Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Илиян Тупалката по-набожен от Джизъса - ето какво певецът си е поръчал на Господ...
Илиян Тупалката по-набожен от Джизъса - ето какво певецът си е поръчал на Господ...
Автор: ПИК
Дата
Дата
6446
Коментари
0
Илиян Тупалката по-набожен от Джизъса - ето какво певецът си е поръчал на Господ...

Фолкпевецът Илиян се оказа по-набожен дори от Благой Георгиев. Той не крие, че винаги се е уповавал на Бог.

"Не съм го споменавал досега, защото съм бил по-малък. Сега вече съм помъдрял, житейският ми опит на Земята е по-голям. Осъзнал съм много неща, имал съм, нямал съм. Всеки го усеща по различен начин. Аз не мога да убедя хората, които не усещат любовта на Бог, че трябва да вярват. Това е лично твоята връзка с Бога, която усещаш. Ние всички сме богопомазани и всички обичаме Господ. Въпрос на време е да се развиеш в тази посока. Чувството е много хубаво. Става ти благо на душата и с лекота живееш", спорели Тупалката пред "Планета тв".

Илиян споделя още, че много пъти Бог е чувал молитвите му и певецът е усещал реално помощта му върху себе си. Всичко, което си е пожелал, се е случвало.

"Истината е, че когато не ти се случват нещата, да не роптаеш, защото пак е за хубаво. Не знаеш какво ти е подготвил Бог. Лошо е да се отдадеш на материалното, тогава изчезват духовните хора. А за мен всичко е преходно в живота. По-важното е да имаме добър подход към хората, да си кажем по някоя хубава дума и ако можем да си помагаме, а не да си вредим", смята още Илиян.

Сега молбата, която е отправил към Бог, е свързана с още едно дете. А ако Господ му прати момиченце - ще бъде най-щастлив и благодарен.

Още по темата
Илиян Тупалката избухна с нов кючек от Дубай (СНИМКИ + ВИДЕО)
Часовник
11:11
Илия избухна с ново парче, "Пук-пук", колаборация с младият изпълнител Пенко Малаков. В проекта специално участие взима Диян Филков-Кобрата от оркестър "Кристали". За Илиян този проект е истинско...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?