Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ представя европлатформата си. Борисов със силни думи към форума (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ представя европлатформата си. Борисов със силни думи към форума (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
62881
Коментари
59
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ представя европлатформата си. Борисов със силни думи към форума (ОБНОВЕНА)

ГЕРБ представя политическата си платформа за изборите на Европейски парламент на 26 май.

Припомняме, че още преди две седмици партията на Бойко Борисов представи листата за евровота. За водач бе избрана Мария Габриел, след нея е Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Майдел и Асим Адемов допълват първата петица. Шести е кандидатът на СДС - Александър Йорданов. А седма е Лиляна Павлова - бившият министър за българското европредседателство.

Пред събралите се активисти на ГЕРБ и СДС Цветан Цветанов откри форума. Премиерът и лидер на партията Бойко Борисов не присъства в залата. 

"Днес ние ще представим както резултатите, които имаме от управлението и които изцяло се покриват с приоритетите на Европа и нашите ангажименти с евродепутатите ни. Силата на нашата платформа е, че ние показваме това, което се припокрива с основните приоритети на ЕНП. Когато принадлежим към едно политическо семейство в Европа ние трябва да приемаме съотносими политики", отбеляза Цветанов.

Той изтъкна европейския подход и европейската визия на ГЕРБ и представи кандидатите за евродепутати. 

Жечо Станков ще представи платформата, свързана с енергетиката, Марин Захариев - социалната платформа, Ивелина Василева - теми, свързани с екологията, Емил Радев - отбраната, сигурността и миграцията, Лиляна Павлова - кохезионната политика, регионалната политика и транспорта, Асим Адемов - образование и младежки политики, Ева Майдел - икономика, Андрей Новаков - бюджета на ЕК и ЕС през новия финансов програмен период, Андрей Ковачев - външна политика и здравеопазване, Мария Габриел - първата в евролистата ще обобщи политиките и акцентите в европрограмата на ГЕРБ. 

Модераторът на днешния форум Мария Габриел изтъкна: "Бъдещето на Европа е цифрово, но то е тук и сега. Затова за нас е ценно бъдещето на европейските граждани. За да може всеки от нас да съхрани своите лични данни и своята сигурност онлайн, той трябва да притежава необходимите умения. Съвсем скоро над 90% от работните места ще изискват цифрови умения, а 45% от хората не притежават такива. Цифровите умения са важни, за да отговорим на предизвикателството - разпространение на дезинформация онлайн. Ние ще се борим срещу това". Габриел отбеляза, че ГЕРБ и правителството са отворили нова страница в отношенията със Западните Балкани по време на българското председателство на ЕС. Стартирала е цифрова програма между двете страни. Първата стъпка - за намаляване на цените вече е изпълнена. 

Мария Габриел отбеляза още и бъдещето на изкуствения интелект в полза на хората от бизнеса, здравеопазването, изкуството. "Освен киберсигурност и ясни и етични правила за изкуствен интелект, ще работим за изграждането на европейски суперкомпютър от висока класа. Ще работим за утвърждаването на Българя като регионален лидер в тази област", заяви тя. 

Андрей Новаков заяви на свой ред: "Бъдещето на Европа действително е цифрово и за това ни трябва солиден бюджет. Знам, че понякога европейски бюджет звучи наистина странно, но истината е, че той много прилича на семейния бюджет. ЕС има нужда от достатъчен бюджет, за да се справи с проблемите, пред които се изправя... Дойде време да разбиваме митове и фалшиви новини. Бюджетът е гравитацията, която ни държи заедно ни помага да се справим с проблемите. България постига най-високия си бюджет от членството си след 2020 година, друга фалшива новина е, че Европа е скъпа, България внася в ЕС бюджета 1 млрд. годишно, а получава 4 млрд. което стига до всеки един български гражданин. 2500 лева трябва да получи всеки българин в рамките на следващите 7 години. Европейско финансиране и кохезионна политика трябва да има дотогава, когато дори един-единствен човек има нужда от нея".

Той допълни, че за селските райони и за земеделието ще има 5 млрд. лева. „Чували сме клеветите, че България инвестира много в пътната инфраструктура, а с днешна дата се вижда, че това е венозната система на една страна, като финансирането за инфраструктура ще се увеличава“, допълни Новаков. Програмата „Еразъм“ също ще продължи да се увеличава, като през новия бюджет това ще стане с три пъти повече. Новаков изтъкна, че 3,5 млрд. е стойността на най-големите инфраструктурни обекти в България и посочи, че еврофинансирането идва и в посока образование, индустрия, иновации. 

