Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Как да се разкрасим сами у дома - 200 чудотворни рецепти!
Как да се разкрасим сами у дома - 200 чудотворни рецепти!

Автор: ПИК
Дата
Дата
15832
Коментари
0
Как да се разкрасим сами у дома - 200 чудотворни рецепти!

„Трай, бабо, за хубост“ вече не е законът, който движи модерната козметичната индустрия. На пазара се предлагат какви ли не „чудодейни” продукти с бързо и ефикасно действие, а „специалисти“ от рекламите ни съветват как лесно да се отървем от проблемите и да постигнем невъзможни резултати за немислимо кратък срок.

Малцина знаят, че за да сияем от красота, не ни трябват измислени химически съставки и баснословно скъпи кремове, а само естествена грижа от природата. Най-новата книга на издателство „Милениум“ е за всички, на които им е писнало да губят време и средства в намирането на продукти, които не дават желания резултат. „Естествена козметика. 200 биорецепти за разкрасяване у дома“ от авторката Галина Иванова излиза на пазара на 10 юли и е безценен помощник за дамите. С нея ще се научите как да се разкрасявате у дома, и то само с няколко стъпки, без да пръскате излишни средства. Полезното четиво, което дава достъп до 200 ценни извора за вечна красота, ще откриете на всички вестникарски павилиони и в добрите книжарници в страната само за 10 лв.

Днес натуралната козметика е най-популярното направление в науката за красотата и съвременната козметична индустрия се съобразява с това не само заради неимоверния интерес на потребителите, а защото тя наистина действа.

„Естествена козметика. 200 биорецепти за разкрасяване у дома“ не е просто сборник с рецепти за красота от времето на баба до днес. Книгата поднася подробна информация за най-ефективните козметични съставки от природата и модерния подход на съвременната козметология към тях. Описва свойствата и действието на най-полезните и актуални природни компоненти, без които не може да бъде създаден нито един разкрасяващ препарат, било той био или конвенционален. Дава отговор на важните въпроси:

•       Как действа определен природен компонент и защо кожата „го обича“?

•       Кои са най-подходящите съставки за даден тип кожа или при дерматологичен проблем?

•       Как да ги открием във формулата на козметиката, която купуваме (какви са названията им в INCI)?

•       В какви количества и съчетания наистина работят?

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18 (зад опашката на Коня).

•       Как да ги използваме у дома в собственоръчно направени маски, лосиони, кремове, мехлеми, тоници, серуми, масажни масла?

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?