Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отвръща на удара! Подозират Корнелия Нинова в опит да ни извади от ЕС (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отвръща на удара! Подозират Корнелия Нинова в опит да ни извади от ЕС (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
127886
Коментари
75
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отвръща на удара! Подозират Корнелия Нинова в опит да ни извади от ЕС (ОБНОВЕНА)

ГЕРБ отвърна на удара на лидера на БСП Корнелия Нинова с извънреден брифинг. Тя призова опонента си Бойко Борисов да каже мнението си за искането на европейските лидери да има "Европа на две скорости", като коментира остро и финансовото състояние на България. В отговор на трибуната застанаха Владислав Горанов, Георг Георгиев и Тома Биков.

Самият Борисов вече представи реалните данни на страницата си във Фейсбук.

"Огромните инвестиции в София, милиардите инвестирани в градския транспорт трябва да бъдат върнати. Всяка една от програмите на БСП е свързана с милиарди левове, а казват, че няма да взимат дълг. После се явяват магьосниците от БСП и казват, че ще вдигат пенсиите и заплатите. Това плаши инвеститорите и е изключително притеснително", заяви Владислав Горанов.

"Новият им лидер няма притеснения да изрича всякакви неистини. В политиката спестяването на част от истината е оръжие и се поставя под угроза прогреса на държавата. Голям процент от приходите идва от частния бизнес”, добави той, като допълни, че не е изключено с действията си Корнелия Нинова да поиска излизане от ЕС.

"Много сме притеснени начина по който се развива предизобрната кампания, особено от партия, която има претенци и да управлява. Ако Волен Сидеров излиза и говори такива неща като Нинова, това е нормално, но ако лидерът на най-голямата опозиционна партия говори тези неща, това вече е опасно," допълни Горанов.

"Винаги когато ГЕРБ е управлявала, винаги сме били на първа скорост. Ние успяхме да поддържаме и развием икономиката и да ни класират в топ 5 по икономики в Европа", заяви от своя страна Георг Георгиев. Той подчерта, че това е абсолютно първа скорост.

"Ако отидем на другата крайност на това, което говори Нинова и преразгледаме санкциите срещу Русия, за което между другото и Борисов е говорил - и в момента Радев може да наложи вето върху санкциите, но в същия момент ще последва реакция от страна на ЕС. Това, което ни се предлага с бялата книга анонсирана от Юнкер ни дава право в ЕС, всяка една държава ще има право на избор и ще може да развива собствено икономиката си и няма да се налага едни да тъпчат на едно място за сметка на другите.  Тази истерия, която се развива в БСП с нищо не помага за нашият растеж в ЕС, дори ще разруши всичко което сме постигнали до момента. Видяхте в каква трагедия беше превърната СЕТА, което е голям пробив и ние няма да имаме визи за Канада. Сами видяхте, че по никакъв начин не променя директивата ни за ГМО.  Драмата с киселите краставички можеше да бъде сложена на масата в Русия, когато БСП бяха там. Ако БСП са решили да излизаме от ЕС, нека кажат каква е алтернативата и в каква посока ще водят България, ако получат възможността да управляват България с нейния мним екип", коментира остро Георгиев.

"Аз лично присъствах на разговора между Борисов и Нинова и това което каза днес тя ме учуди искрено. Не за това, че излъга, а защото не й трепна окото. Тя може да мине през детектор на лъжата без да има никакъв проблем.  Дебатът трябваше да премине първо през екипите, а след това един час само Борисов без екип и тя без екип. Тя избяга, защото трябва да покаже двигателя. Ако някой иска да ви продаде кола без да ви покаже двигателя, едва ли бихте си го купили", коментира Тома Биков.

За това, че служебното правителство е на ГЕРБ, Биков реагира остро и дори предположи, че скоро и Радев може да се окаже на ГЕРБ. После коментира последните действия на Нинова по интересен начин. "Имаме политическа сила с лидер, който не е в добро състояние на духа. Превръща се в реалност това, че един такъв човек може да ни управлява. Имам призив към нормалните хора в БСП да не стоят безучастни, защото ги управлява лидер, който ни води към излизане от Европа", заключи той.

