Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИСКРИ В ЕФИРА! Каракачанов захапа Би Ти Ви за турските изселници
ИСКРИ В ЕФИРА! Каракачанов захапа Би Ти Ви за турските изселници
Автор: ПИК
Дата
Дата
13297
Коментари
4
ИСКРИ В ЕФИРА! Каракачанов захапа Би Ти Ви за турските изселници

Красимир Каракачанов захапа екипа на Би Ти Ви заради отразяване на акцията на Обединените патриоти на границата с Турция преди дни.

"Сега, нормално ли е, като има 300 човека блокирали границата, вие да търсите само най-възрастните и майките с децата. И, като ще се правите на обективни, да ви кажа,че аз отнесох вода на тази жена, дето показахте. И тази жена хвърли водата. Ние изведохме жените и децата и ги пуснахме да вървят", подскочи воеводата.

 

Още по темата
С какво сегашните избори са по-различни от предишните
Часовник
10:03
Гласуваме за народни представители при условия, които са по-различни от тези през октомври 2014 година. Тогава гласуването все още не беше задължително, а днес, поне според закона, участието има...
Напиши коментар »
(4)
1
Прав е Каракачанов.Тези младоци са слаби журналисти и не умеят да водят добре и професионално предаването си.Дори не са интересни,не задават адекватни въпроси и проявяват открито пристастията си към БСП.
2
Златния пръст на АМЕТ Доган !
3
Хекман пиян ли беше снощи? Хилеше се неадекватно, както никога не съм го виждала. Слаб водещ, самозабравил се Точно на такъв има поведение.
4
всички псевдожурналисти се държаха неадекватно задаваха неуместни въпроси говореха в хор много лошо впечатление остана в мен тяхното държане дали си дават сметка че ние не се интересуваме толкова от изборите 50 процента не сме гласували защото не вярваме на никой
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?