Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Георги Марков размаза БСП с култова реч: Бойко ви би сам със 70 на 30%, яви се гол като пушка, без партия, без субсидия...Машинно-немашинно, вие губите избори след избори (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Георги Марков размаза БСП с култова реч: Бойко ви би сам със 70 на 30%, яви се гол като пушка, без партия, без субсидия...Машинно-немашинно, вие губите избори след избори (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
85836
Коментари
42
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Георги Марков размаза БСП с култова реч: Бойко ви би сам със 70 на 30%, яви се гол като пушка, без партия, без субсидия...Машинно-немашинно, вие губите избори след избори (ОБНОВЕНА)

Култова реч извади пред Народното събрание депутатът от ГЕРБ Георги Марков, който отговори на БСП по време на дебата за отмяна на машинното гласуване. 

"Вие сте обсебени от идеята за машинно гласуване, много пъти загубихте и нито един път не си направихте сметката защо. Вие смятате, че победата на ГЕРБ е благодарение на манипулация на вота. В партиите на Европа няма такъв човек, който да се е явил гол като пушка, без партия и без нищо и да ви бие със 70 на 30. Сам ви би Бойко, помислете си, вижте фактите", препоръча на червените Марков.

84% на 5% ви бие ГЕРБ в Бургас. И вие мислите, че, ако се появят машини, ще стане обратното. Ами във Варна Портних е с 65 на сто, а вие сте близо до нулата. 79% на 9 е за ГЕРБ в Стара Загора. Айде да не обидим Дунава, вие там сте трети. Как не си зададохте въпроса за 30 години, че не можете дори да доближите резултатите навремето на СДС, а сега на ГЕРБ. Опитвате се да превърнете в национална кауза отмяната на машинното гласуване. Аз ви поздравих за пакта за миграцията, за истанбулската конвенция, но вие направихте най-голямата политическа грешка, напускайки парламента, заяви Марков.

Трябва да се види истината в очите. Това е не само ваше, но и заболяване на европейските социалисти. Питам Йожи ще бие ли Орбан, той казва: "Не можем, господине, народът е с него". Машинно немашинно, вие губите изборите, обърна се той към БСП.

Нека поне имаме мнозинства, стабилни мнозинства в парламента, посочи той и допълни, че не е лесно да се прави коалиция на победила партия. Ще си позволя да ви дам съвет да се учите от Орбан за всичките му успехи - когато беше опозиция, имаше търпение 8 години. Търпение му е майката. Предлагам този дебат да остане в миналото, а да се концентрираме в стабилните парламентарни мнозинства. Дойдох за 11 часа от Унгария Дариткова ме викна. А в Унгария, където са Сузуки, Опел, всичко има там, на 12 юли си гласуваха бюджета, опозицията си даде декларацията и кой откъде е. Сега всички са кой на Балатон, кой на други места за почивки, посочи Георги Марков.

Трябва да се примирите, че ГЕРБ има силен лидер. Вие викате феодал - кой е феодал - смирената учителка Фандъкова ли, възмути се той на твърденията на социалистите.

Вие идвате тук с декларации, че ударили шамари на Борисов. Ама вие целувките не ги броите. Че Меркел целуна Борисов повече отколкото Хонекер целуваше Живков навремето, възкликна Марков.

Вижте култовата реч на Георги Марков във видеото на живо на ПИК TV:

Напиши коментар »
(42)
1
Само заради тоя няма да гласувам.
2
Непрекъснато се перчи и хвали. Вече е срамно
3
«Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за своите пети-вековни страдания. Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен, и аз имам пълно человеческо право да го прокълна от сичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци! ХРИСТО БОТЕВ 1875г.
4
Аз му дадох името "Николай". А колегата о.з. полк. Жечев го прекръсти на "Стефан". От Николай-Стефан-Георги Марков по голям мръсник беше само Константин Тренчев - "Павлов". Обърнете внимание, по онова време ДС имаше над 80 000 сътрудници, 16 000 от тях към Шесто управление, а от тях около 4000 към Шести отдел. Точно в този отдел бяха така наречените "доносници". Всички останали до 80 000 нямат връзка с доносничеството. "Николай" и Павлов" смогваха да вършат работа колкото за 2000 други агенти, при това само срещу 20 лева месечно. "Стефан" успя да съсипе живота на десетки млади хора в периода 1972 - 1991 година. Той донасяше за приятелите си, за познати и непознати, за Стефан Савов, предаде жена си. Беше на път да предаде майка си и баща си, но партийният преврат на 10.11.1989 година му попречи. Както вече споменах, по голям мръсник от него беше само "Павлов". За повече информация можете да се обърнете към о.з. полк. Жечев.
5
Тоя ГНУСЕН и ПРОДАЖЕН ПEДEPAC не може дори и бълха да смачка, тръгнал да мачка партиите.Алооооу ПEДEPACИHO, видяхме ТИКВАТА на последните избори как "печели" с ПОКОЙНИЦИТЕ от СДС цели 6.8% от имащите право на глас....ПОМИЯР.
6
Agent Nikolaj от ДС е следял и докладвал за колегите си от СДС. Не е даже и гербаджия защото не го приемат. Е би си лайкучка.
7
Този е абсолютно изкокуригал. . .
8
Да се внушава : " Марков е проЗ " !! Знаете си играта за привеждане на масите в заблуда тролчета изроди мои !!
9
Абе некой е написал, че АГЕНТ Николай е ПEДEPAC !!! Верно е.ГОЛЕМ ПEДEPAC E.
10
формулата всички срещу един винаги помага, костоваците вече надъхват форумите за по-симпатичната и оправна Мая, ако Корни не успее да пробута Кирето за кмет на София, а и Цецу го няма да брои бюлентинките, дано не загубят пак, че само Космосът остана за виновния народен враг
11
Каза Марков, след което вдигна ципа на божественото величие, извърна с погнуса глава в страни, и шумно изплю гъстата течност... Да ви еВа и в гнусните близалки... Един комунистически агент, хвали и брани, с ръце и уста, друг долнопробен комунист, водач на съвременния ни комунистически капитализъм, изроден в Тиквена диктатура! Браво, агент Николай, ама друг път сложи и малко плюнка, че на сухо боли!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
това са умовете на Гербаджийте и приятелите на Дялко. Пълна интелектуална скръб.
15
размаза лаййната на герб на филията на българина
16
Тоя гнусен ПОМИЯР НИКОЛАЙ, доносник, пак се показа в лайнения сайт и взе да хвали ТИКВАТА. ЕФЕКТА е никакъв вече никой не вярва на тия долни твари, само ДЕБЕЛОГЪЗИЯ ПЕЛТЕК, само, че в парите няма морал. gkz
17
Размазва... само л айна, напоследък...
18
ей това герберите лъжат като за последно, кога сте били с повече от 36 процента бе мутропрестъпници
19
на всеки от БСП му дайте по една машина ...ааа що за наглост....дори и симпатизанти на БСП с гласували 99 % с бюлетина ..плюс това машините са правени в ТАЙВАН с лиценз от Китай .
20
Мммммм,че вкусно намаза с л айна филията ми Николай и ми я подаде в устата..
21
Отвратителен боклук,този много ми помогна да се отвратя и от ГЕРБ.
22
МОИТЕ КЛЕТВИ СТИГАТ И ДОСТА НАРОД Е ОТИШЪЛ В ГРОБИЩАТА - ТА АКО НЯКОГА ГЕРБ Е БИЛ С НАД 50 ПРОЦЕНТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, НО АКО АГЕНТ НИКОЛАЙ ЛЪЖЕ, ТОГАВА ДА ПУКНЕ ЗАЕДНО С ГОЛЕЕЕМАТА ТИКВА ОТ ИНФАРКТ И ДА СЕ СВЪРШИ С ИЗКУСТВЕНИЯ КРАДЛИВ ЦИРЕЙ ГЕРБ. Троловете на герб се занимават само с едно - УМИРАТ ОТ СТРАХ НАРОДЪТ ДА НЕ ГЛАСУВА МАСОВО ЗА БСП И АГИТИРАТ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА, ПОД МОТОТО НА БАЙ ГАНЬО, ЧЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, И НАКРАЯ ПЕЧЕЛЯТ ХАХА ИЗБОРИТЕ С 8 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО КАТО МОТИВИРАТ РОМСКИТЕ И ТУРСКИ МАХАЛИ И ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ - НАЙ.МЪРЗЕЛИВИТЕ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА герб сте роми, роби, роми и роби