„Не очаквайте да хваля Корнелия Нинова. Разочарован съм от нея, че за постигането си на политически цели е готова да заложи държавата. Разочарован съм, че минава едни граници, които и в предишни кампании, дори и Станишев не е минавал”, заяви Горанов на въпрос с какво Нинова може да е по-добра от Борисов. Бившият финансов министър заяви, че Нинова ги вкарва в дебат, който дори не се е състоял по времето на Луканов - за национализацията. „Нещата които тя изрича, ако се подведат българските граждани, ще се опитат да ги направят. Докато подмятат нелепици в кампанията е едно, но ще стане страшно, ако се материализират”, допълни бившият вицепремиер.

Напиши коментар »
(75)
1
Борисов винаги е бил джентълмен,но тази луда жена не се търпи. Тя търси внимание от мъжете по този агресивен начин. Грозна е,дебела е и няма кой да я хареса,за да спре да се закача с мъжете.
2
Троловете на БСП трябва да мълчат и завиждат.
3
Георг, целуна ли ръката на дон Бацо преди да говориш поредните глупости?
4
Бандитът Борисов поръчва статиите, Нeдялкa ги пише.
5
"ЧАВДАРЧЕТАТА"-ГИ НЯМА;"ПИОНЕРЧЕТАТА"-НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА;БКП И ДКМС-СЕ ДАВЯТ КАТО ПИТБУЛИ ЗА КОКЪЛЪТ!!!ХАК ДАНИ Е "ПРЕХОДА" И "ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!
6
БСП БСП ПОБЕДА ПОБЕДА!!! Свиквайте,защото 44-то НС ще избере Корнелия Нинова за Министър-председател на България! И ще отмени веднага постановление 208 за бежанците,ще тропне по масата на ЕС,ще блокира СЕТА,ще защитава нашите интереси и България ще наложи вето на санкциите срещу Русия! БСП БСП йеееее
7
Няма целуване на ръце. Има факти и те са срещу госпожа Лъжа. Това нейно държание е да впечатли мъжката аудитория с мъжко държанше. Всичко останало скрито е грозно користно и обидно. Г-жа Лъжа някой да е споменавал как изглеждате от страни? Езражението дори е променено. Целите са ясни. Разграбване до нова нацеонална катастрофа. Доно народа е разумен и помне времето на Стапнишев,Жан Виденов и А. Луканов.
8
БСП подготвят Орешарски 2.
9
С такова говорене срещу Радев ви смачкаха, следва дежавю.
10
Вие сте сайта с най-фалшивите новини. Което е естествено, като се има предвид, че сте служанки на ГЕРБ.
11
За цялата 2016 г. сънародниците ни зад граница са изпратили в България над 1,667 млрд. лв., показват данни на БНБ. Сумата е с 14 млн. лв. по-висока спрямо 2015 г., когато емигрантите са превели на близките си тук малко над 1,653 млрд. лв. Според данните от януари до декември 2016 г. преките инвестиции в страната възлизат на 1,331 млрд. лв. - с близо 60% по-малко, отколкото през 2015 г. Изчисленията показват, че емигрантите са пратили над 322 млн. лв. повече, отколкото са инвестициите на различни компании в страната. Само през последния месец от 2016 г. сънародниците ни са пратили близо 129 млн. лв., което е с 1 млн. лв. повече, отколкото са пратили за коледните празници през 2015 г Когато фактите говорят Баце да мълчи!
12
Тоя Георг е Боклук и интригант. Най-вероятно е целувал нещо, но се съмнявам да е ръка. Мисля, че нещо под кръста, намиращо се на около педя под пъпа.
13
Да живее „Дружинната ръководителка“ лъже-маже-мрази-Нинова, чиито деди не построиха комунизма! Да живее „Психическият тормоз“ на лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Каруцарският речник“ на лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Петоколонничката“ лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Националната предателка“ лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Руската олигархия“ на лъже-маже-мрази-Нинова!
