Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО! Ето как София почервеня! Генералът превзе столицата (ТАБЛИЦИ ОТ ЦИК)
ИЗВЪНРЕДНО! Ето как София почервеня! Генералът превзе столицата (ТАБЛИЦИ ОТ ЦИК)
Автор: ПИК
Дата
Дата
45165
Коментари
8
ИЗВЪНРЕДНО! Ето как София почервеня! Генералът превзе столицата (ТАБЛИЦИ ОТ ЦИК)

Бюлетините в трите избирателни райони на столицата са преброени на 100%. Категоричен победител в тях е издигнатият от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев.

Ето ги резултатите от РИК СОФИЯ 23 ИР към 05:30 при обработени 100 процента от протоколите. Генералът тук печели с 54.24% срещу 38.50% на кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева:

 

Ето ги резултатите от РИК СОФИЯ 24 ИР към 05:30 при обработени 100 процента от протоколите. Радев тук води с 52.84% към 40.29% на претендентката от ГЕРБ:

 

Ето ги резултатите от РИК СОФИЯ 25 ИР към 05:30 при обработени 100 процента от протоколите. Генералът тук печели с 55.34% спрямо едва 38.66% за конкурентката му Цачева:

 

 

Напиши коментар »
(8)
1
ще е за кратко, от парашутиста никакъв чеп не става.
2
Каквото и да се говори за Бойко Борисов постъпката му е повече от цивилизована и европейска. Кой на негово място би подал оставка в тази ситуация. Никой! Хеле пък, ако премиера беше от БСП и ДПС. На този Радев наистина Русия му е по-мила от всичко, а не България. Колко пъти той каза нещо за Европейския съюз или втората българска държава - Македония, а??? Почти нищо, но санкциите те са му болката... Първанов номер 2. Сега и за Белене ще се развихри и познатата история. Хората гласуваха с очите си, а не с разума. Бойко сгреши с Цецка и то, защото тя просто не се харесва и не е симпатична на хората, никога не защитавала идея, кауза или мнение за нещо злободневно и пр..... Който и да беше застанал срещу нея с малко що-годе по-прилична визия и логично бърборене щеше да я бие. Бойко сам обвърза този избор със себе си, което е грешка, която се използва пълноценно от противниците му. Той обаче ще бъде за 3-ти път министър-председател, помнете ми думата!
3
ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА. 70% ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА /ОТ ДЪРЖ.АДМИНИСТРАЦИЯ/ И СЕ ВРЪЩАТ ДА КОПАТ КОМПИРИ.
4
Xaxaaxaxax. Komunisti
5
Kumunqgi mrasni ..Sauznici na DPS no samo vremeto shte si pokaje ..prosto narod nemojahte da razberete zakakvo stava navapros...GLUPACI
6
ЕВАЛА НА СОФИЯНЦИ! БСП ИМ ОСИГУРИ НОВИ АВТОБУСИ, ТРОЛЕЙБУСИ, ТРАМВАИ, МЕТРО, ОПРАВИ ИМ МОСТОВЕТЕ, ГРАДИНКИТЕ И ПАРКОВЕТЕ, ОКОЛОВРЪСТНО, КРЪГОВИ, ЕСТАКАДИ И Т.Н. КАК ДА НЕ ГЛАСУВА ЧОВЕК ЗА ТЯХ?
7
до 6 и билетче от 1,60 ,София се напълни а авганистанци благодарение на герб,също прие постановление 208
8
Софиянци започнаха да стават БЪЛГАРИ. И не само те, за всеобща радост.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?