Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите - гуша за гуша! Сделката за F-16 влиза в парламента (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите - гуша за гуша! Сделката за F-16 влиза в парламента (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
15359
Коментари
8
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите - гуша за гуша! Сделката за F-16 влиза в парламента (ОБНОВЕНА)

Парламентът решава дали да даде зелена светлина на сделката за купуване на осем самолета F-16. Депутатите трябва да ратифицират договора и да актуализират държавния бюджет. В понеделник на извънредно заседание правителството увеличи бюджетния дефицита до над 2,2 млрд. лева.

Държавата ни трябва да плати наведнъж сумата, дължима по договорите. Всички осем самолета се очаква да бъдат доставени до 2023 г. По време на дебатите в Комисията по отбрана управляващите обясниха, че бюджетът трябва да се актуализира до края на юли, защото офертата важи до 4 септември и след това може да бъдем изпреварени от друга държава.

От опозицията са категорични, че сделката се отклонява от одобрените параметри.

ВИЖТЕ ДЕБАТИТЕ НА ДНЕШНИЯ ПЛЕНАРЕН ДЕН ВЪВ ВИДЕАТА НА ЖИВО НА ПИК TV:

Напиши коментар »
(8)
1
Гушести и нагушени !
2
Наша фирма е партньор на Венецуелска компания , която произвежда машини за гласуване предимно на държави от третия свят ,машините за гласуване са ВЕНЕЦУЕЛСКИ ..., С които Мадуро ..“ ПЕЧЕЛИ “ изборите с 1 милион гласа във Венецуела ....същите машини са били и в Холандия и са ги смачкали с ВАЛЯК !
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
ДПС-то беше заедно с Цветанов на молитвената закуска в Америка. Там под масата е било и подписването на съглашението, което и днес подкрепят.
6
коя нормална държава ще ни изпревари в желанието си да плати тези огромни пари наведнъж? Бедна ми, бедна Българио!!!
7
Ajde na ruskite 'patrioti'
8
Google плаща $ 92 на всеки час, последната ми проверка беше $ 8400, работещи 10 часа седмично в интернет. Придружителят на най-малкия ми брат предава нормално 18k за известно време и работи около 24 часа седмично. Не мога да приема как просто се опитах. Това е моето основно нещо !!!!! ТУК СЕГА.....................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?