За образователната система пък говори Асим Адемов, който е част от учителското съсловие и допълни, че правителството на премиера Борисов инвестира най-много в образователната система, за да бъдем първи в Европа, за да има и интеграция. „Благодарение на механизма на сътрудничество между институциите над 42 хиляди деца се върнаха в класните стаи. Образователната система трябва и да възпитава, ценности, уважение, традиции, патриотичен дух. Инвестиции в училището и учителите, безпрецедентно увеличение в образователната система, с 35 процента са увеличени учителските заплати, като все повече млади хора се завръщат към учителската професия“, заяви Адемов.

Андрей Ковачев изтъкна акцентите в програмата за евроздравеопазването: "Българското правителство инвестира изключително много в увеличаване на средствата за здравноосигурителните плащания, за ремонтирането на болници за по-високото заплащане на медицинския персонал, за това да има повече млади българи и раждания в България - асистираната репродукция. Благодарение на европейската солидарност ще има закупени над 400 нови линейки и нова медицинска техника. На българския пазар трябва да има достатъчно много и на различни цени добри лекарства. Тук е мястото и на българския генеричен бизнес, който да предложи на пазара своите продукти. Ние ще работим и ще използваме европейските средства за научна дейност за намирането на ефективни лечения на социално значимите заболявания. Нека обединим нашите усилия в името на здравето на европейските граждани. Ако искаме да имаме растяща икономика, трябва да имаме и здрави граждани".

Икономиката бе представена от Ева Майдел: "Когато цифрите говорят, и опозицията мълчи. Точно затова ние имаме в момента най-добрите икономически показатели - най-висок брутен вътрешен продукт и най-ниска безработица. България вече произвежда много и в повече от времето на социализма, но ние искаме да произвеждаме още, затова насочваме усилията си в технологични средства. Но са ни нужни правила - без двойни стандарти, без промени в полза на протекционизма. Нямаме нужда от ниски стандарти, а от млад, амбициозен потенциал. Ние ще продължим да надграждаме обучението на младите хора в различни инициативи". Ева Майдел изтъкна и подкрепата за българските предприемачи и българския бизнес. "Не случайно България е в топ 3 на страните по усвояване и привличане на инвестиции по плана "Юнкер"... Ще работим за намаляване на бюрокрацията в еврофинансирането. Ще бъде съкратен преходът от сложния формуляр до реализирането на проекта. ЕС трябва да продължава да помага на бизнеса, потребителите и своите граждани. За да защитим успешно всички свои политики, искаме да участваме активно в сърцето на Европа - там, където се взимат всички най-важни решения". 

Лиляна Павлова изтъкна необходимостта от синергия между отделните фондове и кохезионната политика. "Благодарение на тези фондове, на регионалната политика, ние променихме през годините облика на градовете ни, социалната, културна, здравна инфраструктура. Ние трябва да работим за най-слабо развитите региони. Ще настояваме да бъде увеличено европейското дофинансиране до 85% за най-слабо развитите региони. Не може и не трябва да има дискриминирани. А големите градове - като двигатели за икономически растеж, трябва да продължат да получават подкрепа. И не на последно място - транспортът, който е кръвоносната система в икономиката. Ще продължим да работим за довършването на пътната, железопътната инфраструктура, коридорите на трансевропейската транспортна мрежа, които минават през страната. Тази инфраструктура трябва да бъде модерна, икономична, достъпна".

Ивелина Василева изтъкна акцентите в екологичните стандарти и потенциала на зелената икономика. "Ние продължаваме с инвестиционната политика в тази сфера. Бяха изградени 51 пречиствателни станции за отпадъчни води, подобрихме състоянието на водите в Черно море чрез изграждането на 8 пречиствателни станции по крайбрежието... Отдавна забравихме за кризата с отпадъците в София, защото бе изграден най-модерният завод на Балканите за отпадъци. Друга важна политика е подобряването на качеството на въздуха. От 2011 г. досега с близо 65% са намалели замърсяванията с фини прахови частици". 

