Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Какво е оптималното темпо за любовен оргазъм
Какво е оптималното темпо за любовен оргазъм
Автор: ПИК
Дата
Дата
17756
Коментари
1
Какво е оптималното темпо за любовен оргазъм

Без значение дали сте гаджета от вчера, или можеш да нарисуваш гениталиите му с точност до милиметър, трябва да спазвате най-важното секс правило: плавни движения, които да отнесат и двама ви в небесата. Нови проучвания доказват, че ритмическата стимулация – иначе казано активирането на едни и същи точки чрез постоянна скорост и темпо – може да те направи по-чувствителна и концентрирана по време на заниманията ви. Нали се сещаш за онова състояние, подобно на транс, в което изпадаш, докато танцуваш или правиш йога? Точно за него става въпрос. Само дето в този случай изживяването е супер еротично и може да ти докара най-мощния оргазъм в живота ти. Грабвай твоя човек и започнете репетициите за съвършенство с нашите експертни съвети, пише сп. "Космополитън".

Синхронизирайте либидото си

За да откриете хармонията в спалнята, първо ще трябва да подберете подходящото време. При мъжете тестостеронът се увеличава през нощта – затова те, знаем, предпочитат сутрешния секс. Женските хормони обаче менят нивата си в зависимост от менструалния цикъл. В дните на овулация, естрогенът и тестостеронът са в най-връхната си точка, разгаряйки либидото ти и стимулирайки овлажняването ти там долу. Точно тези дни са най-добрият момент да синхронизираш либидото ти с това на твоя човек. В останалото време ще трябва да разчитате на компромиси. Опитайте следната схема – полусънен сутрешен секс в делнична сутрин, в която имаш енергия да поемеш нещо повече от бейгъл в себе си и не ти пука, че може да закъснееш. На следващия ден го направете вечерта, веднага след като се приберете от работа – лесно е, трябват ти две-три запалени свещи и чаша вино.

Малко флирт също ще ти свърши добра работа. „Съпругът ми признава правенето на секс само в спалнята – казва Катя, 38 г. – Затова го разгорещявам още по време на вечеря: целувам го, докато мие чиниите или пък се навеждам по-ниско, докато вадя яденето от фурната“. Сексолозите са убедени, че с времето подобни малки жестове могат да синхронизират желанието ви един към друг.

Уеднаквете дишането си

Когато си концентрирана в дишането си, това ти помага да контролираш тялото си далеч по-лесно. По същия начин, ако успеете заедно да напаснете дишането си, ти и твоят човек ще можете много лесно да намерите подходящия ритъм на полюшванията. Започнете с поза, в която телата ви са долепени изцяло – като лъжички например – за да можете да контролирате дъха си. После го накарай да прави тласъци, съобразени с твоето вдишване и издишване. Ако той наруши този ритъм и започне дивашката да влиза и излиза (какво да се прави, случва се и на най-добрите), пресегни се назад, хвани хълбоците му и го направлявай.

Със сигурност ще прекосите финалната линия заедно, ако запазите темпото. Трябва ти помощ? Стимулирай клитора си! „Когато съм в ездачката, обичам да се докосвам, докато приятелят ми се движи в мен – разказва Вики, 27. – Това винаги ми гарантира страхотен оргазъм“.

Добавете още ритъм

Представи си как люлееш някого на люлка. След време движенията ти стават толкова автоматизирани, че преставаш да внимаваш и се концентрираш само върху онова люш-люш-люш, нали? В леглото точно това повтарящо се напред-назад те довежда до онова състояние, подобно на транс, изцежда всички мисли от глава ти и прави оргазмът по-лесно достижим. Най-лесно можете да приложите този т.нар. „метод на люлката“, ако слушате музика – ритъмът ѝ ще помогне на вашия. Освен това проучванията сочат, че жените намират някои песни за също толкова възбуждащи, колкото ако чуват пъшкания или си фантазират секси сценарии. Други изследвания пък показват, че ритъмът на секси песен ти помага да се настроиш на подходящата вълна. „Музиката ми помага да бъда по-чувствена по време на секс – споделя Мария, 29. – Най-отпред в списъка ми са Дрейк и Джей Коул“.

Ако въпреки всичко казано дотук все още не можете да намерите синхрона, доверете се на играчките – вече има модели, които вибрират с честотата на неговия или твоя глас или пък могат да бъдат настроени да вибрират на регулярни пулсации.

Още по темата
Ето колко калории се горят при оргазъм
Часовник
06:05
Получаването на оргазъм е страхотно изживяване, което прилича на миниексплозия в тялото. Мускулите ви се съкращават, дъхът ви се ускорява и дори можете да се изпотите. Логично след това усилие на...
Напиши коментар »
(1)
1
Мога ли да потренирам ден-два с вашата репортерка, дългоухата И-В-А.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?