира успешните си политики. 

В с. Трънак те се срещнаха с жители на селото и обсъдиха проблемите им. Всички се обединиха около идеята, че няма религия, която да поощрява омразата и тероризма. „Ние в ГЕРБ не делим хората по етнос. Важно е днес, когато в Европа се надигат националистически настроения, ние в България да запазим мирното съжителство, както досега, на хората от различни религии“, заяви Адемов.

При срещата в с. Планиница, жителите на селото изразиха опасенията си от намеренията на общинска администрация да слее паралелките в основното училище, в което се обучават 80 деца. По думите им тях, това ще повлияе негативно върху качеството на образованието и поискаха съдействие за разрешаване на казуса. Кандидатът за евродепутат Асим Адемов и Ася Пеева, която е член на парламентарната Комисия по образование коментираха, че ще се запознаят в детайли с казуса и ще търсят решение на проблема.

„Образованието е ключът към бъдещето не само на България, но и на Европа. Благодарение на ГЕРБ то бе изведено като приоритет в управлението на страната ни и аз ще продължа да отстоявам тази позиция. Учителските заплати бяха увеличени с 10% от тази година, очаква се и още работа в тази посока. В следващият програмен период ще бъдат отпуснати 18 млрд. лв., като съществена част от тях ще бъдат насочени към образованието. Европа не е далеч от нас, ние сме част от нея и това се усеща и вижда по време на посещението ми в различни населени места“, коментира Адемов.

Напиши коментар »
(1)
1
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи фразата на Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да им оправя работите ... А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на видимите финансови и апартаментни успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?