Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цецка Цачева с разкрития за екшъна с бонусите в Агенция по вписванията (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цецка Цачева с разкрития за екшъна с бонусите в Агенция по вписванията (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
64802
Коментари
37
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цецка Цачева с разкрития за екшъна с бонусите в Агенция по вписванията (ОБНОВЕНА)

Правосъдният министър Цецка Цачева разкри подробности за раздадените бонуси в сринатата Агенция по вписванията, за които говори финансовият министър Владислав Горанов в парламента по-рано днес по повод разкритията, че експерти са взимали допълнително пари, въпреки скандала със спрения Търговски регистър.

"Изпълнителният директор на Агенцията по вписванията ме уверява, че разпоредбите на наредбата и вътрешните правила са стриктно спазени", заяви Цецка Цачева.

"Вярвам на г-жа Козарева, че няма нарушения, но аз разпоредих проверка и ако се установи, че има допуснати такива, ще бъда безкомпромисна", каза още министърът на правосъдието.

"Г-жа Козарева изпълнява препоръките от инспектората към Министерството на правосъдието", уточни тя.

"Моята оценка за нея е 1, тоест тя показва много добри резултати", добави Цачева.

"Към момента министерството ни не разполага с имената, нито със сумите, които служителите са получили като бонуси за това тримесечие", добави правосъдният министър.

"Такива бонуси могат да бъдат раздавани 4 пъти годишно. В конкретния случай между 635 служители са разпределени 599 000 лева", коментира Габриела Козарева и добави: "Сумата, която е разпределена за последното тримесечие като бонуси е доста по-малка от сумата за възнагражденията на служителите."

"Раздадените бонуси са от икономии, предимно от болнични са събрани", добави шефът на Агенцията по вписванията.

"Аз също имам бонус. Той е на база на формулата, заложена в наредбата", разкри Габриела Козарева.

"Няма бонуси, които да се доближават до информациите за 20 000 лева. Най-високият бонус е над 3000 лева, най-малкият 700 лева", уточни тя.