14
Трябва да напомня на ГЕРБ,че България стана член на НАТО и ЕС когато те още не бяха партия и престанете с тези провокации.Така лесно не може да се излезе от НАТО и ЕС има договорни отношения които не могат да бъдат прекъснати толкова лесно.Нагледно брекзит,
15
Най-хубавото ще е ако го направи! И тя поне ще ни извади с достойнство ако е истина де! Докато при вашият Бай Хой ще ни ошушкат и изритат от там!
16
Хапчетата, пак си забравил хапчетата.
17
Б. Борисов 2 пъти е подавал оставка без да фалира държавата, без да я вкарва в кризи, а с устойчиви показатели. Корнелия да се отрече от предшествениците си. От 12 след 1989 г. БСП е участвала в 7 правителства: 2 бр. Луканов – мораториум на външния дълг и празни магазини, Д. Попов - за бога братя не купувайте, Л. Беров, Ж. Виденов фалират 15 банки и 1 долар -3000 лв, Станишев - безброй заменки и криза, П.Орешарски – фалит на КТБ. Станишев е автор на фразата „Бедни сме“. От тази фраза човек трябва да се срамува, да работи, а не да я тръби, и да се замисли за личната си отговорност.
18
ВСЕ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ДО ТОВА ДЪНО ДА ГОВОРЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА ВАДИ БГ ОТ ЕС И НАТО, СЛЕД КАТО СЪЩИТЕ НЕЩА ГИ ГОВОРЕХА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И СЕ ЗАКОПАХА, НО ЯВНО В ПРОСТОТИЯТА СИ СА ГОТОВИ ДА КОПАЯТ ДЪНОТО. ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИДИОТЩИНА СЪЧИНЕНА ОТ ЕДНИ ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ.
19
Блиц-копелета Особено ми хареса клипа с видеото за нацизма. Надминахте всякакви граници в манипулациите и простотията си. Подлоги герберски.
20
Убедена съм, че иска да е премиер, за да я харесваш. :D
21
БКП е участвала във всички правителства до сега, без значение от имената на партиите-аватари. Фалита на КТБ бе по време на управлението на Тиквата, а не Орешарски. Разбира се, следите бяха заметени от същата ТИКВА. ВИНОВНИ НЯМА. НЯМА И ИЗПЪЛНЕНИ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ.
22
От БСП трябва поне малко скромност и в пъченето си, когато се правят на света вода ненапита: Под ударите на Виденов попаднаха редица червени лидери, начело с настоящия. Според него Сергей Станишев е нарисувал само образа си на демагог със защитававането на плоския данък. Освен това той впечатлявал с дебелоочие: “Това е да провалиш преговорите с руснаците за АЕЦ “Белене” и да твърдиш, че следващият ти е виновен.” Макар и индиректно, Станишев, чрез баща си Димитър, бе посочен и като пример за порочната наследственост във властта. “Това е една от най-уродливите черти на българското общество. Символи на номенклатурния социализъм и отрочетата им от 80-те години останаха по върховете и продължиха да диктуват формирането на новото общество”, отбеляза Виденов.
23
Абе пик стига лизали.
24
Премери си температурата докато е на време.
25
А бе Боко Т.ИКВАТА още ли не е в ЗАТВОРА!
26
ГЕРБ ОТК.РАДНАХА МИЛИАРДИ, НЕ са ги "инвестирали". "Инвестираха" ги в СОБСТВЕНИТЕ ДЖОБОВЕ. Ако наистина бяха инвестирани, България щеше да бъде райска грасдина
27
Решетников каза задачата - "чистка на прозападния елит" и отдръпване на населението от западните ценности. Официално напускане на ЕС и НАТО, според него не се налага, защото те и сами щели да се разпаднат, а за нас задача № 2, след избирането на Радев, било именно да се противопоставим на ЕС и НАТО, а не да ги напускаме.
28
Горанов, държавата я фалирахте вие, само , че някои още не го осъзнават. Парите, които окрадохте от Европа и огромният кредит, който изтеглихте ще ни изядат главите! А Нинова ако обещае, че ще изкара България от ЕС, аз съм първият, който ще гласува за нея! Защото иначе ни готвят еврозона, с което окончателно да затрият държавата!