Жечо Станков представи сектор "Енергетика". Той посочи необходимостта от създаване на конкуренция при доставчиците на енергийни услуги. Акцент също е енергийната независимост, намаляване на административната тежест, електромобилността и намаляването на замърсеността в градовете с по-чист електроградски транспорт. "Енергийната ефективност не е на последно място. Националната ни програма за саниране е факт. Дори тези, които бяха скептици, в момента организират подписки тази програма да продължи. Важно е да спомена, че сме давани за пример в Европа как България инвестира 2 милиарда от бюджета си в домовете на всички български граждани". 

Програмата за селските райони и земеделието бе представена от Марин Захариев. Той изтъкна, че в предстоящия бюджет трябва да бъде заложена грижата за малките и средни земеделски стопани: "Земеделският стопанин трябва да продава не суровина, а краен продукт и то на европейските пазари. Грижа са ни и младите фермери, както и биологичното земеделие. Отбелязваме и възможността за диверсификация. Трябва да окуражим и сдруженията на фирми и земеделски производители, работата с университетите. Трябва да се преборим с двойните стандарти, ние от ГЕРБ сме за единни стандарти, за конкурентоспособност и по-високи доходи".

Марин Захариев представи приоритетите в социалната политика: "Солидарност, достойнство, социална справедливост. Когато говорим за социална политика, на първо място трябва да обърнем внимание на Операгивна програма "Развитие на човешките ресурси", по която имаме един страхотен резултат. Беше осигурена заетост на над 70 000 души в страната, над 30 000 души се възползваха от стажове и обучения". Марин Захариев отбеляза и положените грижи за детските центрове и младежката безработица. Повече от 4500 деца са били приютени в приемни семейства. Средногодишно над 270 000 пакета от първа необходимост достигат до 600 000 души. Хубаво е да кажем, че в ГЕРБ достойно работим за икономическата независимост и женското предприемачество".

Зам.-председателят на групата на ЕНП Андрей Ковачев представи приоритетите във външната политика. "Работим за това да имаме единна външна политика. Около нас има много предизвикателства - от юг и югоизток - миграция, Русия... Ако не сме единни, няма как да защитим сигурността на нашите граждани. Затова предприемаме и стъпки в ЕП Европа да говори с един глас. Налагаме отново темата за присъединяването на Западните Балкани". 

Емил Радев представи бъдещето на сигурността в ЕС: "От създаването си до ден днешен ЕС не е допуснал война на своя територия. Но промените в геополитиката налагат инвестирането на все повече средства в отбрана. ГЕРБ подкрепя изграждането на Евроатлатнически съюз като продължение на НАТО, засилване на отбранителната мобилност в ЕС, създаване на Европейски фонд за отбрана. Настояваме за засилено сътрудничество между ЕС и Великобритания и след Брекзит - в борба срещу тероризма, контрабандата, нелегалната миграция. Настояваме и мирният процес в Северна Ирландия да продължи. ГЕРБ подкрепя и европейската политика спрямо Русия".

В заключение Мария Габриел заяви: "За мен е истинска гордост да имам най-силния отбор на тези европейски избори. Днес с вас споделихме своята евровизия, в която всеки един има място. Не пропуснахме нищо, което е част от европейския дневен ред. В него високо трябва да стоят български приоритети, в защита на българските граждани и предприемачи. Огромна благодарност към вас за силата, която ни давате, за да продължаваме да го правим. Искам специално да благодаря на българските министри, на премиера Борисов за високата топка, която бе показана по време на българското европредседателство".

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в залата под силни аплодисменти.

"Мислех да не идвам, но това, което видях, ми хареса.Тези избори са важни не заради властта и колко хора ще вкараме в този Европарламент. Те са важни, защото наистина много троянски коне ще бъдат вкарани. Бях сигурен да се обзаложа за Иво Христов, че ще влезе в евролистата, защото видях как с Корнелия се гледат онзи ден", отбеляза Борисов.

"По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс по нито една тема никой да ви надбори и да излезе по-добре подготвен. Затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашия урок си го научихме. Мисля, че всичко са наясно на какво най-много реагират хората и това не трябва да го допускаме. Само знам, че заради часовата разлика в два поредни дни, на практика един ден, не случайно навсякъде където отидем, България се сочи за пример. хората са ни признали - за това, което сме направили и правим", заяви премиерът.

