Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нидал Алгафари посочи тайната управляваща коалиция (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нидал Алгафари посочи тайната управляваща коалиция (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
155873
Коментари
24
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нидал Алгафари посочи тайната управляваща коалиция (ОБНОВЕНА)

Бившият пиар на БСП Нидал Алгафари предвиди каква коалиция ще направи столетницата, за да състави кабинет, ако има преднина на изборите. Ще устискат ли властта бъдещите управляващи и докога, за какво се борят противниците на ДПС, накъде ще вземат завоя по-малките партии, които ще влязат в парламента на 26 март?

Винаги, когато Доган излезе да каже нещо - ясно е, че ще има радикална, кардинална промяна в държавата. Той много рядко дава интервюта, но след всяко негово изказване следва някаква буря, коментира Алгафари.

Има едни податки между Патриотите и ДПС. Чували сме даже, че преди доста време са си правили и финансови услуги, но това са само намеци.

Всъщност, целта на тези блокади и всички други изказвания на Патриотите е да вкопчат в себе си още повече гласуващи. А те в момента имат и общ интерес с ДПС - да сплотят своите електорати, смята политическият пиар. 

Корнелия Нинова тотално  отрече ГЕРБ и Марешки, но за всички други се изказа почти ласкаво, тоест даде нишан.

Най-вероятно са водени разговори с Каракачанов, подсказват думите й, смята Алгафари. Патриотите обаче няма да стигнат за мнозинство, така че най-вероятно ще се включи ДПС, предполага пиарът. 

Присъствието на Слави Бинев в листата на ДПС на неизбираемо място също е податък, това е знак, каза Алгафари. 

Сега трябва на всички да се покаже един голям враг и това е ДОСТ на Местан. С това обаче се направи всичко възможно тази партия, която нямаше и 1%, сега да стигне парламента, прескачайки бариерата от 4%, убеден е пиарът. 

Местан беше лидер на ДПС - уважаван, ухажван от всички. След изгонването му, той иска да се покаже на всички. Че е силен, че е независим, че не е бил пешка на Доган. Това е неговата игра.

В БСП имаше хора като Георги Пирински и Васил Калинов, които никой не ги искаше в списъци, но въпреки това ги налагаха. Списъците се пускаха директно отгоре, издаде информация от кухнята на "Позитано" 20 Алгафари. 

Корнелия постави около себе си едни млади момчета, които ще се изпоядат. Затова на нея й е много трудно да си избере заместник - направили го, веднага ще започне битка. В момента тя пологовно вкарва и налага внуци на старата номенклатура, каза пиарът. 

Не бъдете сигурни, че всички ще приключи в неделя. Може да има втори тур още през септември, смята Алгафари. 