29
В зората на демокрацията Узунов управляваше „Елитбанк”, известна още като „Комсомолбанк”, приватизирана по-късно от СИК под името „Първа източна международна банка” . Сега е „Асетбанк”. В същата институция преди време освен Узунов се е „трудил” и Димитър Дъбов като шеф на клона на банката в Шумен. „Не може банкерът на Маджо да е член на Изпълнителното бюро на БСП” заяви през 2008 г. на червен пленум Татяна Дончева визирайки Дъбов и Узунов. Вторият е бивш шеф на комсомола в навечерието на 10 ноември 1989 г., после шеф на митниците по време на управлението на Жан Виденов и подуправител на БНБ. В доклад на службите от 1995 г. се казва, че ”Първа източна международна банка” е обсебена от „силовата и криминално проявена групировка, действаща под прикритието на застрахователната компания СИК (SIC) и „Интергруп“ АД“. Сред акционерите в банката тогава са Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо.
30
Първо кажи колко открадна БСП и после си кажи болката за ГЕРБ.Защото аз само за последните 3 месеца може да те подсетя;1 200 000 000 лева за 2 самовара без сключен договор,в чии джоб отидоха другарю?
31
НА ПРОСТОТИЯТА ПРИ ТИКВАТА Е КАТО НА МЕРКЕЛ,ОЛАНД,МЕЙ,.... ТРУДНО Е ДА ИЗБРОЯ ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ НА ОБОНГО.НЕКА НЕ МУ ОБРЬЩАМЕ ВНИМАНИЕ. ЛЕКАРИТЕ СА ВИНОВНИ ,ОТ ПСИХИАТРИИТЕ!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
бесепето достигнахте дъното с тая лъжлива и крадлива курнелия нинова,много хора се отвратиха от нея и няма да гласуват за вас,сменете я овреме в бесепето имате по достойни хора да ви ръководят,тая прелиташе от партия в партия, за да си напълни джобовете от приватизациите които извърши,вижте и стандарта на живота и го сравнете с вашия,при нея само лъжи,лъжи и пак лъжи и докато тя богатее вие ще сте вечно бедни и излъгани
34
ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКА КУРИ ОБЯЗДЕНА ОТ КОН ? ДА, ПРЕДСТАВЯМ СИ , И ВИЖДАМ КАК КОМУНЯГИТЕ МУ САЗВАТ ДЕБЕЛИЯТ МУ КЛОН , ЗА ДА НЕ СЦЕПИ ЦИГАНСКИЯТ И ГЪЗОН.
35
На 100% съгласен с №28
36
е много по-европейски политик от Бойко. Това, че водиш партия, която се нарича ГЕРБ, не те прави европеец.
37
Брутен външен дълг на България в края на 2005 г - 15 мрд евро, а в края на управлението на Станишев, през 2009 г вече е - 38 млрд евро. За справка, в момента брутният външен дълг на България е 34,7 мрд евро. И не казвайте, че брутният външен дълг не е важен, напротив - той е най-важният дългов показател. Спомнете си заемите на Станишев, които не се записаха на правителството, а на НЕК, на БЕХ, на АЕЦ, Цанков камък и пр. - 3-4 млрд, които висят на НЕК и са от онзи период, нали пак ние ще ги плащаме, нищо, че сега висят в баланса на НЕК, а не на Министeрство на финансите. Ако ви интересува, колко от тези милиарди са дълг на сектор държавно управление, ето - през 2000 г. дългът е бил девет милиарда евро, а в края на 2016 г е под седем милиарда евро , като през юни тази година ще падне и под 6 мрд, защото предстои падеж на голяма вноска, за която има осигурени пари в резерва. Освен, ако политиците не направят някоя поразия...
38
Боко, тикво, пак си се оср@л.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Само за едно съжелявам ; През 1990 година а и малко по късно в България нямаше нито един достоен генерал да направи преврат да затвори границите да изземе не заслужените богатсва . И всеки който не можеше да докаже с какъв труд е спечелил богатството си да бъде конфискувано . Трябваше ни 5-6 години диктатура и сега държавицата ни щеше да цъфти . Сега вече е късно - сега който може да се спасява да го прави докато е време - бягане му е майката . Бягане защото виждасе че една клика от милионери си играят с обикновения човек все едно той е нищо . Нека да останат тук с пенсионерите които манипулират така грозно . Хора ; Ако искате да си подредите един по спокоен живот С П А С Я В А Й Т Е се . Друго не ни остава
42
Точно така, но за европейското излъчване не е заслугата на БСП, а преминаването й през междинна фаза-захлебване от Костов!
