Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО! Томислав Дончев и Елена Йончева се замеряха с политически послания преди балотажа, но се нажежиха за ООН
ИЗВЪНРЕДНО! Томислав Дончев и Елена Йончева се замеряха с политически послания преди балотажа, но се нажежиха за ООН
Автор: ПИК
Дата
Дата
33819
Коментари
15
ИЗВЪНРЕДНО! Томислав Дончев и Елена Йончева се замеряха с политически послания преди балотажа, но се нажежиха за ООН

Томислав Дончев и Елена Йончева се замеряха с политически послания преди балотажа, но двамата се нажежиха по темата за позицията на България за генерален секретар за ООН.

„Признайте си грешката, това бе най-големият провал на България във външната ни политика. Защо го допуснахте да се изложим“, каза Елена Йончева, член на Инициативния комитет, който работи за Румен Радев, пред БНТ.

„Тази тема има и друг прочит. В този смисъл правителството направи всичко възможно, за да се представим добре. Но не виждам какво общо има това с изборите за президент“, контрира я Дончев.

„Вотът на народа – това видяхме на първи тур. Вотът на хората за президент, а не партиен вот. Кой от къде ще вземе гласове? Това ще го видим, но нека не забравяме, е 3 млн. души казаха, че са недоволни от това, което правят политиците“, каза още Елена Йончева.

„Президентът няма само декоративни и официални функции. Ако няма опит политически, това значи, че не е оцапан. Румен Радев е магистър по стратегическо управление от САЩ“, добави тя.

„ГЕРБ издигна президент и носи отговорност. Трябва да кажем, че по време на кампанията имаше категорични опити да се правят манипулации. Тежки думи за бежанци, за разселване. За мен е важно да обясниш, че ти си по-добрият, а не колко е лош другият. В този смисъл не вярвам в крепостният партиен вот. Личният аргумент към човека е най-важното“, добави Томислав Дончев.

