Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с бомбастично разкритие за Елена Йончева: Бяхме принудени да платим за нея милиони, за интервютата й в чужбина! (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с бомбастично разкритие за Елена Йончева: Бяхме принудени да платим за нея милиони, за интервютата й в чужбина! (ОБНОВЕНА)

Корнелия да си покаже министрите и ако ги харесате повече - помитате ни и си отиваме на село да гледаме домати, пчели, кисели краставички правим, казва експремиерът

Автор: ПИК
Дата
Дата
263961
Коментари
116
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с бомбастично разкритие за Елена Йончева: Бяхме принудени да платим за нея милиони, за интервютата й в чужбина! (ОБНОВЕНА)

Кръгла маса по земеделие и екология с участието на ГЕРБ започна в Бургас. Форумът откри кметът от ГЕРБ Димитър Николов. В него участват експремиерът Бойко Борисов и бившите министърки на земеделието и екологията Десислава Танева и Ивелина Василева.

Само януари месец излязохме с 60 милиона излишък, не виждам никакъв проблем да се плати, и да ви мъчат и да не се плати все още за земеделието, а при вас е важно да е навреме. Това каза Борисов пред земеделците.

Никой никога не е мислел за правене на проекта Бургас - Александруполис, за което ме питате. БСП се са царе на саботажа и манипулациите, коментира той.

Борисов изтъкна, че програмата за санирането на ГЕРБ е уникална и никъде няма такова нещо да се санира безплатно. Ще паднат два блока, паниката ще настане в следващите 10-15-20 години, защото хората не притежават земята и няма да могат да строят наново. И тогава ще се питаме защо го допуснахме. Затова правим това нещо. В тези блокове живеят и от БСП, и от ДПС, и патриоти....какво ги дразни БСП, ние не делим хората. Не правим само входовете на ГЕРБ, коментира експремиерът. 

Делян Добрев сутринта беше вдигнал ръце от Елена Йончева, гледах ги сутринта. Вторият след нея в листата й в Хасково санира блокове, фирмата му санира. И тя говори за саниране. Ще ли сте успешни журналисти, ако държавата ви плаща по няколко милиона за едно интервю през една от централите си, попита той, намеквайки за плащане за Елена Йончева.

Ще сте успешни ли, ако централата плаща по няколко милиона за една журналистка за интервюта в чужбина?, попита риторично Борисов по отношение на Елена Йончева. И допълни: Бяхме принудени и ние да плащаме милиони. Да платиме за нея, посочи той. Имаше ясен конфликт на интереси, обобщи Борисов.

Експремиерът отвори дума и за проекта "Южен поток" - тук ГЕРБ няма, какъв ГЕРБ има тук в спирането на "Южен поток" и къде има ГЕРБ в спирането на Белене. За две години разплатихме 6,2 милиарда живи български пари - за КТБ и 1,3 милиарда за ТЕЦ Марица -1 и 3 на тройно по-високи цени от АЕЦ Козлодуй, подписано от едно синьо правителство и потвърдено от червено. Платихме и 1,2 милиарда за Москва от бедния български народ.  За да са равнопоставенис Вашингтон. Знаете, че КТБ падна по времето на БСП, и през 1996 г. банките паднаха при БСП, подчерта експремиерът. 

Вехти, стари, грозни, дърти са моите министри, но те идват и се борят за програмата. Кои са техните? Къде са на БСП министрите, попита Борисов. Питам и се интересувам кои са техните лица. Да ги сблъскам с моите лица. И ако ги харесате тях повече - помитате ни и си отиваме на село и гледаме череши, пчели, кисели краставички правим или и риба ще ловим и ние, обобщи той. 

 По темата Европа на 2 скорости Борисов подчерта, че досега България е държана на първа скорост. Без инфлация сме, с икономически ръст от над 3 процента. Но сега нещата вървят стремително надолу. И за бежанците сме се справили. Виктор Орбан ме пита - как вие се справихте, а сте до границата, а ние направихме две огради и имаме 30 хиляди. Аз му казах, ние сме скромни тихи и набожни, разказа Борисов. 

И Райна Княгиня иска да иде в Европа и да им тропа по масата там, срещу тези хора, които изсипват тук милиарди, скастри опонентката си Корнелия Нинова за думите й по отношение на европейската политика. Не може да им тропа по масата, допълни той.

Бойко Борисов изтъкна още, че доходите при ГЕРБ растат заедно с икономиката и ще продължи да е така. 