43
T O P U R G E N T !!! ДО ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ В РЪКОВОДСТВОТО НА СТОЛЕТНАТА БСП!!! НЕЗАБАВНО ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА ОЗАПТЯВАНЕТО НА ГОСПОЖА (ДРУГАРКАТА) КУ-КУ ПИ-ПИ ЛЪЖАТА!!! ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ФРИВОЛНИТЕ Й ДЕЙСТВИЯ ЩЕ СА ДЪЛГОТРАЙНИ И ТЕЖКИ!!! ГОСПОДИ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
44
ЕЙ. ОТПАДЪЦИ ОТ ПИК ЗАЩО МИ ТРИЕТЕ ПИСАНОТО ЗА СЛЪНЦЕТО ВИ КОМУНИСТА БОЙКО БОРИСОВ. А. ИЗМЕТ
45
Не трябва да позволяваме две про-руски партии да ни управляват. Другарката Нинова под предлог, че ще пита партията си за бъдешия коалиционен партньор не отрече партньорство с ДПС. Тя щеше да пита и за президента, но сама взе решение това да е Радев. Този номер ни е ясен. Жалко, че Европа ще ни обърне гръб. БСП и ДПС с огромно удоволствие ще ни насочат към Азия в съюз с Турция и Русия. Да ни е честито тогава.
46
Защо се нервите на Нинова. Истина ли е, че вече не сме в приоритета на ЕС. Очертава се една четворка от силните държави, една четворка от бивши СОЦ които се опънаха на ЕС и нас мекеретата и послушковците ни изритват сега. Нинова Ви била виновна. Попитайте бате ББ какво ще правим сега. Гърците държат юздите на ЕС и онези знаят, че ако се опънат губят. Единствено ние издухахме таратора и то яко. Докато не вземем по една тояга и да ги съветваме тези в НС няма да се оправим.
47
До 10 ПРЪЦ. Има още един дезинформиращ сайт. Казва се Флагман. Там дори цензурират коментари и не разрешават коментари когато отразяват изяви на ГЕРБ!
48
До 10 ПРЪЦ. Има още един дезинформиращ сайт. Казва се Флагман. Там дори цензурират коментари и не разрешават коментари когато отразяват изяви на ГЕРБ!
49
Гьобелс отдавна е надминат. Колкото по-голяма е лъжата, толкова по-истинска изглежда. Кога уважаеми господа, Нинова е казала, че иска да напуснем ЕС.
50
Негодницииии,тоя Тома Биков как плюеше във в.Галерия и Тиквата и Цвинокио а сега им облизва кисеките та.шаци.Кажете ми дебилни герберасти какъв човек е тоя бе да ви е.баЗасраметете се иначе ще ви пръсна дюзите.
51
Абе, Бойко е взел-дал. Има две седмици човекът, после - опозицийка.
52
Не се съмнявайте - Г Е Р Б ще управлява още дълго ! Народа не е толкова прост , колкото им се иска на комунягите ! А, че всички вече разбраха що тролове червени има в нета .......просто са смешни с минусчетета......... !
53
ГЕРБ не са ли комуняги?
54
Най-големият майтап беше, че корнелията заяви по Нова , че служебното правителство било на ГЕРБ????? Ха-ха-ха, по-голяма хумореска не бях чувала....то всичко, което каза г-жа ЛЪЖА, беше хуморески!
55
курнелия е най-тъпотокрадливо и бездарно същество.. лика прилика със селския каруцар радев
56
курнелия долната селска уруспия
57
Апелирам към нормалните хора от БСП,невиждате ли ,че тази жена има проблем с ГЛАВАТА!Да се състави консилиум от психиатри и да бъде прегледана и въдворена за лечение в съответните психиатрични заведения! Тя е много опасен човек!
