Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Калина Крумова: Можех да напусна след изборите, но съм лоялна и не нападам Бареков. Лидерът на ББЦ: Уважавам решението й!
Калина Крумова: Можех да напусна след изборите, но съм лоялна и не нападам Бареков. Лидерът на ББЦ: Уважавам решението й!
Автор: ПИК
Дата
Дата
20295
Коментари
58
Калина Крумова: Можех да напусна след изборите, но съм лоялна и не нападам Бареков. Лидерът на ББЦ: Уважавам решението й!

"Не подкрепям новата широка коалиция, защото уважавам ЗНС и Гергьовден, с които бяхме на европейските избори, но не и новите. Освен ЛИДЕР, на останалите дори не им знам бройката и имената. За финансирането не мога да говоря и да нося отговорност, но коалицията е необяснима, защото е твърде широка", та

ка коментира напускането си от "България без цензура" Калина Крумова. Тя заяви, че Николай Бареков не е глупав човек и знае защо тя напуска, но не е говорила лично с него. Според нея той също бил наясно, че присъствието на ЛИДЕР в коалиция с ББЦ смущавало хората в структурите на партията. Последният й разговор с лидера на ББЦ бил преди седмица. 

Крумова заяви, че още вчера е подала в РИК Ловеч заявление за отстраняване от листите. 

"Промени се много и ситуацията с "Евромайки", защото идеята беше да има само жени в листите за евроизборите, а сега всъщност няма нито една жена в европарламента от ББЦ. Същата е ситуацията и в листите за парламентарните избори. Въпреки това оставам лоялна, защото можех първо да вляза в парламента от ББЦ и отвътре да затрия групата, като напусна, запазвайки мястото си като независим депутат. Оставам обаче лоялна и не коментирам и нападам ръководството и лидера Бареков", обясни още Крумова. Тя отказа да коментира по-ранното напускане на Ангел Славчев от България без цензура.  

Директно в студиото на Нова телевизия се обади Николай Бареков, който заяви, че Крумова е изразила съмнения, че ще се справи с кампанията за парламентарните избори. Той обясни още, че има жени и млади хора в европарламента обратно на нейните твърдения.

"Коалицията не се определя лично от мен, а от Изпълнителния съвет на партията, така че заедно сме одобрили включването на партия ЛИДЕР в коалицията и те поеха много тежки райони, така че не може да има никакви съмнения по темата", обясни Бареков. Той обяви, че уважава решението на Крумова да даде крачка назад, преди да влезе в парламента, а не да заема място като депутат. Накрая Бареков обеща на Виктор Николаев да гостува скоро в студиото на "Здравей, България".

