Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИСКРЕНО ИЛИ ЛИЧНО!? Зоран Заев да признае за кражбата на история от държавната трибуна, а не от чужди телевизии
ИСКРЕНО ИЛИ ЛИЧНО!? Зоран Заев да признае за кражбата на история от държавната трибуна, а не от чужди телевизии
Дата
Дата
15097
Коментари
2
ИСКРЕНО ИЛИ ЛИЧНО!? Зоран Заев да признае за кражбата на история от държавната трибуна, а не от чужди телевизии

Зоран Заев призна, че страната му е крадяла история от съседите и от света. Така си вкарала автогол и се скарала със комшиите, което й коствало интеграцията в ЕС и НАТО.

Това признание наистина е неочаквано и бомбастично на фона на цялата балканска история. 

Но има една малка подробност. Заев изговори тези думи пред гръцка телевизия. Само няколко дни преди това проправителственият вестник "Нова Македония" ни удари, като написа, че македонци са управлявали България. Осем министри, 20 дипломати, 70 депутати, 10 митрополити, и купища хора на изкуството, офицери, лекари и какви ли не още "спецове" ни били дали.

Дали откровенията на Заев не са опит да се хареса на "силна" Гърция? Отговорът на този въпрос остава да виси в пространството.

Иначе би било много хубаво македонски държавник и политик да надмогне себе си и да направи такова признание с ясното съзнание, че то би могло да му коства кариерата. Дали пък не е дошла нова ера за Балканите?! Дай боже. Македонците са толкова шокирани, че не знаят какво да правят - освен няколко рехави протести и хилави споменавания за оставка.

Заев би трябвало да не играе по принципа "Думам ти, щерко, сещай се, снахо.". А официално да обяви истината за кражбата на история не по някаква телевизия, било то и гръцка, а от правителствената си трибуна.

Какво ли ще стане със Скопският Дисниленд сега? Но това е въпрос с повишена трудност. На Балканите всичко става бавно.

Още по темата
БАЛКАНСКА БОМБА В ПИК! Зоран Заев призна: Крадяхме чужда история от съседите и света (СНИМКА/ВИДЕО)
Часовник
13:22
Бомбастично признание направи македонският премиер Зоран Заев. В интервю за гръцката телевизия "Алфа" той призна, че страната му е крадяла чужда история от съседите си. "В миналото с опита да се...
Напиши коментар »
(2)
1
Кой повече и кой по малко.Ако не могат, да ходят при съпруга на Пенка.Кравата.
2
Още не са сменили знамето със звездата на Вергина.Символа на Филип Македонски.Тази промяна я има в Преспанския договор,но практически не се е състояла.Не ,че Филип Македонски,е част от гръцкото наследство или грък ,там пак ще има големи лъжи!И като са крали история,нека Заев обясни защо?Причините ги знаем,но да ги кажат те !Тяхната гледна точка ще е различна,но нека почнат полека лека!Знаейки недоволството в Гърция,Заев се е изхвърлил за да се хареса.То интересно ,ако се изключи връзката с Филип Македонски какъв произход ще се измисли накрая ,че и гърците играят некоректно.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?