58
Тръцкате ли, тръцкате ПИКчета!!! Даваш ли даваш Банкянджи Боцко розово дупе на турска вяра? Давам бе, давам, как да не давам, само до властта пак да се добарам!
59
СМЕШНИ И ЖАЛКИ ГРОБАРОКРАДЦИ,А ЧЕ ЯДЕ МАЛКИ ДЕЦА НЕМА ЛИ ДА Я ИСКАРАТЕ,У Р О Д И
60
Искам - искам Нинова , много искам . Искам излизане от Е С , а след като излезем ( понеже няма да сме държава членка вече ) въвеждане на мита за коли нов внос и въвеждане на визи за българите за пътуване в чужбина . Искам в Евразия , искам - искам руска минимална заплата 90$=170лв - много искам . Искам Нинова СВЕТОВЕН ПРЕЗИДЕНТ и шеф на олигархията на цялото човечество ! Ура другари !
61
Най-интересна ще бъде, когато застане пред Военния трибунал, а присъдата на трибунала за национално предателство е еднотипна...
62
Империята ГЕРБ отвръща на удара !!! Ха Ха Ха .....Велики заглавия на Бойколизачите. Борисовщината здраво ги е завладяла. На каква ли цена ?
63
Не ви ли е срам да искате пак да управлявате ,не се ли накрадохте , половината ви министри са дадени на съд начело с Цветанов ,който си купи свободата .Чудите се как да плюете опонентите си .Но с това още-повече затъвате и дано паднете завинаги.
64
ВРЕМЕ Е ДА ИЗРИНЕМ БОКЛУЦИТЕ ОТ ГЕРБ - ОКОНЧАТЕЛНО! ПЕЕРАСИТЕ БОРИСОФ И ЦВЕТАНОФ В ЗАТВОРА, НО В ОТДЕЛНИ КИЛИИ!
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Нинова е казала, че след изборите ще рещи проблема справедливо - Мерцедеса за нея, киселита краставички - за народа.
68
Бог да пази България от амбициозни и тъпи хора като Корнелия. ...Руснците са и дали много пари, за да джафка толкова.
69
Вярно, бе. Ето например Елена Поптодорова не се накраде като преводачка на Тодор живков, не се накраде като депутат четири мандата от БСП, не се накраде два мандата като посланик, ами почна да краде и от магазините по аерогарите. Няма срама - и това е !!!
70
Какви глупости пишеш бе,кретен!?!Ти имаш ли хабер от икономика!Наясно ли си,че през този период,за който говориш,имаше най-големия икон. растеж от началото на прехода!Преките външни инвестиции достигнаха 25 млрд за година,а безработицата беше под 6 %!КОЙ ви пише тъпите опорни точки?Поредното доказателсто за безгранични малоумници от ГЕРБ!Намират някакви числа и почват да упражняват простотията си публично!Имаш ли си най-малка представа как се формира брутен външен дълг и от какви фактори зависи това?Научи се да четеш таблици и прави разлика между държавен и частен сектор!Преди това ,обаче,трябва да се запознаеш с термини като банкиране,кредитиране,пласмент на облигации,краткосрочни и дългосрочни депозити и кредити!За последното попитай Горанов!Той ще ти каже как се тегли дългосрочен кредит от 16млрд,а се кътат пари от партийната субсидия в краткосрочни депозити!И тези числа,които си преписал от някое партийно "листче" не значат нищо!Трябва да се изчисли нетния външен дълг,което означава да се изчисли разликата между размера на брутния външен дълг и размера на брутните чужди активи!За пореден път се убеждавам,че герберите разчитат на най-малоумните прослойки в населението,които 10 години не разбраха,че тази партия се опитва да затрие държавата!