23
И СЛЕД БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ 2025год.ПАК НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ КОМУНИСТИТЕ... НЕ Е В БОРИСОВ ПРИЧИНАТА,ЧЕ БСП СА АЛЧНИ ТВАРИ И ЛОШИ ХОРА...
24
Г-н Марков за Варна недейте!!! Най - масовите демонстрации срещу ББ тръгнаха и бяха във Варна и изведнъж 65%. . Не правете българите на глупаци. Забравихте ли кмета на Пловдив как даваше инструкции за манипулиране на вота, носенето на чували от ГЕРБ, протоколите на крак допълвани в полза на ГЕРБ, Въпреки давания пример с Костинброд, допълнително напечатани 500 000 бюлетини, дали не са били за обществените тоалетни в страната. Така , че ГЕРБ е доказал, че манипулира изборите. Другото е ала бала.
25
Човек въпреки всичко трябва да запазва минимум достойнство. За този толкова верен на Мислителя слуга е изписано много. Доказал се е, преди 10.11.89 е слугувал на БКП, след тази дата станал от СДС, а последно време е главен мъдурист на Божеството на корупцията, който за благодарност му разрешава да му прочиства ауспуха с езиче, нежно и с благодарност. Както казват умните хора и нас, никога не е късно да станеш за резил!!
26
“ САМОЖЕРТВА НА СОЦИАЛИСТА :социалиста трябва да си намери друг социалист за ПОЛОВ АКТ ...ВСИЧКИ ДРУГИ НЕ СТАВАТ ...“ .....ето така протича мисълта на Кори спрямо правенето на деца в България ....не е ли това враждебно внушение , че социалистите са хора , а всички останали са врагове и те не трябва да правят деца ...Кори е ЛУДА за връзване и това е най мръсното изказване на тази ненормална селянка ..погледнете в ЮТЮБ ...НАПИШЕТЕ - СОЦИАЛИЗЪМ и вижте 56 секундно видео с мераците на Крознела
27
Фондация Аденауер финансира Борисов още на първите избори, след това активно подпомага Борисов за създаването на партията ГЕРБ. За тази помощ в огромни финансови размери Борисов лично благодари и за това има записи от телевизиите. ГЕРБ е създадена от Запада за унищожаване на многопартийната система и налагане на една тоталитарна партия.
28
Кво лаеш бе Марков тиквеник и ти. Бил ги тиквун сам... ха ха ха.... че ти колко народ искаш да участва в шментикапелите на големата тиква и ратая му Цв. Цв.
29
АМА БОРИСОВ КАК Я ПОБЕДИ ТАТЯНА ДОНЧЕВА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ И ЗА ДА СИ ОТМЪСТЯТ ОТ БСП СТАНИШЕВ БЕШЕ НАПРАВИЛ НОМЕРА С БОКЛУКА... ГОЛЕМИ ЗЛОБАРИ,ГОЛЕМИ ИДИОТИ МЕКО КАЗАНО.
30
Дантела ти ся какъв си комунист или демократ. Като демократ ли беше агент на ДС а?????. Дебил като какъв се изказваш сега????
31
, ако турците го приемат за член на ДПС !
32
Браво на Георги Марков!!Разказа им играта в една част!!!И само истината,истината и пак истината!!Право Куме в червените очи!!
33
Горкия човечец....
34
Дани поне му плащат..... (толкова енергия влага)...
35
не му свършиха лигите...
36
Еха, колко ви е яд, че Г. Марков каза истината пред цяла България! Наистина ви размаза!След толкова загуби, другарки и другари, редно е да замълчите...
37
отговор на коментар
Номер 8, точка ли си тире ли си никой не ти го внушава. Просто той е долен мазен доносник. И си представи този нещастник който ГОСПОД го наказва той е бил Конституционен съдия
38
Този ка.пут ,да не лае толкоз,щото всички знаем,как местните мутри,станаха кметове и областни управители.Да живее SIC ! Да живее Цвети -ку.рвето еврейско с джендаризма си.
39
Само така г _н Марков, разлай червените кучета, много точно им го каза на тях и всичките машини за гласуване да иим дадат пак ще паднат и то не за друго а защото ги командорят алчни, долни типове и начело една луда психарка.
40
Тъжна история. Това нищожество което се промъкна в СДС и се оказа че е един долен доносник , сега плюе любимата си майчица БКП. В Булгаристан е страшно. Бегайте братя българи
41
goshe are sa si izmii ustata che celata e v sperma ot mineta isi digni gashtite i ako tie razbita halkata odi datia prishiat a pos nema da ima za teb to boiko sie nameril mladi duhachi kato georg vish momcheto pocel den mu vurteshe svirki na boiko i sega vishtego kakuv pos ima a mene neme zeha i za pazach v decko uchilishte i znai zashto tes kato boiko ubichat damu se podmazvat razni mighiturki i duhachi
42
Тези агенти на ДС и членове на БКП сменят политическите партии да се облагодетелстват от властта (помияри)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?