Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
И Румяна Бъчварова аут от парламента
И Румяна Бъчварова аут от парламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
48603
Коментари
9
И Румяна Бъчварова аут от парламента

Бившият вицепремиер и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова не попада в парламента. Бъчварова бе поставена на седмо място в листата на ГЕРБ в 25 МИР София, но на първо време преференциите ѝ не достигат, за да се класира в Народното събрание.

Преференциален вот за Бъчварова са упражнили едва 275 души, което е далеч от нужните по закон 7%. Преференциите пренаредиха листите на ГЕРБ и в два от софийските многомандатни избирателни района.

Това не засяга водачите на листите на ГЕРБ в 24-ти и 25-ти МИР в София, а поставените на второ място кандидати, сочат неофициални данни.

Според тях в 24 МИР в София номер 11 в листата на ГЕРБ Борислав Борисов измества втория - бившия конституционен съдия Георги Марков, пише "Епицентър".

Борисов, който е под номер 11, какъвто е и номерът на ГЕРБ в бюлетината, е получил над 4500 преференции, а Марков - 1259. За пренареждане на кандидатите в листата са нужни 7% от действителните гласове за съответната листа.

Разместване има и в листата на ГЕРБ в 25-и МИР. Там 11-я - Христо Гаджев мести вторият - министърът на енергетиката в кабинета "Борисов 2" Теменужка Петкова.

Гаджев има 5591 преференции, а Петкова - 484. Петкова обаче е и водач на листата на ГЕРБ в Търговище. При официалното разпределение на мандатите ще стане ясно дали въпреки разместването Петкова и Марков ще влизат в парламента.

Както Марица.бг съобщи, бившият председател на парламента Цецка Цачева, също може да се размине с депутатското място.

Цачева, която бе втора в листата на ГЕРБ в Плевен, стана четвърта след пренареждането по преференции. Измества я Владислав Николов, който е получил най-много преференции на вота в неделя - 5200. За досегашния депутат Николов бе отредено 4 място, но вече е втори. 

Напиши коментар »
(9)
1
Збогом, Бъчи!!! И леко преодоляване на зависимостта към уланзъпина, защото те чака безсъние и делир.... При всички положения, ще ти се нааложи да излезеш в пенсия по болест. Лъчо мозъка да ходи да ти усигори ТЕЛК. Опитай на първо време да го избиеш с хидроксизин, но не гарантирам, че няма да изпаднеш в психотично състояние, антипсихотичното му действие е много слабо изразено .. Може би, ниски дози халдол? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
2
ЦОЦКА И ЛЪЧКО СЪЩО......ДАЛИ СМЕ СИ ГЛАСА И ИСКАМЕ ПРОМЕНИ....ХОРА МОЖЕЩИ И ЗНАЕЩИ. ...НЕ ИСКАМЕ НА ШУРЕТО ШУРАНАЙКАТА И ПОДОБНИ ПАЛЯЧОВЦИ
4
Бъчварова ще е Министър - МВР. Така че не е задължително да е депутат....Това е... изчислено е...
5
Тя е защитена като водач на листата в Разград, но дали е получила повече гласове от Гюнай Хюсмен никой не знае. Върви им на някой...
6
On aurait pu avoir la bonne idée d’accorder l’asile politique aux cochons lâchement assassinés en Éqypte. Si ce n’était pas un génocide, c’était quoi?Un cochon, c’est très mignon, vous savez.Alors, l’expression « mots concpns&hbso;» ne fait que répéter le même cliché sur cet animal, cliché qui conduit ailleurs à une vraie boucherie.
7
I think you hit a busylele there fellas!
8
You've really helped me unndastred the issues. Thanks. http://vuihyl.com [url=http://zzwfje.com]zzwfje[/url] [link=http://nzrxjcbacfb.com]nzrxjcbacfb[/link]
9
If inftmraoion were soccer, this would be a goooooal!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?