Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Реформатори и патриоти на бунт за дневния ред (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Реформатори и патриоти на бунт за дневния ред (ОБНОВЕНА)
Дата
Дата
18829
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Реформатори и патриоти на бунт за дневния ред (ОБНОВЕНА)

Реформатори и Патриотичен фронт скочиха на колегите си от ГЕРБ, че Народното събрание заседава по дневен ред определен от управляващата партия. 

В петък в подписка патриотите и реформаторите иската да се работи по второ гласуване на законопроекта за изменение и зопълнение на Закона за задълженията и договорите. 

Втора точка се предвижда да бъде второ гласуване на законопректа за изменение и допълнение на Закона за увреждане правата на гражданите с многогодишни жилищно-спестовни влогове.

Новият дневен ред обаче включва второ гласуване на Законопроект за концесиите и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за правната помощ.

 

Напиши коментар »
(5)
1
Закона за уВреждане на правата... Какви журналисти сте бе? Неграмотни сте.
2
Защо използвате думата Патриоти за да споменавате тая сбирщина в парламента??? Поне използвайте "Патриоти'. Аз, като български патриот, се чувствам погнусен от това да се прави асоциаци между думата патриот и патрЕотичната клоака събрала няколко продажника на една софра - вмро, атака, нфсб и дружките на барека! ТОВА ЛИ СА НИ ПАТРИОТИТЕ БЕ????
4
Гледайте предаването по Евроком - " Делници" от 19.01.2017. Гост е Костадин Костадинов. Бивш член на ВМРО, отблъснат от продажните муцуну на Джамбазина и Каракачана. Финалната част на предаването завършва с кратка равносметка на новата "Патриотична Коалиция"! Мисля, че анализа е перфектен и Костадинов просто постави на мястото всичките патреотари - ОТ - ДО!
5
Изпълнителният директор на КРИБ е казал, че в овшорните зони данъкът е 11%, и ако тук се повиши над 10%, щели да избягат фирмите, инветициите. ?.. А Естония нали я дават за пример, там плоският данък е 20%, в Чили неолибералният рай няма плосък данък и са 24% корпоративен данък и 40% върху личните доходи. Кипър 13% и 35%. Ирландия 13% и 48%. Киай с най-много инвестиции всяка година, 25% и 45%. А китайските работниц произвеждат два пъти по-малко от българските, като БВП на зает. Най-големите компании в България плащат под 200 милиона лева данъци, а искат да управляват бюджет от 30 милиарда. ВЪРХУ заплатата има удръжки за бюджетът от поне 25%, дори върху минималната заплата, а с другите вземания от държавата стават 60% от заплатата е за държавата. Обаче тези пари не правят социална държава, а имо работодателско корпоративна диктатура, която си въобразява - че прави всички блага и заплащането на трудът е подарък. ТРУДЪТ Е УСЛУГА И РАЗХОД, подобно и заплатимо като стоманата или енергията нужна на автомобилнен завод. А бизнесът заиси от пазарът и държавната инфраструктура, а това са всичкото население. Капиталът на Марс, не струва нищо. Тези с ниските доходи издържат държавата с големи данъци, а те трябва да се намалят, как, отнякъде трябва да се вземе. От държавни акции да дават дивидент или да се увеличи корпоративният данък и данък за богатите, с необлагаем минимум. Сингапур има 60% БВП от правителствени акции, така и с Германия, но корпоративният на Сингапур е 17%, и 22% от лични доходи, на Германия е 45% за лични и корпоративен 30%. В Сингапур 40% от болниците са държавни безплатни, а частните са на издръжка от вноски на работодателите, като цените са под жесток контрол от държавата - за лекарства и лечение. http://www.theglobaleconomy.com/rankings/corporate_tax_rate/ http://www.theglobaleconomy.com/…/personal_income_tax_rate/ Когато един завод купува стомана, иска ли по ниски цени, зощото продават на нископлатени пазари, и защото ноу хауто и машините му са нискоефективни. Или кой ти продава евтин бензин защото колата ти е стара и харчи много. Но работодателите негодници искат нископлатен труд.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?