Радев си е наш президент. Той подкрепи СЕТА, а Нинова ни наричаше национални предатели заради СЕТА. Осъзнавате ли за какво безумие става въпрос?, възкликна Борисов. Вчера Нинова каза, че служебното правителство е на ГЕРБ. И казва, че финансов министър е заместник министър от времето на Борисов, енергиен министър е шефът на "Булгаргаз" при Борисов, еврофондовете също се води от шеф на дирекция при нас. Тя е много бойна, много добър експерт. И именно заради това правителството е на ГЕРБ. И Радев също е бил шеф на въоръжени сили при нас, коментира Борисов. 

Викам на Дейвид (б.р.-Камерън) ще дойдеш в България. Като дойде, му казах: Ще станем в 3 часа и ще те водя на границата. Тези неговите охранители викат: Как така? После ме изядоха, че в джип на горските съм го возил. Като видеха как се качих на джипа, вдигнаха ръце и се качиха на техната си кола, разказа на аудиторията лидерът на ГЕРБ. Викам на Дейвид, докато снимахме от хеликоптерла отгоре оградата на границата: Дали да не те хванем като английски шпионин и той се смее. Виктор Орбан видя снимките и каза, че и той ще дойде. Айде пак с него, с корабите по границата, разказа как е въздействал българският опит за оградата по границата на западните лидери. 

 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: 

 

