Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
И Кубрат Пулев удари рамо за самолетите Ф-16
И Кубрат Пулев удари рамо за самолетите Ф-16
Автор: ПИК
Дата
Дата
17309
Коментари
18
И Кубрат Пулев удари рамо за самолетите Ф-16

Пред паметта на предците ни, загинали за свободата и независимостта на България, нашите политици са длъжни да ни подсигурят една съвременна и боеспособна армия. Мисля, че е крайно време българската армия да придобие нов облик, защото, няма как да бъдем фактор, без силна армия. Това написа на страницата си във Фейсбук Кубрат Пулев. 

Аз съм българин и считам, че Военновъздушните сили на Република България заслужават най-доброто, модерен и нов многоцелеви самолет, какъвто е F – 16 Block 70. Доколкото се запознах, F – 16 Block 70 са най-добрите и масово използвани самолети в Алианса, включително и Балканския регион използва този тип самолет. Модернизация на армията трябва да има! Стига се е отлагало във времето!, допълва още той.

Пожелавам успех на военнослужещите от Военновъздушните сили и все така всеотдайно да служат на майка България, пише още Пулев.

Напиши коментар »
(18)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
и с кой ще се бием бе цървул прост
3
Кубрате да платиш дълга за тия самолети, само тогава се обаждай.
4
Този субект явно е получил техническо просветление ближейки ринга след като Кличко го просна като прани гащи.И тогава е получил няколко мозъчни гънки за да се изходи по темата.
5
Човек цял живот блъскан в главата ни дава АКЪЛ ! Докаде ни докара таз ДЕМОКРАЦИЯ ! всеки да си мисли, че може всичко.. НЕНУЖНА ДЕМОКРАЦИЯ !
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
между другото руските самолети са извънземни а тия американски хвърчила след 5 години са брак
9
между другото, ти кога вижда извънземни самолети,че да сравнаваш
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
,айде и тоя ТЪПАНАР-ПОДОВИЯ СПЕЦИАЛИСТ се обади.Алоооу ТЪПАНАРИНО, тия кошници са разработка от ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК, бе МАЛОУМНИК. Щели да слагат "модерни" радари.НОВИ ДРЪЖКИ НА СТАРИ ЧАНТИ....Точно това правят.Народа ще плаща за краварските боклуци десетилетия напраед....ПРОДАЖНИ ИЗРОДИ.
12
MNENIE PO NEKOMPETENTNOST , SMJAH V ZALATA
13
ТИКВЕН ЕЛЕКТОРАТ.СМЕХ.
14
ТИКВАТА ПPЪДHA, и ЦЯЛАТА ГЕЙберастка СГАН се СКЪСА да му БЛАГОДАРИ за УХАНИЕТО с КОЕТО ги е УДОСТОИЛ. Сега с НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАТ ТИКВАТА да се HACEPE, та ОТНОВО да му БЛАГОДАРЯТ за ХРАНАТА, КОЯТО им е ПРЕДОСТАВИЛ. :-)
15
Нема нужда да се натегаш!Оная шаврантия Нема да оттегли обвиненията ,а и на Тръмп му е през перчема за теб!
16
и червените им кенефски тролове си крият именцата щото ако тоя който плюят ще им завърти кухите кратуни на 360 градуса ако се изправат пред него!
17
От 1ия червен п-едерунгел до 15 ия мръсен б-оклук де да имайте късмет да не ме срещнете че тогава пърденето ви да не се превърне в сране!
18
червени мърши от 1 до 15 , да ми л-апате уя мръсни из-чадия и дано се задавите!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?