Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Кандидатурата на ГЕРБ за президент бе представена на областна среща на жените на ГЕРБ в Пазарджик
Кандидатурата на ГЕРБ за президент бе представена на областна среща на жените на ГЕРБ в Пазарджик
Дата
Дата
6005
Коментари
1
Автор: ПИК

Кандидатурата на ГЕРБ за президент бе представена на областна среща на ЖГЕРБ Пазарджик. Темата на  работната срещата  бе „Ролята на ЖГЕРБ  в осъществяване на политиката на ГЕРБ на местно ниво“, съобщи областният ръководител на ЖГЕРБ Лидия Панайотова.  

Основен акцент на срещата бяха предстоящите  избори за президент на България. В работната  срещата се включиха народните представители от област Пазарджик - д-р Дончо Баксанов,  Десислава Костадинова и  Димитър Гечев, общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Караминова,  както и областният координатор на ПП ГЕРБ  Найден Шопов.  Гинче Караминова представи кандидат - президентската двойка на госпожа Цецка Цачева и вицеадмирал  Пламен Манушев.

Тя сподели личните си впечатления за Цецка Цачева  от съвместната им  работа. Караминова изтъкна нейния професионализъм, компетентност, опит  и деловитост и определи Цецка Цачева като „най-достойния кандидат за президент на ПП ГЕРБ“. В своите изказвания народните представители изтъкнаха необходимостта от висока избирателна  активност на гражданите, изразиха признанието, че жените са важен фактор в обществено-политическия живот на страната, областта и общините. Те заявиха, че ще положат искрени усилия България да има жена президент в лицето на Цецка Цачева. 

 

Още по темата
Цецка Цачева в Самоков: Моя основна цел е единението на  българската нация
Часовник
20:16
Тръгвайки в това състезание, ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще търсим подкрепата на всички български граждани, които виждат как се променя нашата родина в последните години, в които се управлява...
Напиши коментар »
(1)
1
БАКСАНОВ-ПРЕКРАТИЛИ ЧЛЕНСТВОТО В БКП?????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?