Напиши коментар »
(116)
1
“…Но, по прищявка на съдбата,/ на най-високото в лехата/ между кратуните поникна/ дебела обемиста тиква…/ “Тиква сред кратуни” на Алберт Декало
2
3
Браво, Бойко, браво Борисов! Заради твоите успехи всяка година 40 000 млади и образовани българия бягат от България в чужбина, за да търсят препитание и бъдеще.
4
партия БОЙКО пардон ГЕРБ отново са безгрешни. Аз като най-глупавия българин виждам, че 1/3 от българите не живеят в България. Човек от "ХУБАВО" не бяга. Това е резултата от управлението на ГЕРБ
5
Този боклук тотално изтрещя! Нека спецализираните органи в Карлуково да се самосезират - опасен е за държавата!
6
някой те е натикал в ъгала и си платил. така си и мислех страхливецо. Иначе голям го вадиш ама мек. Не обичал или-или. Глупости. като те разберат че си посредствен страхливец и лъжез ти бият дузпата. В останалите случаи си биеш камшика сам. Иначе делянчо много ще се поти в софийския, да знаеш.
7
Нищожни сте - платените от бсп , нищожни...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
А Борисов ни ОГ.РАБИ с М.ИЛИАРДИ
10
А ние от герб сме идиоти!
11
Свърши тя Бойковата, свърши вече. Няма как народът три пъти да се спъне в една и съща тиква!
12
Ало, ПИК, майната, би!!!! От No 8
13
Имали сте пари-дали сте.На Боче всеки му знае широките пръсти ;-)
14
А при присъствието на БСП във властта от 1989г., всички стояха и нямаше български емигранти, смешници! Къде вие социалната справедливост, само думи, думи, думи без съдържание! Да каже някой, че не сте имали шанс да участвате в управлението на държавата, а то точно обратното!
15
Чудя се на колко още журналисти плаща и със свой пари ли плаща?
16
Точно така Бойко, този път им го заби на тези комунисти.
17
А само когато управляват ГЕРБ -тогава ли бягат българите в чужбина драги ми червени чичови ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧЕТА??? . А когато управляват БСП и ДПС гледам хората се избиват за да се върнат в България . Мамка му и вие като вашия идол ГОСПОЖА - 100- % ЛЪЖА .......... лъжата е нямате за нищо ТАВАРИШЧИ и ТАВАРОШУТКИ . Лъжете като Врачански циганки
18
До Nо 2: В начало Боко създаде небето и земята.… Спрете се, бе! Не разбрахте ли, че Боко и Бог не е едно и също?
19
Да разбира се ще има само мас с която ще си мажем филийките и ще ставаме най богатите в държавата.Който се е хранил с мас на филийката е най великият човек и то сам си вярва.БРАВО на него и на всички около него.
20
Tesi hora se borjat sa KOKALA ,a ne sa BG
21
Сега разбрах с какво се издържа дъртата уроспия, но кой я осемени, след като Момата не успя е тайна!!
22
Трябва наистина да си олигофрен, за да подкрепяш краднелията, йончевата и другите другари-милионери от БСП!!!
23
“…Но, по прищявка на съдбата,/ на най-високото в лехата/ между кратуните поникна/ дебела обемиста тиква…/ “Тиква сред кратуни” Алберт Декало
24
Бойко Борисов днес: "...за проекта "Южен поток" - тук ГЕРБ няма, какъв ГЕРБ има тук в спирането на "Южен поток" и къде има ГЕРБ в спирането на Белене." Бойко Борисов - 27.01.2014г.: "Лично аз съм спрял проекта АЕЦ “Белене”, плащайки политическата цена. Tова заяви в предаването “Свободна зона” по ТВ+ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият премиер отвърна на Цветозар Томов (сега вече говорител на Бойко в ЦИК) и Трайчо Трайков, според които има общ интерес между формацията на президента Георги Първанов – АБВ и ГЕРБ за рестарта на строежа на ядрената централа.
25
Какви министри имаш ти бе!? Ти ли направи Йончева журналист да не я бъркаш с Цолова и Виктория Николаева!? Ти в колко горещи точки на света си бил!? Така ли се говори за дама! Със село няма да минете гербави в затвора ще затваряте бурканите!
26
БСП ПОБЕДА НА 26.03.да изкореним тиквата завинаги от властта САМО БСП ПОБЕДАААА
27
ЗАЩО СЕГА КАЗВАШ ЧЕ СИ ПЛАЩАЛ НА ЙОНЧЕВА А ТОГАВА СИ МЪЛЧАЛ. ЗАЩОТО СИ ИМАЛ ФАЙДА БЕ ОТПАДЪК А НА ТЕБЕ КОГАТО ТИ ПЛАЩАХА РЕКЕТИТЕ. ЗАЩО НЕ КАЖЕШ. ИМА МНОГО ХОРА ПОСТРАДАЛИ КОИТО ТЕ ПРОКЛИНАТ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО И ЩЕ ТЕ КЪЛНЪТ ДОКАТО СА ЖИВИ
28
Аз съм.Бойко Борисов тиквеника също като моите герберски тролове съм със обратна резба и си падам по мъже не по жени.
29