Напиши коментар »
(58)
1
Постъпка на възпитани хора и от двете страни!
2
Е, оказва се, че в тази партия има морал.
3
Да почине и да си преосмисл житието-битието.
4
Малко хора на тази възраст биха издържали на подобно напрежение.
5
Дано скоро не съжалява за решението си, успех!
6
Достойно се държи.
7
Добре, решила е и е напуснала. Хората сами си решават какво да правят с живота си.
8
"Коалицията не се определя лично от мен, а от Изпълнителния съвет на партията, така че заедно сме одобрили включването на партия ЛИДЕР в коалицията и те поеха много тежки райони, така че не може да има никакви съмнения по темата", обясни Бареков. Той обяви, че уважава решението на Крумова да даде крачка назад, преди да влезе в парламента, а не да заема място като депутат.
9
Много ми е тъжно за нея, наистина беше от хората, които могат! Дано не спира да се бори за каузата.
10
Изцяло нейно решение, дано е правилното. Незаменими хора няма.
11
вече няма парички, оня въглищар ковачки е стиснат
12
Определено изглежда уморена от патриотизма, нека да почине душицата.
13
Хубаво момиче, но да не се занимава с политика, не и понася
14
КАлина така е решила така е направила. Драма няма! Жалко, че водещите на сутрешният блок отново показаха колко ниско могат да стигнат с цел да очернят Бареков!
15
Всеки има право на преценка, след като и идва в повече редно е да се оттегли и да поеме друга инициатива, дано да е в полза на България.
16
Явно ще гради кариера в друго направление. Прав път ѝ желая.
17
Нормално е всеки да си гледа интереса! Успех напред!
18
Незаменими хора няма. Жива и здрава.
19
Да си почине добре, може да се отдаде на семейството си.
20
Както е тръгнало, на Бареков сал един дудук ще остане за изборите ...
21
капутее цуни бялата златка ...вече не сте баджанаци
22
Доста време изтрая вонята, която се разнася от Бюрека !
23
Ех, Калинче, Калинче...
24
Очевидно е че политиката не е за нея, да си насочи енергията другаде.
25
Истинска ,,Калинка''' , къде ли не каца?
26
КОГАТО и ................................ НикитУ Бюрекоф ,,,,,, земе та ИЗБЯГА от ББЦ ............. и него ли ,,, ще ПЛЮЕТЕ и нарича и наричате КУРВОР ......................... А , ???? Капутчета ЗЛОБНИ –– СЕЛСКИ ........................!!!
27
Калинка-малинка показа, че има достойнство и напусна с чест. Това говори, че има хора, които не се облажват от мисълта за власт. Поздрави!
28
Дежурния – ПИСАРУШКА на .... Турския КЕНЕФ - ББЦ ......... днес получи инструкции от Главния КАПУТ – НикитУ ............................. и ......... почна да СЕРЯТ с РАЗЛИЧНИ имена ,,,,, инфантилни Лозунги и Заклинания !
29
Тя "работата" с уважението в "дясноцентриската лява партия" ББЦ...:::))) стана като въпроса на залитащото пиянде към нормалните хора: - "Ти мене уважаваш ли мА Ве?...".. :::)))
30
Хайде сега след Цолова и Николаев да се изходят и гербавите тролове. Пишете си глупостите, хората видяха и разбраха, че драма и скандал няма. Вие продължавайте да се излагате!
31
Абе, тая средната евромайка малко е брадясала.
32
В психиатрията. От една стая се чуват викове на нов политик: - Аз съм Наполеон! Аз съм Наполеон! - Кой ти каза? - Бог! От съседната стая се чува гласа на успял мъж на 33: - Нищо подобно не съм му казвал! Само му дадох 5 милиона.
33
И това е много важно.... или определящо за ценностната система?
34
Млада, нахъсана и явно прекалено амбициозна. Дано успее занапред.
35
ББЦ не е дястоцентриска, а ляво-левичарска партия. Левия чепик на Евгени Минчев е стои доста по-вдясно от тази партия.
36
... Как ги мислиш тия ИМЕНА бе Капутче ....... Умрирам от СМЯХ ,,,,,,,,, примерно – „Калудка “ или „ Джофри“ .............. Барекоф ли ти ги Диктува или Митресата му ?
37
Прекалено много драма се прави, аз скандал не видях.
38
Ако и Бареков напусне ББЦ , и аз ще го нарека Курвор ! ББЦ е каоза и простоватите Миньори ни повярваха дори!
39
"Христо Ковачки купува гласове за БСП от собствените си работници. Това заяви на пресконференция във Варна лидерът на ПП „България без цензура” Николай Бареков, предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна. „Какво социално има в една социална партия, която разчита на един олигарх, който не плаща заплати и три месеца преди изборите не е дал заплати на работниците си, след което им казва, че ще им даде по 100 лв. ако гласуват за определена партия”, каза Бареков. Той посочи, че Ковачи е бил при него преди половин-една година, за да си предлага услугите и да влиза в коалиция с него, но Бареков го е изпъдил."
40
Ако на лъжата краката бяха къси, Бареков сал по едни голи шишарки щеше да ходи.
41
Калинчето къде си дава дупето на ляво и на дясно ми била моралистка :D В кой свят живеете бе, хора?????????????? Барека ви купува всички с нашите пари и вие се радвате като дете на сладолед.
42
Барека става за Евромайка , нали от ДПС редовно го пробват да забременее ! А като го разберат и миньорите ще го ОТпочнат !
43
До 35)... Не сте схванали най-важното, а то се съдържа в прозрението на Съмърсет Моъм - "Нещо, като нищо на света".... Та толкова по повод на "дясноцентриската лява партия" ББЦ - НЕЩО, КАТО НИЩО НА СВЕТА...!!! :::)))
44
Борисов ходи на сунет, при ДПС, сега как е? На криво ли пикае?
45
Да не забравяме, че сестрата на енергийния олигарх Христо Ковачки води листата на ББЦ за София област. Разбира се, Христо Ковачки няма нищо общо както с партия "Лидер", така и със сестра си - не ги е виждал и не ги е чувал.
46
За кой ли път стана ясно, че мамин Кольо взима еднолично решенията и всички други са пионки. Действа по схемата на агент Буда в герб.
47
На Дудуков му се разпада смешната партийка, калинките му се разбягаха!
48
Мишките напускат потъващия кораб една по една. И ББЦ се разпада по примера на ГЕРБ. Никой нормален не може да търпи тирани, като Кавалов и Тиквата.
49
Нормално е да се махнеш от този миш-маш, който забърка Кольо Кавалчето. ББЦ е една сбирщина, няма платформа, идеи и подготвени кадри.
50
Цензурите са пълни аматьори. Тези ли искат да ми управляват държавата, смях! Чудя се дали те или герб са по-големи аматьори?!
51
Какви са тези смешни коалицийки, същата мизерия като при деформаторите! Слабаците се събират, за да се чувстват малко по-малко жалки.
52
ВИЖТЕ ОТЧАЯНИЕТО НА ГЕРБЕРСКИТЕ ТРОЛОВЕ. ОТЧАЯНИ СА ЗАЩОТО НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИ ПАРТИЯ, КОЯТО Е ДОСТОЙНА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, И КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!
53
Няма лошо. Просто е жалко, че напуска.,
54
Ами така е. ББЦ се превърна на кошче за пилитически ренегати. Само с кражба на кадри от други партии не става - и акъл трябва.
55
Thanks alot - your answer solved all my problems after several days stunlggirg
56
Now I'm like, well duh! Truly thfnakul for your help.
57
That's what we've all been waiting for! Great ponitsg!
58
More posts of this quiltay. Not the usual c***, please http://ynchfmecv.com [url=http://kweesnmrej.com]kweesnmrej[/url] [link=http://rgoyxg.com]rgoyxg[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?