Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Кадиев се усъмни, че блокадата на границата е конспирация между Бареков и ДПС
Кадиев се усъмни, че блокадата на границата е конспирация между Бареков и ДПС
Автор: ПИК
Дата
Дата
7754
Коментари
25
Кадиев се усъмни, че блокадата на границата е конспирация между Бареков и ДПС

„ББЦ, спирайте блокадата! Тя пречи до степен, която и не подозирате. Склонен съм да се съглася с бившия президент Първанов, че е "заучена комбинация" между ББЦ и ДПС.” Това написа червеният бунтар Георги Кадиев през „Фейсбук”.

Ето какво обясни той:

Блокадата капсулира турското малцинство. Вреди на нормалния бизнес. Пречи на хора, които имат право на своя религиозен празник. Те не са виновни, че президентът Плевнелиев насрочи избори на тази дата.

Порочната практика в правенето на избори у нас не е гласуването на българите зад граница – били те изселниците в Турция или имигрантите в Германия. Проблемът е в контролирането на гласове и феодализирането. Опитите да се третират българските турци като крепостни селяни на една партия, миньорите на друга, а ромите на трета унизяват нас и целия изборен процес.

Срещу това трябва да се борим, а не да насаждаме нетолерантност срещу сънародниците ни, не да затваряме граници и да експлоатираме страхове. Нека не правим съвместния ни живот още по-труден.”

Напиши коментар »
(25)
1
Този пък се изказа!
2
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13 БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е НАЙ-ПАТРИОТИЧНАТА ПАРТИЯ! БЮЛЕТИНА 13
3
А вие спите и не ви пречи ДПС ?
4
Е какво да кажете! Вие си ги кътате ДПС от край време, то целувки ли не яха, кво ли не беше. ББЦ е истината, ББЦ е промяната!
5
На комунисти да не вярвате
6
Кадиев, теб кой те пита какво да става с границата ?
7
Кадиев, ти никога не си бил нищо повече от плешива дрънкулка!
8
Всички говорят за борба и само с това си остават - с говоренето. Веднага след като някой тръгне да прави нещо и се започва с гадаенето кое, как и защо...
9
Червена сган, какво се правите , че не харесвате ДПС като им се кланяхте сума време
10
Вие от БСП ни унизявате с години - така, че скрий се някъде и чакай присъдата на пети октомври!
11
Аз се съмнявам, че някога си работил в полза на народа.
12
След толкова години във властта ти защо не се пребори срещу организирания вот на ДПС? А по отношение на миньорите на миналия вот скандалът гръмна със собствената ти партия БСП, че е купувала гласове в Бобов дол.
13
БСП-ар да си не е лесно
14
ДПС доста добре си опекоха работата. Имат една камара секции в Турция, изборите съвпадат с празника им Байрам, няма да се учудя ако успеят да изместят и БСП от второто им място.
15
Офф тия компетенции..... много конспирация много нещо.Както е тръгнало на тия избори ще са някъде трети четвърти. А Бареков е пич! ББЦ е партията, която ще накаже статуквото!
16
Време е столетницата да си ходи.
17
Блокирането на границата с Турция е най-правилното действие срещу ДПС в момента. И единственото.
18
Откачалка
19
Ти и червените ти приятели и тия в турско син цвят доихте народа с години ....нямаш право да говориш
20
Милионера-"социалист" (и френд на Прокопи) се изказа!! Кадиев, пак ти казвам, скрий се, излез от политиката, напусни Партията!!! За който не е разбрал. Блокадата на границата се прави, за да има цирк в денят за размисъл и Дудука да обере наивния вот, който иначе може да отиде при Тиквата и при Бостан!!!! А Цензурата ще крепи Партията в следващия парламент, защото Дудука е кръвно обиден на Тиквата!!!
21
Не може да се отрече, че блокадата на границата може да докара напрежение, но какво друго може да се направи срещу секциите в Турция и изборния туризъм? Фонда затвориха 9 секции там и после ЦИК пак ги отвори. С лесно явно няма да стане, затова се прибягва до по-трудното нещо, а именно блокирането на границата!
22
Винаги се намират и такива, които ги гонят конспирациите. Няма как да е инъче де, няма да е забавно.
23
Измирлиев ти си пълен Капут
24
Кадиев да спре с четивата за световните конспирации.
25
ББЦ Е ДПС №2 ,, НЯСОЙ ДА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?