Той коментира и новината за изнесения в София център на Световната банка. "В същото време в Пекин и съответно китайският премиер, заедно с мен, хванати за ръка, се взе решението глобалният мозъчен тръст на инициативата 17+1 да бъде пак в София. Владо Кисьов като дипломат може да ви обясни какво значи Пекин и Вашингтон да вземат решение офисите да са тук, не в Прага, Будапеща, Словакия... В момента имаме българин на най-висок пост в света. Това е Сергей Станишев, лидерът на ПЕС - левият Манфред Вебер. Нашите социалисти нямат нищо общо с европейските. Това мога да ви кажа заради това, че не го сложиха в евролистата си", коментира Борисов.

"В същото време министър Кралев подписва в Солун за европейско първенство по футбол за нашето председателство. И защо не, след като България проведе прекрасно световно първенство по волейбол. А като говорим за култура и образование, няма театър, няма опера, която да не е алтернативна", заяви премиерът Борисов и отбеляза значението на българската киноиндустрия за издигането на престижа на страната ни. 

"Няма да се задържам тук. Дойдох само да ви поздравя, защото този път ви гледах, бях притеснен за партията, но има вече много хора, които могат да теглят спокойно нагоре. Исках да ви дам тези параметри. На финала сме преди евровота. Ще мълчим, конкуренцията е голяма, но ние ще се оправим и ще финализираме успешно. А именно защото на Балканите създадохме такова усещане за значимост, нямащо го досега, но догодина Берлинският процес ще е в София. И колкото се отдалечаваме от европредседателството, Европа още въздиша по нашето председателство".

Вижте форума във видеото на живо на ПИК TV:

Още по темата
ПЪРВО В ПИК: Цветанов се отказа от поста на нещатен сътрудник на ГЕРБ в парламента
Часовник
17:58
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов използва профила си във Фейбук, за да обясни защо е станал нещатен сътрудник на партията в Народното събрание, видя ПИК. Бившият депутат разкри, че...
Напиши коментар »
(59)
1
ОЩЕ АПАРТАМЕНТИ, АПАРТАМЕНТИ, АПАРТАМЕНТИ....КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ.....ОЩЕ и ОЩЕ.
2
Личните си бизнес планове,за да видим какво ще правят наистина
3
Нашата платформа за евроизборите е крадем за себе си колкото можем а дебилите возим на асансьора Герб +Дпс не за България разбира се
4
Борбата за суджука е безмилостно жестока, за някой даже е епична !!! А мазните борби продължават с пълна сила!!! Сал един баш юнака Буда Бухалков стои отстрани, подсмърча от страх и яде пилаф от червата на раята !!!С удоволствие ще да отбележа, че нужникът се подкваси !!! Винаги трябва да бъде уважаван Бахура! “Суджук ми дай, и повече не мЪчи “!!! Такъв е Българският Народен Стандард (БНС)!!!
5
ОПГ мутромилиционери-ГЕРБ представят доказаните си продукти : Еврини строителни материали-съответно евтини апартаменти,евтини смазочни масла за ВИП асансьори и преди всичко доказано ефективен препарат за пране на пари... Гарантирани от ГЕРБ !
6
пунта марата ли ще я предствя
7
Никога повече РОБСТВО и ГЕНОЦИД по модела на цецу айдука и по модела на крадливите,корумпираните,насраните КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ от ОПГ Гепи айдук Груп-герб ЕООД с покупка-продажба-отдаване под наем на огромниииииии апартаменти на народни цени
8
Гледам всичките са скръстили ръце отпред като на мъртвец ?!
9
В БСП ЗА ПОСТОВЕ СЕ ПЛАЩА. ИМА СИ ТАРИФА. ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗА ВОДАЧ НА ЛИСТА, ЗА ПРЕДЕН НОМЕР, ДА ПОПИТАМЕ ГЕРГОВ, СТАНИШЕВ, КОРУМБАШЕВ, ОНОВА МЛАДОТО НА КОЕТО БАЩА МУ Е ВЪВ ВТОРИЧНИТЕ СУРОВИНИ И МУ КУПИ ДЕПУТАТСКОТО МЕСТО? И ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАК СТАВА НО СИ ТРАЯТ! И НЕ Е ДА НЯМАТ МИЛИОНИ, ЗА ДА СЕ НАТИСКАТ ДА ХОДЯТ ЕВРОДЕПУТАТИ НО НАЛИ ТРЯБВА ДА ГИ УЗАКОНЯТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН!
10
Крадец до крадеца, майно льо . . .
12
дрънка в момента
13
представя политическата платформа как да се краде повече без да те хванат. ПУНТА МАРА сър
14
Само и само БСП ..БСП ПОБЕДА ..гласувахме за личността Борисов и получихме бедност,мизерия,унижения за бедния,болния бг народ...а за те си получиха огромниииииии кражби,корупция,колекционират си апартаменти след апартаменти,тлъсти банкови сметки....никога повече заразната чума герб ЕООД ....и с цялото си нахалство Борисов ги толерира и ги оправдава с едни оставки....?искаме оковани с пранги и на СЪД дрюгарю Борисов твоите крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ
15
Две снахи мижитурки номенклатурки, един безличен чиновник, един Абсолютен селянин тираджия, един помкан/читак и един мухлясал изкукал дребен псевдо демократ но и мошеник на дребно. Отгоре им, естествено Вожда - полиглот
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Цветанов представя препарат за пране на пари-ПУНТА МАРА и смазочни материали за ВИП асансьори-ШМЕНТИ КАПЕЛИ. Гарантирани от ГЕРБ.
18
Партийният актив на ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“ се събира в НДК, за да чуе и чете псалми с черпак в ръка, а и изяде някой друг суджук и за да остане до златния казан с меда завинаги !!!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Започна се , мишките в шайката започнаха преврат . Шайката се разпада .....! Кораба потъва :-)
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Браво ГЕРБ! Велики сте! Само ГЕРБ говори за европейска политика - другите се ядат като кучета за постове.Едни с пари - други без пари - един обиден друг опетнен.Това са БСП.Дано другите партии не се опетнят като социалистите.Нека не повторят това на което сме свидетели.ГЕРБ ПОБЕДА!!!
24
Нема ГО БАЦЕ!!!! Срам ГО е! След изборите ще ГО е Страх.
25
шефчето на чурчето пак не дава да се коменира под статията му. Този път леко се е поправил, че Велизар Енчев не е доносник , а агент. И агент не е. Разузнавач е. Очаквам шефчето на чурчето един ден да представи книгата на о.