71
До 64 Време е да изринем боклуците от ГЕРБ и да вкараме още по големите боклуци от БСП КУР НЕЛКА ГЕЙЧО ,,,,,,,,,,,,,,, Урааааааааааааааааааааааааа
72
ГЕРБЕРп.ЕДЕРАСТИТЕ ЯКО ГИ ТРЕСЕ ЧЕРПАКО. ВИЖДАТ ЧЕ КОКАЛА ИМ СЕ ИЗПЛЪЗВА И СЕ ОШАШАВИХА. ЧУДЯТ СЕ С КАКВИ ПЕ.ДЕРАСКИ НОМЕРА ДА НИ ИЗБИЯТ. УМИРАТЕ ГЕРБЕР.ПЕДЕРАСЧЕТА КРАЙ С КРАЖБИТЕ И МАГИСТРАЛИТЕ НА ДУНАВСКИ ВЪЛНИ. ОНЗИ ДЕН МИНАХ ПО ТИКВОВИТЕ ОТСЕЧКИ И МИ СЕ РАЗПАСНА ПРЕДНИЦАТА НА КОЛАТА. МАМА ВИ ДЕВА ФОСТЕНЦАТА МРЪСНА СЕЛЯНЖЪРСКА. А ЗА ДУПКИТЕ В СОФИЯ НЕАМ ДУМИ. МИНАЛАТА ГОДИНА ГИ ЗАРОВИХА А ТАЗИ ГОДИНА СТАНАХА ОЩЕ ПО ДЪЛБОКИ И ШИРОКИ ВФОСТЕНЦАТА ДА ВИ ГО НАВУТАМ СЕЛЯНЖЪРСКА.
73
Ще гласуваме масово за БСП... Долу ГЕРБ,некадърни търтеи...
74
професори и академици 09 Март 2017, 18:42 Къде ги раздават тия титли за ПРОФЕСОРИ и АКАДЕМИЦИ беее? В кой магазин или верига? И ПО КОЛКО ги продават??? Има ли изискването на Курнеля 50% за българи и 50% за вносни особи?? Мнооого УЧЕНИ в таа БСП бе!! Като се почне с Митьо Гестапото, та се свърши с тоя "ТИТАН на ДУХА"! А стига бе! А че БСПто е ПРОКЛЯТИЕТО НА БГ- е верно! Историята го показва. Фактите. Като се почне от атентата през 1925, мине се през 45 години "стигат", забърше се Луканов и Виденовото "изобилие" с Румен Овчаровци и и Румен Гечевци с КРАЖБАТА на 20 банки, през меките китки на Станишката , та стигнем до другарката МЪЖ! КАРМА, СЪДБА, НЕЩАСТИЕ, МЪКА и СКРЪБ за България, БОЛЕСТ! Както беше казал един испански професор-психиатър" Да си член на комунистическа партия, задължително требва да си челнат, демек да си с психиатрична ДИАГНОЗА"'..... С нормален разсъдък няма как да си член на БКП/БСП и всичките и измислени имена през дъгото и съществуване. Луд до луд, наглец до наглеца, майньо льо! Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/prof-ivo-khrisov-blgariya-nyama-da-bde-vtora-skorost-v-es-tya-shche-bde-zadnata-skorost_news494341.html
75
Apokalipsis 05 Март 2017, 11:01 Мдааа, времето е близо.... Преди "бледия (сивозелен) конник на смъртта" идва ЧЕРНИЯ КОННИК НА ГЛАДА...Откр 6: 5 А когато сне третия печат, чух третото живо същество да казва: „Ела и виж!“ И видях – ето черен кон, а ездачът му имаше везни в ръката си. 6 И чух глас, сякаш излизащ от четирите живи същества, да казва: „Половин кило жито за надница и кило и половина ечемик за надница...“ Йезекиил 4:16 И ми каза: „Сине човешки, ето Аз ще спра хранителните запаси... – и ще ядат хляб, като го отмерват и с тревога, а вода ще пият с мярка и с ужас,"... Хляб на порционна система, демек с КУПОНИ.... Мдааааа, ето ИДЕ... Бегайте да я посрещнете!!! Носи ви глад и мизерия! На ЧЕРЕН КОН РАЗВЯВА ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ... И във ватирани розови гащи ще тичкате да и се кланяте..Еваллла, машаллла, аферим народе!! МОЛОДЦИ!!Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/seir-ninova-zakhapa-borisov-i-yakhna-kon-unikalni-snimki_news493112.html
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?