Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО: Каракачанов с първи коментар за готвения цигански протест срещу него - иска отчет за ромските пари
ИЗВЪНРЕДНО: Каракачанов с първи коментар за готвения цигански протест срещу него - иска отчет за ромските пари
Автор: ПИК
Дата
Дата
69483
Коментари
28
ИЗВЪНРЕДНО: Каракачанов с първи коментар за готвения цигански протест срещу него - иска отчет за ромските пари

"Винаги съм казвал, че между тези хора има и такива, като тези деца, които ходят на училище", посочи Каракачанов, който днес бе поздравен от ромски деца по случай Василица и коментира горещата тема с протеста срещу него. Той добави, че винаги е повтарял, че единственият начин за пълноценна интеграция е през образование и труд.

Министърът коментира темата след като ученици от Златарица го поздравиха по повод празника "Василица". По думите му тази инициатива е добра, защото дава пример на останалите в общността как могат да се интегрират - през образованието и труда.

За протеста готвен пред Министерски съвет срещу него вицепремиерът Каракачанов коментира, че всеки има право да протестира. По думите му всички организации, които през годините са усвоявали средства за ромска интеграция, трябва да направят отчет за това колко пари са получени, за какво са изразходени и защо няма ефект от това. Според него те са основните отговорни, защото те са получили парите.

"Поредния вандализъм, 34-годишен мъж с брадва чупи прозореца. Роден е 86-та година, а с 43 престъпления. Явно по пътя нещо не му е харесало. Това е поредният случайу който показва, че има проблем в обществото, който не се решава с протести", заяви силовият министър по повод поредното циганско нападение този път нав военни курсанти.

Напиши коментар »
(28)
1
Happy B. Day! ..... (hapi bango dei)...
2
АЧО ЦИГАНИНА ДА УВАЖИ ПЛЮСКАНЕТО НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП В ХОТЕЛ РАМАДА, УРЕДЕНО И ПЛАТЕНО ОТ КУРНЕЛИЯ НИНОВА. ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ ПО 30 ЛВ. НА ЧОВЕК , ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ!
3
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
4
Колко стотици милиона от ЕС по програми на хартия и за интеграция на сиганите потънаха ?
5
...така,да продължават с "протестите"! Това ще е най- добрия начин да му издигнат рейтинга за изборите!
6
Много милиони на спонсорите на Нинова и Радев влязоха в хазната, за такива загуби не протести, а убийства може да има! арестите пълни с олигарси-спонсори на грабителите Нинова и Радев!Радев излезе страхливото пилотче, уплаши се от Слави, а от Бойко направо се посра от страх, та Иво Христов излезе с обяснение, че Радев е много зает, не бил страхлив, а зависим и неадекватен, без написани речи!
7
ТАЗИ ГОДИНА НЯМАМЕ ПРАВО ДА КУПУВАМЕ САМОЛЕТИ И ТО С ВЪОРЪЖЕНИE,СЪГЛАСНО НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР,НЕГОВОТО ДЕЙСТВИЕ Е 100 ГОДИНИ/ИЗТИЧА ПРЕЗ 2020 ГОДИНА/ И ЗА ТОВА КУПУВАМЕ ТРАНСПОРТНИ САМОЛЕТИ,БЕЗ ОРЪЖИЯ.ЩЕ НИ СЪДЯТ ИЛИ НАПАДНАТ ЗАКОННО.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Така ще е, още по татово (МАНГАЛА ТОДОР) време циганите не ходеха на училище, и се издържаха от социални помощи и кражби. Само дето ходеха трудоваци, за да ги храни държавата без пари. Гетата се създадоха именно по времето на комунизма, и се множаха като мухи! Хората много добре знаят какво беше преди! Най много цигани са се развъждали, там където е властвал комунизма. Посочете ми една, само една държава където не е имало комунизъм, и да са се развъдели толкова много цигани. Дори и в Индия са по малко отколкото в Румъния, Словакия бившата Югославия, България, Унгария, че дори и в бившия СССР! И не е виновен Хитлер, че ги е сварил на сапун, а че на запад който не работи, не е можел да се развъжда!!
10
Да сe спpат пoмощите за развъждaне на чoвекоподoбни ! Не жeлая с мoите данъци да се размножават.
11
Одобрявам справедливите бунтове на циганите командоси, срещу българския расизъм и диктатурата на корумпираното ГЕРБ управление!
12
Другарю Прокопиев, сменете флашката на #9 Катюша!
13
Абе, Прасьо, крадлив комунистически агент, защо сега чак искаш разследване и равносметка за откраднатите пари за интеграция? Че тези пари потъват от 25 години, през което време винаги си бил на власт? И не ми се прави на мъжкар, а първо излез от това софраджийско правителство, което легализира циганските своеволия и тогава ми говори за справедливост! Само с пиар не става, редно е достойнство и чест, от които и грам не притежаваш!
14
До феновете на София-запад: нали чухте момчета?!
15
един калашник и трепане - до крак, това е окончателното решение, веднага ще миряса тая измет
16
Правя добра заплата от моята къща за $ 6925-9368 преди седмица, че съм безработен в ужасна икономика. Слава Богу. Бях благословен с тези инструкции всеки ден и сега е мой дълг да възнаграждавам и споделям с всички. Ето го .... >>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
17
a пирамидата елана нет ?
18
Територия на глупци и крадци.
19
KARAKACAN EFENDI TREBVA DA SE IZVINISH I ZA PRODADENITE BG PASPORTI.
20
Невежество,несправедливост,жестокост е „държавник” да манипулира с национализъм и да прибягва до сила!Ужас от прехода ДС агента Каракачанов Руско мекере!
21
Извинявайте, но какво работи Томислав Дончев
22
Не потулвай ВЪПРОСa за ПАСПОРТИТЕ. НАРОДА чака ОТГОВoр Не се МЪЧИ С циганския проблем да СТАВАШ герой
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. посетете.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Пак не могат да спят спокойно, защото техните избиратели пак ще правят митинг и трябва да се плаща.
27
Събаряйте им незаконните "постройки" ! Какво чакате - да дойде лято и да не им дреме ли?
28
Събаряйте им незаконните "постройки" ! Какво чакате - да дойде лято и да не им дреме ли?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?