р полковник Тодор Ников "Плашилото". " И кой е моралният съдник – Комисията по досиетата начело с един капитан от народната милиция, по-късно Окръжен началник /който е водил агентура и е ползвал информация от агентите на „Сигурността”/ и една неуспяла журналистка, която от телевизионния екран дава морални оценки на хора, далеч по-достойни от нея и направили много повече за нашето Отечество. Какво двуличие и позор! Когато подмениш думата „дело” с „досие”, изчезват не делата, а видовете дела. Като стане това смесване всички граждани, които попадат в тези 97,4 процента, са потърпевши. За подмяната на понятието „агент” с „доносник” питам защо не с „клеветник”. Защото в центъра на понятието „клевета”, според правната детерминанта, стои въпросът за истината. Клевета е когато не е истина. Когато кажеш доносник, няма значение дали е истина или не е. Разпъваш го на кръст с пълното съзнание, че той е доносник. В цял свят границата между укоримо и нормално поведение минава през истината. Изведнъж обаче у нас се оказа, че всички, които имат връзка с Държавна сигурност са доносници. Разузнавателната наука в света е една. Няма наша и ваша. Методите са абсолютно едни и същи. Възможностите са абсолютно едни и същи. Т.е. сегашната ДАНС би трябвало да работи по същата матрица, ако иска ефективност. Самият аз, когато писах десертацията си, ползвах много разработки на американски колеги, включително книгата на Дълес „Изкуството да се разузнава”. Тя е буквар в това отношение. Митът за разликите беше породен от общата политика на противопоставянето. Няма абсолютно никаква разлика. Това мога да го гарантирам. Ние бяхме силна разузнавателна и контраразузнавателна служба, благодарение на това, че, особено след 1953 г., цялата нормативна база бе приведена в съответствие със световната наука. Нейният идеологически аромат беше много малък. Става дума за 2-3 члена в Наказателния кодекс. Казвам го с чиста съвест, защото съм бил на курс във Вашингтон през 1990 г. Агентурната работа е абсолютно едно към едно." Алоуууу, тези хора се бореха срещу тероризма и пазеха държавата ни, бе! Доносниците са друго нещо. А това, което сега става при представянето на платформата на гепаджиите си е чиста пунтамара. Ако не бяха разбили службите, тези нямаше да ги има сега.
26
Обазовани и интелигентни а в герб чужденки и нискочели
27
Отлично действате юнаци, с накривени калпаци. Всички разбрахме, мислите за нас обикновените хора но ако нещо остане. Убедихме се, че по един апартамент и вила не ви стигат, искате още имоти. Събирате актива пред който да представяте бъдещите гепачи, като давате надежда, че и те ако са достатъчно активни да подкрепят партията, един ден могат да бъдат в списъка на кандидатите за тлъста лапачк, евентуално. Интересно е, че Европа ви вижда как гепите, около 11 милиарда на година но си затваря очите. Габрово е сериозен сигнал който се опитвате да потиснете, че с хулиганска проява. Правите се на слепи и глухи, че 6 милиона ви мразят и не могат да гледат, заради бедността, корупцията, разрухата, геноцида, миграцията, циганските безчинства и купуването на изборите. И кой представя бедещите ментарджии, Цвък наглеца на наглеците, колекционера на апартаментите. В подареният му такъв има 6 огромни плазми на стойност 120 000 лева!!!!
28
на планетата Цеко асансьоро представя платформата на Организираната престъпна група ГРОБ. И това ако не е жива гавра с мат'ряла, здраве му кажи!!!
29
червените тролчета излязоха от нужника и пак се напъхаха де не трябва.в листата на герб не виждам нито един крадец.обсъждайте вашата листа,пълна с престъпници!
30
Толкова мазни кра.нти не бях виждал на едно място. Цвинокио се опитва да ни набута лай.но опаковано в целуфан за бонбон. Свинетка евродупетат??? И какво направихте за авопревозвачите заедно с ЕНП??? Нямаме нужда от некадърни лъжливи крадци. Сбогом ГРОБ.
31
И каква е листата на шайката - две чужди снахи на хранилка на Сорос/в неговия списък/ готови във всеки момент да предадат и род и Родина, крадливата Лила, гейове за джендърската конвенция, кукуто Сашко Й. ...тези ли ще защитават интересите на българите, надайте се и очаквайте нови лукс имоти
32
Повечето държавни служители вече са със бюлетината в джоба,на герб.Те не се интересуват от българия,а от 3000 хиляди лева заплата,безплатни осигуровки,квартирни и други.Биха гласували и за най-големия мошеник.Да не забравяме и дебелосерковците от полицията и армията,млади лентяи и хайлази.Картинката е ясна.
33
Повечето държавни служители вече са със бюлетината в джоба,на герб.Те не се интересуват от българия,а от 3000 хиляди лева заплата,безплатни осигуровки,квартирни и други.Биха гласували и за най-големия мошеник.Да не забравяме и дебелосерковците от полицията и армията,млади лентяи и хайлази.Картинката е ясна.
34
Много кражби, много корупция, много Сорос, много джендър....А Майдел май е завършила ВИТИЗ
35
Цифр'овиза' ция на аса'нсьо' рите на цялата ша'йка!!!!!
36
ОТ СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ЗАГУБИХТЕ ПАК.ЗНАЧИ ГЕРБ СЛОЖИ ДВЕ ХУБАВИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ И ВИЕ ВЕДНАГА БИЛИ ЧУЖДИ СНАХИ,НИЩО ЧЕ СА И УМНИ, ЛЪЧЕЗАРНИ,И МНОГО АМА МНОГО ИНТЕЛЕГЕНТНИ.ПО СКОРО МЪЖЕТЕ ИМ ЩЕ СТАНАТ БЪЛГАРИ И ТОВА Е ДОКАЗУЕМО В ЖИВОТА-ОТКОЛКОТО ЛУДОТО ЛЕНЧЕ БЪЛГАРКА ДА СТАНЕ(все още е и с руско гражданство )ЗА ИНТЕЛЕКТ В ЛИСТАТА НА БСП БИЛ И РУМЕН ГЕЧЕВ(тъпото)ЯВНО АКО ГО ИЗБЕРАТ КОЕТО МЕ СЪМНЯВА ДА ОЧАКВАМЕ ФАЛИТИ НА БАНКИТЕ В ЕВРОПА
