Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗНЕНАДА: Малкия Маргин се появи изневиделица! Вижте къде бе засечен босът на СИК с жена си (СНИМКА)
ИЗНЕНАДА: Малкия Маргин се появи изневиделица! Вижте къде бе засечен босът на СИК с жена си (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
74674
Коментари
10
ИЗНЕНАДА: Малкия Маргин се появи изневиделица! Вижте къде бе засечен босът на СИК с жена си (СНИМКА)

Бившият сикаджия Николай Маринов - Малкия Маргин се появи изневиделица у нас със съпругата си Мария Цветкова, пише столичен ежедневник.

Двойката изгледа в компанията на свои приятели 1-4 финалния сблъсък на София Оупън между звездите Стефан Циципас и Гаел Монфис в "Арена Армеец" в петък. И Докато Малкия Маргина реагираше емоционално на всяка пропусната топка, то съпругата му бе по-сдържана и оглеждаше ВИП трибуните.

На тях се открояваше тенисистката Цвети Пиронкова. Пред Николай и жена му седяха футболният мениджър Лъчо Танев и братът на Наско Сираков- Пламен. 

През цялото време Маргин се наклоняваше към жена си и й казваше накъде да гледа, а след това отново продължаваше да следи играта. Маринов преживяваше всяка точка и се радваше на красивите отигравания на гръцката сензация и французина. Той не подкрепяше определен тенисист.

Майката на децата му – Мария Цветкова беше в супер форма, без да прекалява с грим и фрапиращи дрехи. Пуловер от мохерна вълна с бяла риза отдолу подчертаваше тялото и неподвластно на времето, пише още изданието. 

Със съпруга си, който тази година ще навърши 47, често играят тенис, но любимият партньор на Малкия Маргин е Любо Пенев. Николай Маринов изчезна мистериозно преди години след убийството на радиоводещия Боби Цанков.

Една от версиите гласеше, че именно Маргините са организирали покушението. Появиха се различни версии къде е той. Някой го пращаха от Италия до Южна Африка. После се установи, че с брат си Красимир са в Испания. Тук армия от мастити адвокати движеха делата им. Обвинените, а по-късно оправдани за три поръчкови убийства Маринови, от известно време са в родната България.

Напиши коментар »
(10)
1
https://www.youtube.com/watch?v=nuXgptZeMmI
2
Боко ще мие ли пак колите на Маргините,той е такъв талантлив полировчик,още от времето на Гаража на Бай Миле......
3
Е, какво лошо има в това, че се е върнал?! Нали Сикаджията е на власт!
5
Едно време им пазеше колите по чехли.Сега един дебел собственик на жълт сайт му облизва дирника ежечасно.
6
Защо ни занимавате с мутри ? Не стига че една мутра с фамозен прякор-ТИКВАТА ни е министър-председател и му дават гнусната сура и дебелият г*з всеки ден, ами сега и с други мутри ни занимавате...
7
Няма,няма никаква изненада. България е страната на мутрите,една от тях с фамозен прякор-ТИКВАТА даже е и министър-председател на държавата,Бог да пази България.
8
В тази медия си обичат сикаджиите
9
Събират се пак. Нали ще има избори.
10
Той е кръстник на щерката на Питека. При него Питека е стигнал до "десятник" (ефрейтор). Това е част от биографията на световният лидер, който днес управлява България. Него историята го заслужава, при това не само нашата история. Неговото име е изписано в тефтерите на сикаджиите Милчо Бонев, Самоковеца, Поли Пантев, братята Маргини, Маджо и Пашата. Очакваме тук, в любимият на народа сайт всеки ден да публикувате случки от миналото на визионерът от с. Хераково , общ. Божурище.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?