Поредната грандиозна глупост на тази Тиква, ама тя май и тиквата я обиждаме, като правим аналог с нея .Щели след 10-15 години да почнат да падат жилищни блоков,ама като ги санирали, те виждате ли ,щели да доживеят до Второто пришествие !!! Перифразирам великия Йордан Йовков : "Боже, боже, колко простотия има на този свят". Лошото е не ,че я има а ,че все още има хора които и вярват.
30
Няма ден, в който да не слушаме простотиите на този човек! Страшното е, че си вярва!
31
Та как те принудиха да плащаш за Йончева? Нали си мъжага, кой може да те принуди? Явно си слугинаж на станишев.
32
КЪМ ООД И ВСИЧКИ НЕГАТИВНО НАСТРОЕНИ КЪМ БОРИСОВ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОРНЕЛИЯ И ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ И ТЕ ЩЕ ВЪРНАТ МЛАДИТЕ ... ЩЕ НАПРАВЯТ БГ 9 МИЛИОНА ..... " ДА БЪДЕ ДРУГАРИ"
33
Аз съм щасриФт, ме държавата лети към бездната без пилот и няма да съм виновен за това!
34
Тиквоч гаден,патологичен лъжец.
35
Тиквоч гаден,патологичен лъжец.
36
Зи Боко от ГЕРБ горещя точка е Доа е на Кмета на СИМИТЛИ
37
ТРЕПЕТЕ В БЪЛГАРИЯ И ГОНИТЕ ПО ЧУЖБИНА НАРОДА СИ,КАТО ОСТАНЕТЕ САМО ВИЕ ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИТЕ ВЗАИМНО.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ (ТИКВИТЕ)
38
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки същества също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
39
НА БСП И НА АЛО-ЦИГАНИТЕ ВЯРВАТ САМО БАБИТЕ!
40
За Боко от ГЕРБ горещя точка е Дома на Кмета на СИМИТЛИ Защото му става горещо, когато Кмета го ПЛЮЩИ
41
тикво ,НЕ може да се сравяняваш с Йончева,народа те презира
42
червените,позитански,платени, киро добреви тролчета изпадат в ялост като видят нещо написано за Бойко,жалки ,смешни и некадърни сте колкото и да се пънете бсп и крадлелия 100%г-жа лъжа нинова няма да успеете да я направите премиер,хората ви ненавиждат и помнят злините които бсп е причинила на народа си никога повече бсп на власт ГЕРБ - ПОБЕДА
43
аз му викам на дейвит ша ставаме в 3 часа пък той ма гледа кат пукал - не знаел български и кат го метнах в джипа и са опули,,,,,,,,,10,03,2017г ББ бивш мин председател на НРБ
44
Наново БСП се бори за власта,за да открадне спестяванията на хората,както стана при др.Виденов,при Орешарски,да доведе отново народа до просешка тояга,те не могат да се примерят,че народа може да живее като тях,да изпраща децата си в чужбина да учат,като тях/сина на Нинова/,защото и децата на обикновенния българин са умни и способниВъзхищавам се на тези деца,защото те учат и работят,за да си плащат следването,а не като сина на др.Нинова с откраднатите пари от приватизацията на Електроимпекс.Затова тролове на Йотова престанете,народа не ви вярва,не го лъжете.
45
БСП имаше 12 правителства до сега. От нашия град хората избягаха преди ГЕРБ и Бойко да са се появили изобщо. А в двете ми села спряха да се раждат деца още през 70-те години, времето на БКП и сега в едното има 5 човека и от 20 години всичко е в тръни, не знам къде е бил тогава Борисов. Не искам да ми сроят и заводи. За какво са ми заводи, помня Червена могила - комплекс от заводи, цял град, най-скъпо оборудване от Япония, и какво? Закопаха на хората пенсиите там, фалираха държавата с тези "инвестиции", които стърчат днес като паметник на развития социализъм, а един лев от похарченото не успяха да върнат в хазната - това стана ясно пет-шест години преди "демокрацията".
46
В БСП са най-честните, най-некорумпираните, най-най-най-справедливите! Как звучи това, абсолютен оксиморон, малко скромност и малко мяра трябва! Питане, онази Нона Йотова защо не я скриете временно, излагате се! 8-март с отрудените женици, тази зле изпъкваща псевдо певица някак си не беше добре!
47
ДОЛНИТЕ ПЛЯВИ ОТ БСП В КОЧИНАТА
48
АИДЕ ПАК ПЛЮЕЩИ БЕЗ ИМЕННИ ЧЕРВЕНИ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ СИНЧЕТА И ДЪЩЕРИ НА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ПО ЛЕКО ЧЕ СТЕ СЕ ОЛИГАВИЛИ ТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ НИКОГА НЕ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА КОМУНИСТИ ПА И ВОДЕНИ ОТ КУР НЕЛА
49
Елена Йончева да върне парите на дънакоплатците за разходките си из чужбина,за да се снима в "горещи точки",а след това да ги показва па БНТ,КОЙТО НИКОЙ НЕ ГЛЕДА.Сега понеже го няма Сергей и няма кой да и уреди пътуване в чужбина ,реши да се кандидатира за Парламента.Е на това му викам нахалство.Аман от кариеристи и използвуачи в тази партия БСП.
50
