Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на социалдемократите Георги Анастасов с разтърсващи разкрития за БСП и скандалите с Корнелия Нинова: Гази договори като мечка! (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на социалдемократите Георги Анастасов с разтърсващи разкрития за БСП и скандалите с Корнелия Нинова: Гази договори като мечка! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
205138
Коментари
23
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на социалдемократите Георги Анастасов с разтърсващи разкрития за БСП и скандалите с Корнелия Нинова: Гази договори като мечка! (ОБНОВЕНА)

Лидерът на Български социалдемократи Георги Анастасов с разтърсващи разкрития за разрива на партията му с БСП и отпадането ѝ от лявата коалиция на тези избори. Както и за скандалите му с Корнелия Нинова и избора ѝ за зам.-председател на Социалистическия интернационал.

"За първи път от 1989 г. не участваме на изборите и това е заради изключително високата ни коалиционна култура. Над цялата ни 129 годишна история имаме куп договори, които не сме си позволили да прекратим. Преди 17 години подписахме безсрочен договор, пред нотариус. В него пише, че с това рамково споразумение се ангажират да се явяват съвместно избори. Неспазването на която и да е от клаузите е основание за едностранното му прекратяване и то влиза в сила от двете партия и е безсрочно”, това заяви студиото на ПИК TV Георги Анастасов. 

Анастасов заяви, че от БСП са им отправили предложение да подпишат нещо което не е описано и не се знае за какво е точно. Другото унизително според Анастасов другото унизително нещо е намаляване на субсидията на коалиционните партньори. "Субсидията на всеки един депутат от БСП си е пълна, на коалиционен партньор е наполовина, а другата половина влиза директно в БСП", заяви Анастасов. Той допълва, че никога не са искали депутатски места, точно обратното на това което твърди Корнелия Нинова. 

"До последно ние имамахме уверение, че ще подпишем коалиционен договор, договорено бе едно избираемо място, а в точно един час преди възможността за участие в коалиция, те ни казват по телефона, че двама души от коалиционните партньори не са в София и не могат да подпишат договора. Нима тези хора, ако лидерът им се обади няма да пристигнат, за да се свърши работа. Ние отказахме да подпишем унизителното споразумение", допълни Анастасов. 

"Нарушават договори и газят закона като мечки. Това е заради прекалено високото самочувствие покрай резултата от президентските избори. Добиха самочувствие и когато са силни, стават надменни. Тя е четвъртият председател от 2000-та година и досега са уважавали нашата 126-годишна история, а тя за първи път си позволява подобно нещо. Корнелия Нинова е напълно непозната навън", заяви още шефът на социалдемократите. Той разкри още, че Нинова е станала вицепрезидент на социнтерна служебно, тъй като е трябва да има член от Източна Европа и при това да е жена, която да запълни една от 36-те бройки.

"Докато Корнелия Нинова е в БСП, няма шанс да се върнем в коалиция с тях. Такава надменност е невиждана! Те не говорят важните за хората неща, за хората с минимални заплати. Ако те въведат прогресивното облагане, богатите просто ще си скрият доходите на Вирджинските острови, а обикновените хора ще пострадат от това", разкрива Анастасов. 

 