37
Лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов отсъства от форума. Защо така?! Или войната вече е явна, или не го интересува тази листа и платформа. Поживем-увидим!
38
Достойни кандидати. И най-важното е, че няма нито един обвинен в криминалното престъпление за пране на пари като Елена Милиончева.
39
всички тези разкрачените от снимката , в буквален и преносен смисъл на думата , са от мандраджийско грабливо котило , научени да вземат както и колкото могат ! Никакъв морал и християнски ценности не познават , камоли за Род и Родина да милеят !
40
Глезам: Емил Радев и Лиляна Павлова стоят като насрани!
41
Ако искат и от Луната да вземат и да ни представят платформата си отиват си, отиват си и това е! Не искат да проумеят колко много ги мрази народа! Всеки казва, че ще гласува за който и да е, само не за някой от ГРОБ. А ПИК и партенка да стане на гробарите, да си трият краката върху вас, давайте им 100% преднина, положението е такова, че Тиквата и шайката си заминават и да са благодарни на търпеливия народ, ако си отидат по мирно и по тихо, защото, ако още малко ни ги навирате пред погледите, хептем ще се отвратим и тогава може и с камъни и дървя да си заминат тия негодници и крадци!
42
Спукахте ме от смях и сте прави! Голяма смехотерапия пада тук! А тъп ите тро лчета на Г е рб пишат само цинизми за К орнелия и Е ле на , нямат никакво чувство за хумор като горепосочените:)) Ама не е за учудване, те сигурно са като шефа си Ц с помо щно училище, какво да очакваш, хихи..
43
Мисля че заслугата е изцяло на другаря Кутев -нали не ходи на работа и цял ден мисли позивни
44
Тия малоумници какво държат пред себе си? Държат си оная ........
45
Безлични бюрократи и нагаждачи и 2 снахи на мазни европейски бюрократи, говопещи заучени фрази, дето само ге си вярват! Оставаше само дпугата тарикатка- Кръстелинка Старинка-пребоядисатата баба, да е в листата им, хаха . Слезте на земяга, бе, на гляри, народът ви мпази даради наглите ви кражби! Ще си говорим на 27- въпреки многото ви пари май треперите от страх, че ще загубите!
46
Досега 2 млрд. лева за електронно правителство и цифровизацита продължава. Скоро ще ви отржем щепсел.
47
ПИПОНЯ ПРЕДСТАВЯ.........А НА СНИМКАТА ТИКВАТА....EБATИ МАЛОУМИЕТО.
48
Преди няколко дни водачката на листата Габриел заяви, че мигрантите са ни крайно необходими, с тях икономиката ще достигне своя връх, а и раждаемостта ще се повиши. Сега Емил Радев разправя, че щели да искат мигрантите да се връщат обратно в страната си по произход. Кое от двете е вярно? Що за шизофрения е това? Имат ли изобщо някаква платформа и поставени цели, около които са се обединили или обединението е само около д-алаверата?
49
Ако това се беше случило в БСП - Кирил Добрев да представя програмата на БСП в отсъствието на Нинова представяте ли си какви изгъзици щяха на напишат Heдялковци, че в БСП са се разцепели, нацепели, избили помежду си и още и още. А сега Heдялковци мълчат като пyткa в нови гащи. Време е да зарадвам съпругата на собственикът на този сайт.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
52
Мръсни турски подлоги,на какво разчитате.На манипулация на протоколи,на купени гласове,на какво?За 12 години освен да си уредите живота,друго направихте ли като хората.Калинки и неграмотници са основното ви ядро.ПФУ.
53
отговор на коментар
Много гадни са,нито един Импекс или ЦУМ не подариха на бедните шумкари!
54
"Европа не ни чува, а народът ни псува. Гарантирано - от ГЕРБ."
55
Бля бля Назубрени празнословия Нищо за народа
56
Всички казват какво трябвало да стане в България. Не разбрах какво ще правят като евродепутати. Що за платформа е това?
57
Споменаването името на Цветанов по няколко пъти на ден,брокерът налапал се с апартаменти,събужда и най заспалите българи,които ще си излеят жестоката омраза на задаващите се избори.Моята прогноза за резултата от изборите на 26-ти май,имайки предвид шамара който удари Цветанов на хората,ще е жестока изненада за всички от милиционерската организация: 7:5,не е изключено дори 7:4 да е победата за бсп! Цифрите са брой евродепутати разбира се! Октомври избори две в едно,отново победа за опонентите на пп-герб,което пък ще е края на тяхната ера!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
На всеки министър от ГЕРБ минимум 2евтини апартамента,а на ПунтаМарата с асансьор.На депутатите от ГЕРБ по.един евтин апартамент на изкоп,но.с голяма тераса.На евродепутатите те вече са.европейски снахички Европа ги чу и се омъжиха за чужденци
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?