Напиши коментар »
(24)
1
свършиха ли българите ,че трябва някав сириски бежанец да блещи в телевизия ПИК ? баща му е бил сирийски генерал , а той е агент в България . Защо не отиде тоя да са бие срещу ИДИЛ , кво ми яде кюфтета в България
2
Тоя цървул ревеше за някаква умерена ппозиция в Сирия,а когато ИДИЛ почнаха да режат глави се нацапа и се скри като мишок.
3
Миризливи циганино Алгафари, марщ убратно в Сирия, чичко Бащар да ти одере кожата и да я изсуши на слънце!
4
Мангала си е мангал! Лиза дирника на Станишев, след това на Първанов, сега лае?! Храни куче да те лае! На зло куче - чепата тояга!
5
Рошко Ка пута--LZ1RGD....Напиван и Е бан преди 7 години от руски тираджии(екип двама) в Холандия - Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
6
БАЙ НИДАЛ МАНГАЛ РАЗБИРА ОТ ДЕЙСТВИЕ УМНОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ СЪБИРАНЕ ! ОТ НИЩО ДРУГО НЕОТБИРА СИРИЙСКОТО РОМЧЕ
7
Ако имаше поне малко мозък в главата си – щеше да пишеш без правописни грешки и да знаеш, че ние също сме дошли от Азия!
8
7) Я па тоа. Както сте дощли, така можете да си ходите. Аз не ща някакъв мангал да ми казва "стани да седна". Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
9
БОЙКО СЕ Е СКРИЛ В ДЪН ЗЕМЯ, НЯМА ГО, ИЗЧЕЗНА, ПОТУЛИ СЕ, НЕ ДАВА НАПОИТЕЛНИ ИНТЕРВЮТА, ПУСКА САМО РАЗНИ МАТРОСОВЦИ ДА ЗАМЪГЛЯВАТ СЛУЧАЯ. ЧЕТЕТЕ КАКВО ПИШЕ ВЕЛИСЛАВА ДЪРЕВА ЗА НЕГО: "Скунксът изпадна в делириум хистерикус, изпусна поредната порция задушлива смрад и овоня пространството с обичайните лъжи, подлости и мерзости, тъй характерни за неговия нрав. И адско зловоние потече из телевизора. Винаги прави така, когато е уплашен. Днес Скунксът е не просто уплашен. Той е вцепенен. Парализиран. Смръзнат. Изправен пред бездната на своя неизбежен провал, неизбежен като собствената му политическа смърт, той е в тежко паническо разстройство, обзет от ужас, ръмжи, рие, съска и насъсква своите верни хиени. Скунксът е природно спекулативен, надарен с прелъстителния чар на простащината. Скунксът лъже, както диша. Денем и нощем. Насън и наяве. Лъже, клевети, позори, хули и мърси всеки почтен, талантлив, просветлен, достоен и храбър човек. Той други оръжия няма. Това е неговият вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора. Тоя път Скунксът направи фатална грешка. Поради своите извратени и развратни представи що е журналистика извърши покушение срещу журналистиката, срещу призванието и мисията на журналистиката. И тръгна на война с Елена Йончева. С един брилянтен журналист, автор на 50 документални филма, носител на всички възможни български и световни награди. С Елена! С човек, който нито веднъж не е излъгал, но сто пъти си е рискувал живота под куршумите в Сирия, пред дулата на оръдията в Ирак, в бърлогите на чеченските терористи, в леговищата на сомалийските пирати, сред димящия в пожарища Киев. Без охрана, с една кинокамера и с едно сърце. Представяте ли си как Скунксът тича под куршумите? Без охрана?! Без бронирания си джип?! Без снайперисти на покрива?! Без антураж влюбени мисирки?! Ха-ха! Единственото, което той умее, е с едната ръка да тича, а с другата да яде филия с мас. Толкоз. "
10
Алгафари нещо се е объркал! «Присъствието на Слави Бинев в листата на ДПС на неизбираемо място също е податък» ?! Слави Бинев – водач на листа на ДПС в 23-и МИР в София.
11
Един път измамихме матриала , с шматарока Радев, но втори път няма да успеем! ..................................................................................................................................................................... Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
12
Свършиха ли се свестните хора, че трябва да четем писания от олигофрени! Отврат от всичко, което дотук чета! Всички са простаци!
13
главата...
14
Този гей от племето на арабските цигани,да ходи да проповядва дивотийте си в Сирия !
15
ТОЯ НЕ БЕШЕ ЛИ АГЕНТ НАСКО ОТ ДС ?
16
Как не му е неудобно на товалеке да е на всяка манджа мерудия!Няма тема да не се опитва да дава акъл.. Ясе български хляб, приели сме го...много приказваше за опозиция, ама те отиде да се бие спещу Асад..после като разбра, че т.н. опозиция са Идил..млъкна . СЕГА ИЗПЪЛЗЯ ПО ДРУГА ТЕМА!
17
Този неблагодарен нахалник Нидал Алгафари написа гнусна книга, в която хули с най-отвратителни думи християните и християнството. Той е нравствено нечистоплътен индивид, който си позволява да се произнася за всичко и всички с просташкото самочувствие на последна инстанция. Гнусен е, подобно на мутренската подлога Халваджията.
18
Нидал Алгафари е невероятно умен и обаятелен мъж. Всичко което е написал не се харесва на глупаците в България а те са много.Завиждате му и затова пишете глупости. Малко мъже са така чаровни и с много много интелекто!!!!!!!
19
В ЗОРАТА НА НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НАШИТЕ ДЕДИ СА СЕ СПРАВИЛИ С АЙДУЦИТЕ КАТО СА ПРИЕЛИ ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ. ДНЕС НУЖДАТА ОТ ТАКЪВ ЗАКОН Е ОЩЕ ПО-НАЛОЖИТЕЛНА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИКВИТЕ И МУТРИТЕ,НО НЕ КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ,КАТО ОТСТРЕЛ НА ВРЕДЕН ДИВЕЧ,А С ИНСТРУМЕНТИТЕ НА ДНЕШНОТО ПРАВОСЪДИЕ С ЦЯЛАТА МУ СТРОГОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ,ДОКАТО ОСКОТЕЛИЯ НАРОД ВСЕОЩЕ НЕ Е РЕШИЛ САМ И С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ.ОБЩОТО МЕЖДУ ДНЕШНИТЕ ТИКВИ И МУТРИ ,И ТОГАВАШНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ Е,ЧЕ НЕ ПРИЕМАТ НА СЕРОИЗНО СЕРИОЗНОСТТА НА ВЪЗМЕЗДИЕТО.
20
Моята коалиция---САЛАТКА-МРЪВКА И СТУДЕНО УЗО.......РАЗБИРА СЕ СЪС ПОДХОДЯЩА МУЗИКА......................................НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At Casino you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is sign up today and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com Prepare to hit the big time Hacer giros para ganar millones Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg
23
Running late with the deadline for your work? Then we are your reliable assistant in paper help. Get ready to ask for our assistance when you need essays, research or course works, reports, case studies, etc. Our experts have seen it all and are ready to start working on your assignment right away. Go for it! Get an essay or any other homework writing help https://is.gd/1ZI3nJ can someone write my paper for teddy & me wbi inc write my persuasive paper ufo write my custom paper cks writing my best research paper award write my philosophy education origami paper uo do write my paper vgchartz don't want to write my paper vgmc help cant do my essay is about write my essay paper flower crafts can someone do my essay xkore what should i write my paper about zyflamend need help write my paper dwight il buy literary analysis college essay editing help me do my essay cke please write my paper god gave me you by bryan white http://ow.ly/GgNW30gh3qA
24
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg vxe.kmlz.izbori.pik.bg.glu.ur http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?