АКО ГИ НЯМАШЕ,ИЗБОРИТЕ-"МАТЕРЯЛА" НЯМАШЕ ДА РАЗБЕРЕ ТОВА!!!ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ИСТИНА ИЛИ НЕ!?НЕ СТАНА ЯСНО КОЯ ЦЕНТРАЛА,ГО Е ПРИНУДИЛА ДА ПЛАЩА И ЗАЩО???ОДГОВОРИ ДЕ???
51
до 67 МНОГО ВЯРНО КАЗАНО = БРАВО
52
LUD ИДИОТ
53
Драги платени драскачи, с такива като вас България не я чака нищо добро. Върнете комунетата на власт и ще има да висите по площадите. Венецуела,Куба. Това ви се полага завистливи идиоти.
54
Аман с фукните на ББ. Какво санираш бе, тиквоч-със скапани материали, та после като хване мухъл и избие влага какво ще правят хората? Нито могат да продадат апартамента си, нито могат да унищожат влагата и мухъла. А че това води до болести, какво му пука? Важното е, че хората като чуят "безплатно" и лапват въдицата. Трябва да се спре това саниране. В нашия квартал няма тротоари, като задуха вятър все едно си в пустинята, в здравният пункт е кучи студ и докато чакаш да те прегледат още повече се разболяваш, една част от болниците са в окаяно състояние, но той ще ни санира. Увеличени били заплатите-моята не е мръднала. Може би гербаджиите съдят по собствените си джобове. Дано българите имат памет и този път-трети, не допуснат мутрата да ръководи държавата.
55
Борисов да каже един път едно нещо и да стой зад него. А той както му изнася-ту той спрял Белене, ту не е. Що за мъж или е м.... п..
56
една жена казала иди доказваи че нямаш сестра долнопробна седенка
57
В досието му било подчертано дебело с червен фулмастер-ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ДО РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ.Кой допусна грешка с преминаване на червената линия,и допусна това да се случи на народа.
58
Добре ,че паднахте от власт и сега спокойно може да ви бъзикаме,защото сега да сме въдворени я в Белене,я в Димитровград и т.н.
59
Стар войвода, ветеран от войните простенал на смъртния си одър: - Доведете ми Пешо. - Кой Пешо тате? -Пешо, партийния секретар. -Тате, та ти не си му продумвал на него от 09.09 1944 Г. - Доведете го! Какво да правят синовете му, това било последното желание на баща им - довели му Пешо, партийния секретар. -Искам да ме направиш член на партията -казал войводата. -Браво байно,браво - зарадвал се партийния секретар - най после се осъзна. Ето, заповядай партийната ти книжка. Със здраве да си я ползваш. -Ех сега вече ще мога да си ида спокойно -прошапнал воеводата - като умра - с един комунист по малко!!!
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
-Тате, аз циганин ли съм? -Да! -А ти циганин ли си? -Да! -А мама циганка ли е? - Да и тя е циганка, всички сме чисти цигани! Що питаш? -Ами като сме чисти цигани значи сме за БСП?!?!? -Аааа, чак пък толкова цигани не сме!!! .
62
3 оод: Защо пък бягат - от кой и от какво.Младите хора се възползват от правото на избор - всеки решава сам къде да живее и работи.Какво би означавало да си стоят в държавата - това е тоталитаризъм.Младите хора трябва да се движат свободно да избират и да решават сами без значение кой и как управлява.Айде да видим преди да дойдат ГЕРБ колко хора напуснаха страната? Има и разлика - от две години много хора започват да се връщат.Решението си е тяхно.
63
ПОБЕДА С №10 НА 26 март 2017.Между другото,аз не познавам някой,който ще гласува за ГЕРБ. Приятелите ми ще гласуват за БСП,Патриотите и ПП Възраждане.Най-интересното е,от къде вадят ГЕРБ резултата в анкетата в ПИК?
64
Aз ще гласувам за ГЕРБ понеже Баце каза че ще се ожени та да го зарадвам.Който не може поради липса на мъни/кинти ще гледа спектакъла :-)
65
ЩОМ ВСИЧКИ КОИТО ПОЗНАВАШ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ЗНАЧИ СИ ОТ НЯКОЯ ЦИГАНСКА МААЛА?
66
и аз се чудя ,ако е вярно,КОЙ сложи на най високото този враг на народа и май отговора е ДРУГ враг,от същата глутница,дано на 26ти да свърши кошмара
67
ZA BOIKO OLE
68
Всъщност тиквата веднъж и се извинява по този въпрос !!?! Ама нали е тиква не може да запомни . Нека да го осъди . То народа също ще го осъди на тези избори
69
Мантрите на ББ - поредната серия. Репертоарът е до болка познат.Повтаряйки го ГАЗОНОСЕЦА се обвива в чувството за непогрешимост. И ето , ИСТИНАТА вече е монополизирана от човек , прегръщал комунизма чак до 1995-96 , от човек , имащ близки приятелски и бизнес отношения с подземния свят от мътните години на демокрацията.Сега е в стихията си - идват избори,но..... нека бъде по-смирен !