Напиши коментар »
(23)
1
и какво му е "разтърсващото" ?! Явно мозъците ви са разтърсени, а като гледам напъните на тая нелепа водеща и аз се разтърсвам от желание да повърна. то бива поръчкова журналистика ама това не се трае вече
2
Колко доказателства трябват,за да разберем колко Нинова е негодна. Беше в СДС,и Плюеше по Тодор Живков. Сега е яхнала олигарсите за изгода. Влюбена в Бойко,но без резултат и сега омразата е голяма.
3
http://a-specto.bg/kostadin-kostadinov-blgariya-ne-e-nezavisima-drzhava/
4
Другарка в нужда се познава!Къде се покрихте бе ,плювачи да защитите Другарката?Може да плюете ,а не можете да кажете една добра дума за Корнелия .Е това не го рзбирам!
5
И КАКВО ПРАВЯТ-БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ-В БСП???ПРЕДИ 09.09.1944г. НЕСА БИЛИ ТАМ!!!НО ДНЕС Е "МОДЕРНО" ДА СЕ "ПЛЮЕ" ВЪРХУ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!!!!НЕКА ВИЕ СОЦ.ДЕМОКРАТИ!!!ТАКА ВИ СЕ ПАДА!!!
6
Б С П -- СИ ОСТАВАТ Б К П , КАКВИТО СА СИ БИЛИ ВИНАГИ --- НАРОДЪТ НИКОГА НВМА ДА БЪДЕ С ТЯХ !
7
е в повече. Дава се място на всеки, който плюе .
8
на "жълти страници"
9
ЛЮДЕ, ОЗАПТЕТЕ ТАЗИ КЛЕТА ЖЕНИЦА НИНОВА!!! ТЯ Е В НЕПРЕКЪСНАТ ТРАНС!!! ИЛИ СЕ ХИЛИ НЕАДЕКВАТНО, ИЛИ ПОДРУСВА БРЕТОН ИЛИ ОЩЕ НЕЩО!!! ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТ И ПАРИ САМАТА НЕЯ И ПАРТИЯТА Й!!! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
10
Крайно време е социалдемократите в България да се съберат под един покрив и да излезнат единни на избори!
11
Ами те половината влашки цигани са били мечкари, а другите копанари. Сега, слушам по-модерни имена им слагат, а Моника Маковей иска да регистрираме за влашко малцинство, онези от тях които са в Североизточна България. Късно е Моника, влашките цигани в Монтанско и Врачанско са там от векове - поне от 19-ти век и романес не говорят, а влашки са забравили. Напълно са побългарени още преди 100 години, обаче лъжовният манталитет им е останал.
12
Този реагира като н....а и изоставена жена.Никой днес не иска в партията си "баластра".
13
Корни НИКОГА не е била в СДС! Колкото и да повтаряте тази лъжа, тя няма как да стане истина. Престанете с опорките на Боцко!
14
Проблемът на Анастасов е, че няма да е народен представител. Стига вече! Няколко мандата беше в Народното събрание, крайно време е да се занимае с нещо друго. Ако беше станал депутат щеше по устата да я целува Нинова, но сега - колко е лоша. Айде стига!
15
korneliata me e bila w SDS. no e rabotila za tqh i to dalgo......
16
„Да се знае: Общият брой на училищата, закрити от БСП в периода 2005-2009 и 2013-2014 е 613. ГЕРБ е закрил 169, при това само поради липса на ученици. Освен това, ГЕРБ има открити 4 нови училища. Защо лъжеш, Ниновааа???
17
до 007, той Анастасов номинира съвсем различен човек за народен представител и нямаше желание да бъде в 44 Парламент. Логиката ти куца,
18
Анастасов е човека хамелеон. Постоянно с бсп. Къв социалдемократ, бок.ук неден. Сега очаквам всичките 20 члена на измислената му партийка да преминат гръмко към воля или герб.
19
Един път гледах тоя грездей как говори.....майко мила. Нинова хубаво му е теглила един къч. Пичо 2, ми то като гледам никога не е имало втори депутат от неговата шайка та.аци. Само е търгувал себе си, като ефтина прости.утка.
20
Имало е, ама трябва да се информирате, а не да тролите. Аз съм им периферен член, но знам много добре, че той лично е реализирал 3 или 4 зам.министри, стотици общински съветници и включително депутати. Трябва да сме коректни, когато говорим за някого и да отбелязваме фактите. Поинтересувайте се. Тук си спамите и пишете тъпотии, колкото да не ви залепнат пръстите/ да не казвам от какво/... Живи и здрави
21
"Социалдемокрацията е параноя на комунизма." Петър Гогов, НДП,1989 г.
22
Айде стига вече сте си изкарвали кампанията на гърба на Нинова и БСП. То бива рев, ама вече се прекалява със всичко. Това ли показвате на Българите - ние нищо не сме, но Нинова е мечка - смешници
23
Самоназначил се председател на една от петте партии на които се разпадна БСДП. Меракът му беше да стане министър, но не го огря. Имал диплома, човекът, значи става за министър. Той автомобил не може да кара, та гази хората, държава ще управлява. Натиснал спирачката и съединителя и прегазил човека! Така го били учили, казва. Не му казали,че спирачката е ЕДНА. Натиснеш ли и съединителя, няма спиране!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?