Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Илиан Тодоров от Пекин: Милиони китайски туристи идват в София, ако Волен Сидеров стане кмет
Илиан Тодоров от Пекин: Милиони китайски туристи идват в София, ако Волен Сидеров стане кмет
Автор: ПИК
Дата
Дата
16211
Коментари
7
Илиан Тодоров от Пекин: Милиони китайски туристи идват в София, ако Волен Сидеров стане кмет

Милиони туристи от Китай ще пристигнат в София, ако лидерът на "Атака" Волен Сидеров стане кмет на София. Това стана ясно след посещението на областния управител на Софийска област Илиан Тодоров в Пекин. Той участва във форума „Програма за лидери в областта на образованието на Китай и страните от Централна и Източна Европа“. Посещението на областния управител в Пекин е поредното в Китай, по време на което беше демонстриран интерес от китайска страна към България в сферата на образованието, насърчаването на инвестициите, образованието, туризма и културата.

Припомняме, че след посещенията на Тодоров в Джянси и Хубей се стигна до подписване на споразумения между китайските провинции и Софийска област в областта на образованието, икономиката, културата, туризма.

Възоснова на сключеното споразумение и добрите връзки между Софийска област и провинция Хубей, Международното висше бизнес училище в гр. Ботевград сключи споразумение за обмен на студенти и сътрудничество с Университета Хубей.

Напиши коментар »
(7)
1
Абе, този на снимката не е ли онзи нахален, много противен и отвратителен лакей на Волен Лудия, който беше отишъл с него да тормози един хора в клек шопа, а после нахълта в НАТФИЗ и налиташе да бие студенти и преподаватели! Наистина, това ли е същият този простак и неграмотен уличник, който сега го играе "международник" и оправя отношенията ни с Китай? Не е възможно да е истина, но пък, като се замисли човек, щом ни управлява неграмотен пожарникар и мутра от СИК - Банкя, явно е в реда на нещата! Потрес!!
2
В Китай името на Волен е много нашумяло но не се сещам от коя изцепка най много.
3
тва вече е лафа на годината! хахахахаха
4
Имам чувството ,че партия Атака е организирана в столовата на някоя психиатрична клиника с лечебна цел.Е-ГА ти ненормалниците ,дето пият народна кръв!
5
Da toa prostak bie6e horata po ulicite i nai ve4e studentite a siderov i 4upe6e telefona na studentkata i otkaza da i go plati ruskia 6pionin.
6
Da az sam ruski 6pionin i mi dadoha Zna4ka v Rusia.
7
Ако не стане ..... няма да каже на китайците къде е България.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?