70
Какви жалки изчадия сте вие, червенотиквеничковчета! Все Бойко и Герб са ви виновни. Да бяхте прогледали, да бяхте си отворили сърцата и душите, за хубавото,но, такава омраза ви заслепява, че, ставате противни. Не се наситихте, тоооолкова години да ви клатят комунистите, изглежда ви се е, усладило и сте от тия, дето бъркахте дълбоко в меда. Друго обяснение не съществува. Сигурно през луканови и виденови зими, вие сте си живуркали облажени и задоволени. Ей, за това плачете, за тях. Няма майка--цял свят мрази комунистите, с техните отмъщения и саморазправии---както правят в момента, още не взели властта и започнаха да шкартират всеки, който не им е, удобен. НОООО, ВИНАГИ ИДВА ВИДОВДЕН, НЯМА ДА, Е, ТОЛКОВА ДАЛЕЧЕ, КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ, ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ.
71
Най накрая чухме от маркуч-доцента къде му е мястото, да пасе по тучните ливади на с. Хераково заедно с овцете. Уплашен е. Трябва по често да сменя ербега (някои го наричат памперс). И пак казва "...милиони сме плащали..". Тоя дивак не можа да разбере, че той лично не плаща. За неговото "Аз" го изгонихме, на 26 март ще го изгоним за последно и в дебелия гъз ще го eбeм даже. Покрай него може и на Фандъкова да го нахлузим, натам вървят нещата.
72
След като Дейвид видя как ББ пази границата на ЕС, UK го напусна. След като Виктор вида същото, прати граничарите си на слъбско - българската граница.
73
Аз по големи простотии не бях чел скоро! Всяко изречение е или чиста лъжа, или изкривяване на истината или оправдание. Явно се е предал и мисли какво да прави след загубата на изборите. Макар че то е ясно - каквото прави при Орешарски - ще съботира всичко каквото може и ще се цупи. И - нови избори. Ама тогава вече партииката му ще е колкото на 'царя' и има надежда да се размърда нещо в тази държава.
74
До 55: Моля Ви не унижавайте този харизматичен орган п...та с това недоразумение Маринкин Боцко. Той и за плашипутарник не става! Не му се плашат п...ите, презират го!
75
Губи почва под краката си нашия БАЙ Ганьо , БАЙ Хой или както се казва....Глупостите , които говори на килограм, показват тоталната МУ безпомощност.След всяка такава изява човекът-партия сам се закопава. Веднъж вече видяхме резултата от неадекватните МУ постъпки и думи - ШАМАР на президентските избори. Скоро ще видим и втората серия.Циркът продължава !
76
Банкянската мутра пак се е наср@л.
77
Пик, вие сте сериозна медия. Докога ще ни навирате простащините на вонящата мутра? Оставете го на Дневник. Там са умните и интелигентните.
78
ТРОЛ,ВСИЧКИ ЦИГАНИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ-СПРАВКА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ.ОСВЕН ТЯХ,ЗА ТИКВИТЕ ГЛАСУВАТ И ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ.ЗА КОГО ГЛАСУВАХА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ДОСТ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ?КОЛКОТО И ДА ВИ Е МЪНО НА 26 МАРТ ЩЕ ВИ БИЕМ КАТО МЕЧЕ В ДЕРЕ.
79
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОРНЕЛЧЕТО И СЕРГЕЙ Е ПОЛА ... КОЕТО НЕ Е МНОГО СИГУРНО А ПРИЛИКАТА ЗАГУБА НА ИЗБОРИТЕ
80
Човек преживял Луканов и Виденов ,трябва да е СУПЕРМАЗОХИСТ за да избере БСП.Или да е непълнолетен трол.Пред ,,ЦЪФТЯЩАТА " държава на Виденов,предпочитам ,,разрухата" на Борисов
81
Hашият лидер Борисов СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ, а още е 10 Март. Какво ли ще стане до 26 Март !?. Очаквам да му ходя на свиждане в някоя клиника за психично болни!!!
82
ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАТ ЛУМПЕНИТЕ МУТРИТЕ КРАДЦИТЕ ТЕХНИЯ ЕЛУЕКТОРАТ Е ПРОСТ КАТО ВОЖДА ИМ
83
Вижте каква КОЛОСАЛНА КРАЖБА извършват ГЕРБ и фирмите им САМО от санирането: За един апарамент са предвидили 12 ООО лева. За един блок от 200 апартамента = 2.4ОО.ООО ( два милиона и 400 х.) Повечето от хората обаче са си сменили дограмата и са санирали жилищата си, което предполага, че при тях НЕ СЕ СМЕНЯ ДОГРАМАТА, а само се ЛЕПИ МАЛКО СТИРОПОР И СЕ БОЯДИСВА ФАСАДАТА , КОЕТО ПРЕДПОЛАГА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 хиляди лева. Останалите 10 хиляди лева само от един апатрамент са ЧИСТА АВАНТА ЗА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ и фирмите им. ИЛИ ОТ 2.4 МИЛИОНА, МУТРИТЕ ОТ ГEРБ ПЕЧЕЛЯТ ДВА МИЛИОНА САМО ОТ ЕДИ ЖИЛИЩЕН БЛОК. !!!