Напиши коментар »
(15)
1
МЛАДИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА. СПОРЯТ КУЛТУРНО И СПОКОЙНО, С ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА. БРАВО. ДОСТОЙНИ ПОЛИТИЦИ.
2
Ама Дончефф лъже, приказката му не хваща декиш.
3
Йончева, Йончева, изхвърлиха те като парцал от Станишевото котило и пак им лижеш задника.........Пфу п***ка непоръбена!
4
Не знам кой е избрал Томислав Дончев за шеф на комисията на предизборният щаб на ГЕРБ, но този човек никога не ми е вдъхвал доверие. На какво е професионалист? Имах чувството, че той държи за „приличието” към конкурента, т.е. едва ли не да се хвалят добрите качества на другаря Радев и като „възпитани” хора да не засягаме лошите. Рускинята Лена имаше поръчението от руските комунисти да възхвалява льотчика и го правеше дори с открити лъжи без някой от отсрещната страна да й се противопостави. На нея може да й се каже, че не е толкова важно да знаеш чужди езици, за да говориш на 4 очи. Това е похвата на руските бандити всичко да бъде скрито покрито, а не цивилизовано с откритост. За Радев другарко Йончева, основно гласуваха възрастни и цигани, а цивилизованите българи, които учеха в цивилизованият свят гласуваха за Цачева.
5
Alo.krume ot kade tazi favoritizaciq za oon na 4ervenoto iz4adie bokova.ot pravite glasuvali se e na4-5 mqsto.vse edno 4e bila na parvo mqsto
6
Дончев е свестен. И интелигенген. За разлика от колегите си гербаджии. Но се подлъга по власт и затэна и той....
7
НЕЗНАМ КОИ КОГО И КАК Е ЗАХАПАЛ...КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ......НО ОТ МЛАДОТО КРИЛО НА ГЕРБ И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕХНИЯ ЛИДЕР НИЩО АМА АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ СТАВА---ТОЙ СЕ ОБЪРКА В ОПОРНИТЕ ТОЧКИ И ОБЪРКА ВСИЧКО .....СЪЖАЛИХ ГО ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ НО ПОНЕ ЧУ И ВИДЯ ЧЕ ГЕРБ НЕМОЖЕ ДА РАЗЧИТА И НЯМА КАДРИ СРЕД МЛАДИТЕ........НЕ ЧЕ ИНАЧЕ ИМАТ КАДРИ---вижте им законите....
8
Изборът на Цецка за кандидат-президент беше едва четвъртия по сила избор. По-умните от нея се отказаха, защото знаеха какво ще стане. БСП не намери един читав бесепер за кандидат-президент и предложи на ген. Радев, кайто едва е държал. Генерала е започнал да служи при 200 самолета, а завършва службата като командващ ВВС с два самолета, но пък е сколасал да назначи любовницата си на работа при него. Това не му пречи при пенсионирането си да вземе един чувал пари - 132 186 лв. Финансирането на предизборната му кампания се осъществява от безработни и пенсионери, които не могат да се сетят нито колко пари, нито кога и нито на кого са ги дарили. Уж нов, ама си действа като стара изпечена комунистическа номенклатура. На печелившите - честито.
9
Кои са собствениците на пловдивския панаир, луксозните комплекси по морето, фирми за продажба на ел. енергия, тец-ове, вец-ове, соларни паркове, СПА хотели- Белчин Гардън, Стримон Гардън, заложни къщи, обменни бюра ..... . Не са ли другарите от ИБ на БСП всички до един ? Не са ли тези дето се наричат социалисти , а всъщност са олигарси капиталисти. И си мислят ,че им вярваме. Как станахте милионери,олигарси, капиталисти другари наричащи се социалисти ? Със социална политика ли ? Или с брутални кражби за милиарди лева ? И сега искате нашата подкрепа. Безсрамници ! Точно вие предложихте генерала Радев за президент. Точно вие му плащате сметката. Но знаем ,че няма безплатен обяд. И този човек ще го държите на каишка и ще му дърпате конците. Не , не искаме олигарсите окрали България да са кукловодите на президента. Баста
10
ИСКАМ ДА ИЗБЕРАТ РАДЕВ..........И ПОСЛЕ ПАК ДА ИМА ПОДСМЪРЧАНЕ............
11
Балотажът е: Народа срещу ГЕРБ. Аз гласувам ЗА Народа. А ти?
12
Съжалявам, но в момента България се управлява от най-неграмотните управляващи, може би от както съществува българската държава. Резултатите ги виждате сами:Мутренски начени на държавно управление, виждате, че от България бягат малкото чуждестранни инвеститори, решили да съживят българската икономика.Брюксел дава пари да се закрепи това правителство, не знам на кого е удобно, парите отиват в хора близки до управляващите. Държавната граница не е защитена и който си иска може да влезе или да излезе.Резултата го виждате сами. България от 9милиона стана 6 милиона и продължава да се стопява.Сегашните управляващи са в паника, че губят властта. Вие ще ги оставите ли да ви управляват.
13
АМИ ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ ПО-КРОТКО СДАДЕ ВЛАСТТА ОТ ТЕЗИ НАИСТИНА ГОЛЯМА МАФИЯ
14
вьпросният георг как се правеше да ударен не знаеше че гласовете от турция са за герб невероятно нагло ко------ле
15
Др от ГЕРБ и др такива, когато плюете за 20 заплати за ген.Радев, същото се отнася за вашия кандидат вицепрез. адм Манушев. Той също си взе 20-те заплати ама не отиде на състезание а за да получи правителствено назначение за обл упр. на Варна, после и избираема позиция за депутат. А на ген. Радев му свалям шапка, защото можеше да си трае още 5-6 генералски години и да превива гръб на разни некомпетентни длъжности..А той рапорт и на ИЗБОРИ и то покрепян от недолюбвана партия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?