Още по темата
Цецка Цачева: Отпускаме 17.3 млн. лв. повече за затворите и Главна дирекция "Охрана"
Часовник
11:38
В новия бюджет за съдебната власт на затворите и Главна дирекция „Охрана“ у нас са предвидени 17.3 млн. лева повече средства за възнаграждения. Това каза във Варна министърът на...
Напиши коментар »
(37)
1
В момента български граничари, защитили държавната граница, искат да ги съдят при нарушителя Турция!!! Ти какво правиш по въпроса, мазна МИНИстерке? Рови международното право, търси Комитети и световни правозащитни организации! Вие сте срамни ПРЕДАТЕЛИ и заради вас умират и бягат читави българи! Бягай да спасяваш националната чест! Но забравих, че ти ни чест, ни срама имаш, мазна комунистке... Впрочем като цялото сегашно управление!
2
От хардуер ли са спестени?И аз не излизам болнични, ама не ми дават спестените от това.
3
Най-ниската минимална работна заплата в ЕС за 2017 г. е в България – 256 евро. Следват Румъния – 393 (с цели 54% по-висока минимална работна заплата), Литва – 397, Унгария - 439, Хърватска – 459, Латвия - 461, Чехия - 468, Словакия – 472, Естония – 495, Полша – 498, Гърция – 684 евро. За тази ситуация със заплатите, г-н Бойко Борисов дава следното обяснение: „Българите са бедни защото ги мързи да работят, не е заради корупцията и лошото управление.“ (www.informiran.net/бойко-българите-са-бедни-защото-ги-мър/) Явно, че в Агенцията по вписванията се трудят най-работните хора в България.
4
Хора,мобилизирайте се за 11.11-неделя!
5
Цачева да каже какви бонуси взема тя и близките й подчинени :-))) Дебел що не искаш справка за нея и да ни покажеш тази информация? Като споменах, аз съм работила за ГЕРБ и знам за какви колосални суми пари става въпрос. Говорим за бонуси от порядъка на 5-6 цифрени суми.
6
Нали Вие съборихте ТРРЮНЦ с некомпетентност, сабатаж и вмешателство в работата на АВ. Сега какво се правите на ощипана госпожица. Защо тогава не си хвърлихте молбата. И защо не кажете какви боноси вземат в Министерство на "правосъдието" , твоите служители или те не са виновни за срива в ТРРЮНЦ. Просто си толкова жалка, че не си заслужава да те коментирам.
7
Травеститът можел да говори? Тзудо Мпозие! Къде е дякончето Трифон да кументира?
8
Цачева да каже на каква заплата е протежето й ДРЕКТОР на дирекция " Управление на собственоста" в МП . САМО ЕДИН ЖОКЕР ПО-ВИСОКА ОТ ТАЗИ НА ПРЕМИЕРА. ДА КАЖЕ НА КОЛКО ГОДИНИ Й Е ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР .....
9
Хаха, аз съм вземала над 3000 лева бонус, когато работех държавна работа при ГЕРБ. А не съм била шеф. Има бонуси над 100 000 лева на някой места. Просто журналистите трябва да изискат справка за заплатите и бонусите по министерства, включително това на Цецка Цачева. Ще ви падне шапката, ако знаете за какви пари идва реч. Имаше деца на бизнесмени, които се опитват да внедрят на дъжравна работа. Постът директор в някой държавни учреждения, може да ти купи апартамент в София за 6-месаца и това само от бонуси. Иначе заплатките им 4-5 хилядарки, нищо работа. Но бонусите са убийствени. ТОЧНО ЧРЕЗ ТЯХ ГЕРБ ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА.
10
GENDER ?? >> https://www.youtube.com/watch?v=VnecpmTTL3U
11
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
12
Неска се ядат печени лешояди, вика се Харе Кришна, женските се мажат с къна и се хвърлят кокали във въздуха и се вика смърт на българите да живее ДАЛАЙ ЛАММА!
13
Какви стриктно спазени разпоредби,при неспазване на трудовите задължения,липса на работа и престъпна безотговорност и щети.
14
Долни крадци,мародери!Половин народ под прага на бедността,те си раздават бонуси.Пир по време на чумата герб.
15
............ФОСТАТА И......Е ЦЕЛАТА ИСТИНА .....ФОСТАТА !.......
16
отговор на коментар
Задаваш риторичен въпрос-какво правела цецката-ами нищо не прави,защото тя друго и не маже да прави.Калинка до калинка и послушен щурец води хорото.
17
..............ЛОЛА ИВАНОВНА.....ГЛАФЧО.....И.....ЦАЧКА СА ФАНТОМЕТЕ У ОПЕРАТА !......НА ТИКВЕТО ВЕРДЕТО.....АИДА !.....ОПЕРА ЗА ВАС !.........
18
Цецка става единствено за бостанско плашило на турската граница!
19
тая отново нищо не знае и е невинна.
20
глупав въпрос.Не са ли уволнени виновните за срива?(Слушах изказването на шефката на агенцията, че работили по 24ч.при кризата.Ами като си клатят краката през другото време) И ако се оправдават с малки заплати да отиват в частни фирми!
21
Слушах по радиото за тези бонуси , че виновните за срива на Търговския регистър не получили бонуси.От няколко месеца се опитвам на сайта на Агенцията по вписвания да им съобщя , за фирма която не поддържа адреса си на управление , за което съответния закон предвижда глоби , но няма онлайн формат за такива сигнали. Явно нямат и етична комисия.Съществува пропаст в мисленето и действията между частния бизнес и администрацията.
22
Чичко Цецка защо не си свие парцалките и да изчезне веднъж за винаги от политиката.Некадърността и е "запленяваща" ,а лъжите са като на дърт циганин Никой вече не може да я понася освен "шайката"
23
Чичко Цецка защо не си свие парцалките и да изчезне веднъж за винаги от политиката.Некадърността и е "запленяваща" ,а лъжите са като на дърт циганин Никой вече не може да я понася освен "шайката"
24
Това, което става в държавата показва еднозначно, че правителството си стяга куфарите. При всички заминали си правителства се случва това. Да се вземе от държавата всичко каквото може да се отнесе у дома. Бонуси-монуси и каквото друго падне. Куче влачи, дири няма.
25
Не знам за вас , но на мен леля Цецка много ми прилича на АЛФ ! Ама много. Само дето АЛФ е много по-симпатичен и умен. Особено умен !
26
Тъй като народа е работодател на тези....ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВАМ БОНУСИТЕ!!!!!!И променяте разпоредбите ВЕДНАГА!!!!!.Повече да не ми се харчат данъците за глупости!!!
27
Предлагам някой да провери Агенцията за българите в чужбина- колко бонуси са взели. Няма да се учудя ако и там са се наградили за добре свършена работа. Е, нема такава държава....
28
Забравихте ли как служителка на МЗ при Москов получи допълнително 10 000 лева за стриктно спазени разпоредби за извънреден труд за 1 месец. БЮРОКРАТИТЕ ИЗМИСЛЯТ РАЗПОРЕДБИ ЗА СЕБЕ СИ.
29
Тази лелка е поредния пример , как един ПОСРЕДСТВЕН човек може да се издигне въпреки НЕКАДЪРНОСТТА си и то благодарение само на това , че се е БОЙКОВИЗИРАЛА в големи дози ! Простащината продължава да властва , коли и беси !
30
При Герб даваха щедро хилядарките ей така за нищо .А при БСП и ДПС нищо не даваха и ни скъсваха от работа за ползу роду ! Вервайте ми !
31
Травестита не беше избрана и за народен представител ! Простата Тиква я направи министър ?!? Боклук до боклука !
32
НАГЛИ НАХАЛНИ ДОЛНИ МРЪСНИ БЕЗСРАМНИ ВМИРИСАНИ СУДЖУЦИ !!!
33
Раздават се пари от бюджета на калпак, а възрастното ни население ходи без зъби . Е ба ти държавата и управлението и.
34
еднакви заплати за всички еднакви длъжности излишака за наи бедните
35
ОООО-СТАВ-КА! ОООО-СТАВ-КА! ОООО-СТАВ-КА!
36
Tова не е екшън с бонусите,това е подигравка с бедните българи на фона на това което се пише вчера и днес за рязкото вдигане на доходите в Румъния и Чехия!
37
Тези бонуси от много "работа "са резултат от масовr откази за вписване,за да се подават наново заявленията и да се плащат нови такси.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?