84
Тук платените рубладжийските псета много яростно джавкат срещу Бойко Борисов, но след близкото сразяване на феодална Рус не само ще онемеят завинаги, но ще изчезнат от българските предели, а Бойко Борисов, както винаги ще бъде победител. bg
85
Защо непрестанно се съпоставя пожарникарят и г-жата Нинова...Не е необходимо да гласуваш за един от двамата....Помисли! Лъже и краде партията на пожарникаря и физкултурника, лъгала е и е крала и партията на Нинова. И двете партии разчитат на изкуството да лъжат и крадат... и най-вече на простодушните хора, които са привикнали на "хубавите " им обещания. Време е мислещите и интелигентни хора да кажат:"НЕ" и да потърсят алтернатива другаде!
86
53q . Върнете комунетата на власт?! Та те бяхa много пъти, вкл. с БОКО. .Защото: Комунета са бивши от БКП, сега анти, те са там, където има аванти.!Това са комуняги, и те са много от тези, с които се гордееш! Нямаш нужда от примери, виж СДС, ГЕРБ , СБИРОТОКО- РВ и др. Те са без идеи, ако не смяташ авантите за идея.Позна ли ги твоите комунеtа, начело с тройката-Боко, Цеца , Плев., Цвъки и още болюк десняци, бивши от БКП. Да са ви честитиизмета от БКП! Вида ли , че съм прав!
87
Бойко, браво, че казваш колко наши пари е хапнала Йончева да се прави на журналистка. Некадърна е и свободния свят ще мие тоалетни. Давай по - смело, покажи как сина на убиец на нашите дядовци, ТомаТомов, ще ни учи на морал в парламента.Позор!
88
По-кротко със заглавията , ПИК. Нишо бомбастично не е изрекъл Любимеца ви. Той е един прост "дедо, който не спи с баби".
89
Спасението на България е само чрез голяма победа на изборите от ГЕРБ начело с БОЙКО БОРИСОВ. Ако Българския народ се излъже от лъжите на НИНОВА и тръгне по пътя на столетницата ни чакат тежки времена ,не само бедност но и голяма разруха.
90
Твоят Бойко Борисов пак се изложи като кифладжия. Попитай ПИК-а защо не публикува истинската позиция на президента по СЕТА и кой е предателят в случая.
91
Ще гласувам срещу червената мафия!!!
92
Как може в България да има хора без памет? Не им ли омръзна да ги ограбва червената аристокрация? Внуците на шумкарите се нареждат вече на софрата...
93
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
94
Тоз мухльо приказва че било лошо да спи с бабичка Че аз като спа с моята бабичка даже ми е много хубаво тъй че това е поредната му манипулация НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ !!!
95
Този сайт ПИК да не се подържа от главната редакция на бившия вестник "Работническо дело".
96
Всички са от червеното крадливо котило на БКП и ДС! За сведение - в ръководството на Герб - 75% са от комунистическата номенклатура на БКП. А в ръководството на БСП - 50%... всички са крадливи комуняги. А вие се карате напразно. Те това искат да ви насъскат едни срещу други. За да печелят повече. Боклуци!
97
тая долна селска крадлива уруспия щом загуби първите избори другарите и ще избършат пода на позитано 20 с нея, кокто направиха с жан, станишевГея, михов долния алкохолик, мерджанов тъпунгера, и т.н. докато р.овч. гергов кънев бригадира и т.н. на сянка си въртят далаверите
98
Чекиджия!
99
ВЕЧЕ Е 2 30 Ч А ДАТАТА 11 03 17 ГОД ОЩЕ НИЩО НЕ СТЕ ПИСАЛИ ЗА КОМУНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ЗАЩО БЕ СКЪПА АГЕНЦИЯ ЗАЩО ДЯДО МУ БИЛ УБИТ НЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ А. ОТ СВОЙ СЪСЕЛЯНИН. СПОР ЗА НЯКАКВА НИВА. И ТОЯ ТУМБАК БАНКЯНСКИ ДА НЕ ЛЪЖЕ ХОРАТА ЧЕ ИМА ЖИВ СВИДЕТЕЛ В СЕЛОТО ОКОЛО БАНКЯ КЪДЕТО СА ОПУКАЛИ ДЕДО МУ БОРИС. ВСИЧКИ ЛЪЖИ МУ ЛЪСНАХАА ЗА ПАРИТЕ НА ЙОНЧЕВА ДА КАЖЕ КОЙ КОГА И ЗАЩО МУ Е РАЗПОРЕДИЛ ДА ПЛАТИ. НАЛИ Е МЪЖ
100
ВЕЧЕ Е 2 30 Ч А ДАТАТА 11 03 17 ГОД ОЩЕ НИЩО НЕ СТЕ ПИСАЛИ ЗА КОМУНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ЗАЩО БЕ СКЪПА АГЕНЦИЯ ЗАЩО ДЯДО МУ БИЛ УБИТ НЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ А. ОТ СВОЙ СЪСЕЛЯНИН. СПОР ЗА НЯКАКВА НИВА. И ТОЯ ТУМБАК БАНКЯНСКИ ДА НЕ ЛЪЖЕ ХОРАТА ЧЕ ИМА ЖИВ СВИДЕТЕЛ В СЕЛОТО ОКОЛО БАНКЯ КЪДЕТО СА ОПУКАЛИ ДЕДО МУ БОРИС. ВСИЧКИ ЛЪЖИ МУ ЛЪСНАХАА ЗА ПАРИТЕ НА ЙОНЧЕВА ДА КАЖЕ КОЙ КОГА И ЗАЩО МУ Е РАЗПОРЕДИЛ ДА ПЛАТИ. НАЛИ Е МЪЖ
101
ПиДАЛ БОКО ЧЕ ОТГЛЕЖДА ПО-ДЪЛГИ И ДЕБЕЛИ КОРНИШОНИ, АМА НЕ ЗА ТУРШИЯ А ДА СИ ГИ ПОЛЗВА ЦЕЛИ! НАЙ-ДОБРЕ Е ДА МИНЕ НА ДЕБЕЛИ КРАСТАВИЦИ С МНОГО БРАДАВИЦИ!
102
