Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Илия Лазаров от СДС: Невероятно е как десни призовават да се гласува за БСП
Илия Лазаров от СДС: Невероятно е как десни призовават да се гласува за БСП
Автор: ПИК
Дата
Дата
14874
Коментари
12
Илия Лазаров от СДС: Невероятно е как десни призовават да се гласува за БСП

Необяснимо е как хора, определящи се като десни, призовават да се гласува за БСП на европейските избори. Това каза пред радио "Фокус" главният секретар на СДС и кандидат за евродепутат от Съюза в съвместната листа с ГЕРБ Илия Лазаров. По думите му много от старите партньори на СДС се загрижиха за бъдещето на Съюза след неуспешните разговори за съвместно явяване, страдайки че Съюзът на демократичните сили избра своя път за евровота.

„По време на тези разговори аз лично видях, че не е останало нищо от онова ДСБ, което аз познавам. Затова просто не се получиха разговорите. Колегите от „Демократична България“ имаха своя шанс, имаха своята възможност. Тогава не бяха загрижени къде ще гласуват седесарите, защото смятаха, че ние нямаме избор. Лично аз по време на преговорите им казах, че имаме много варианти за явяване на тези избори, те гледаха с присмех на това нещо, просто бяха отписали СДС. И сега изведнъж всичките страдат, че СДС е намерило своя път в рамките на тези избори за Европейски парламент. Грижат се за това, че СДС ще се обезличи тези, които искаха да го обезличат в лицето на Радан Кънев, на Атанас Атанасов и на другите, които смятаха, че тяхното бъдеще минава през трупа на СДС“, коментира той.

Илия Лазаров добави още, че истинската цел на водача на евролистата на „Демократична България“ Радан Кънев е отстраняването на ГЕРБ и докарването на БСП на власт, което трябва да бъде признато като основа цел. 

Напиши коментар »
(12)
1
Стига заблуждавайте хората с това ЛЕВИ и ДЕСНИ !!! Стига заблуждавайте хората с това ЛЕВИ и ДЕСНИ !!! Не сме 90 година !!! Има честни и неподкупни има и корумпирани крадци и мошеници !!!
2
Ще има богат избор за гласуване :Елена Йончева Евгения Банева Десислава Иванчева - трите кифли евродепутатки.Ще отворят работа и на европейската прокуратура.
3
Гласуваме си за автентичното дясно. Винаги за Радан
4
"Лазаре стани!" "Лазаре стани!" "Лазаре стани!" "Лазаре стани!" "Лазаре стани!" от небето се чува гръм "Илия, престани да се занимаваш с глупости!" Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!
5
БЕ-СЕ-ПЕ..А ПЪК СИНИТЕ...В ДУПЕ..
6
Сгрешихте с Големия Ал. Хората не го обичат още от времето на гладните протести когато се криеше в шкембеджийницата. Какъв син политик е този
7
КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ОБИЧАНАТА ОТ ВАС БСП,ПОЛУЧАВАТЕ ИВАН ДРУГАРИ-НО НЕ ИВАН ГАРЕЛОВ А ИВАН КОСТОВ ДРУГАРИ-И КАКТО БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА ГЛАСИ СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА,ТАКА И ЛЮБОВТА НА КУРНЕЛА И ИВАН Е ВСЕОБХВАТНА
8
Как може милиционерът, учител по физическо възпитание Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец и работил само на държавни или общински длъжности, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“, преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да влезе в политиката, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро)?!? ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
9
„Цацаров е доказан в съдебна зала симулант. Семейство Цацарови сключва сделка за покупка на овощна градина и я изповядва на цена 1000 лв. След време възниква проблем с продавача. Случаят влиза в съда, където семейството показва т.нар. документ контралетер, чрез който разкриват симулативната сделка. В контралетера стои цена от 61 хил. евро. Така 120 пъти е измамил фиска. - Финансовият министър Владислав Горанов трябва да провери чрез НАП Пламен Георгиев. Само преди две седмици Георгиев провери Горанов и той излезе абсолютно изпран, ухаеш на омекотител“ - Елисавета Панова пред БТВ, припомняйки проверката дали е в конфликт на интереси Горанов затова, че живее в апартамент на неговия кръстник.“ ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
10
Ти малоумен ли си,или да . . .
11
Те са "амебите" на СДС !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?