Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Калфин: За мен политиката не е мръсна дума, а професия
Калфин: За мен политиката не е мръсна дума, а професия
Автор: ПИК
Дата
Дата
7273
Коментари
4
Калфин: За мен политиката не е мръсна дума, а професия

За мен политиката не е мръсна дума, а професия. Това каза кандидатът за президент на коалиция "КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ" Ивайло Калфин пред препълнената зала от привърженици в Бургас. „Имаме правото изборът ни да бъде обмислен и разумен“, каза той.

В залата присъстват председателят на ПП АБВ Георги Първанов и ген. Михо Михов. Кандидатурата на Калфин е подкрепена от 7 партии. 

Още по темата
Ивайло Калфин: Отговорността за срама на България около избора на Генерален секретар на ООН е на българското правителство
Часовник
17:30
Отговорността за срама на България около избора на Генерален секретар на ООН е на българското правителство. Това заяви кандидатът за президент на коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло...
Напиши коментар »
(4)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Детенце на висши партийни функционери. Не проумя ли че и търпението на народа не е безгранично. И понеже цял живот си плюска на държавна ясла пази се да не дойде време да връщаш !!!
3
В АБВ,ИМА ЕДИН ЕДИНСТВЕН СВЕСТЕН ЧОВЕК-ГЕН.МИХО МИХОВ!!!И МНОГО ХОРА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ПРАВИ ПРИ ТИЯ ВАГАБОНТИ!!! СЪС ЗАГЛАВИЕТО КАЛФИН СИ ПРИЗНАВА ЧЕ Е КАРИЕРИСТ!!!БАСТА!!!АДИОС БОЛШЕВИШКА ОТРЕПКО!!!
4
АБВ-Победа!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?