червени боклуци обслужвате ли рязания чеп сарайски? до 89 обслужвахте ли чепа на големия брат и вашето политбюро не правеше ли няколко пъти годишно ритуални огъзвания
103
Могат това ,което направи и "голяяяямата журналистка' ' - да лъжат и да говорят спекулативно. Това правеше и Йончева през цялото време, окриляна от хормоналния си дисбаланс - нормално за нейнта възраст. А когато един такъв "голяяяям журналист" говори с лъжи и със спекулации, се нарича самоубийство и самоунижение. А това се случва, когато властта на всяка цена е единствената цел на едно "ново" старо лице като въпросната жена, която през цялото време си противоречеше относно говоренето за морал на политиците.
104
елена е казала това което мислят вероятно голяма част от хората!! направете допитване тук да видим!!
105
Относно лъжите на бутиковата журналистка: Платихме фактури на БНТ за пътни разходи, репортажи и интервюта на журналистката Елена Йончева зад граница, които бяха останали от правителството на Сергей Станишев. Това коментира пред "Стандарт" бившият вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков по повод скандала Борисов - Йончева. След като кандидат-депутатката на БСП заяви, че ще съди Борисов, лидерът на ГЕРБ отговори, че по темата трябва да се произнесат и Дянков, и спецслужбите. "Спомням си, че в самото начало на нашето управление (б.р. първия кабинет на Бойко Борисов) внезапно излезе доста сериозен дефицит в БНТ. Това се появи при нас, защото БНТ се финансира от държавния бюджет. Тогава зададох въпроса откъде идва този дефицит", разказа Дянков. И продължи "Оказа се, че това са разходи за път, репортажи и интервюта зад граница на журналистката Елена Йончева. Става въпрос за няколко пътувания. При нас бяха представени няколко неплатени фактури. Едната беше за пътни разходи, другата за репортажи и интервюта. Така в БНТ имаше дефицит от предходната фискална година - по време на управлението на Сергей Станишев". Станишев отделно е плащал за разходките на любовницата си.
106
Боко,връщай се в къщи.Стига си се излагал.Довечера ще видиш...какво ще те правя. Кметът на Симитли
107
ВСИЧКИ ТИКВИ И ТИКВИЧКИ ВЪН ОТ СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА.
108
Николай Банев откъде се пръкна, не бе ли горещ привърженик на уж търсещи промяната! Едни нагли червени крадци викат дръжте крадеца! Червени боклуци!
109
Спасението на Бългапи е, ако се отървем от крадливата шайка Герб и от този самозабравил се примат необразован! Непоказаната статистика е, че 240000 млади българи напуснаха България за 7 години управление на Герб! СТРАШНО..ОТ ХУБАВО ЛИ ИЗБЯГАХА? И второто ни дете замина през 2015- такава корупция и партиен рекет никъде няма..Ако го изберем пак- погребваме България!!! Мислете с главите си , българи! Нека си почива при магнолиите и внучето!
110
ББ веме става смешен, удари дъното с лъжите си...Седнал до говорш за Йончева, когато тя вече бе утвърдена журналистка и ходеше на най- опосните военни конфликти, той правеше васажи на бай Тошо...смешник ..Страхливец, който не посмя есин път да скръцвлне със зъци и сапокаже малко характар пред Ердоган, а му се кланя, докаго оня направи и финансипа ислямистката партия ДОСТ..Жалък, болен за власт човек!
111
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
112
Много се обяснявате,бе.Колко празни приказки на едно място!
113
Някой грамотен,нека да обясни: Как със стиропор и подмяна на дограма,се" укрепва" панелен блок? ...Ако не било"Санирането" ,след десетина години, блоковете ще паднат!? .Абе,наглец,Ти действително ни мислиш за Мат,рял? Хванахте цаката!Сетихте се,чеГанъо умре за безплатна далавера,и там удряте.Хем крадете със стотици милиони ( директно,през изпълнител- подизпълнител), което е най- трудно доказуемо,хем подготвяте другите мераклии,да гласуват за Вас.От мутра и .К.ва няма отърване,ако им паднеш в ръцете.Да им счупим ръцете на 26 Март!
114
Heb ook een ega die hele verhalen afsteekt in het midden van de nacht. Ik ga er gewoon in mee, zeg een paar keer “ja natuurlijk sc#h8&at221; en dan gaat ze gewoon weer slapen.(net als in het echte leven eigenlijk )
115
More posts of this qulaity. Not the usual c***, please
116
I came, I read this article, I couenqred. http://scxrym.com [url=http://pjrncr.com]pjrncr[/url] [link=http://xvuwvuvp.com]xvuwvuvp[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?