Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО с подкрепа за евровота от Социалдемократическата партия - патриотите представиха и логото си за изборите
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО с подкрепа за евровота от Социалдемократическата партия - патриотите представиха и логото си за изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
34242
Коментари
8
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО с подкрепа за евровота от Социалдемократическата партия - патриотите представиха и логото си за изборите

ВМРО с водач на листата Ангел Джамбазки подписва споразумение със Социалдемократическата партия и нейния лидер Тодор Барбалов за подкрепа на евровота на 26 май.

Евродепутатът Ангел Джамбазки благодари на Социалдемократическата партия за подкрепата.

"Както виждате, ВМРО продължава да събира подкрепа на основата на честни партньорски отношения, при подписани споразумения и съвместна работа... Сутринта в една от големите частни национални телевизии разликата между нас и ДПС е пренебрежимо малка. Така че - факт е, ние от ВМРО, нашите съмишленици и приятели, с които подписваме споразумения и работим заедно, събираме и концентрираме подкрепата на българските родолюбци. Така че третото място е абсолютно мислимо. Нашата цел винаги е била във всяка наша политическа активност и действие не само да доказваме и преследваме националния интерес, а да правим всичко възможно ДПС като една антибългарска и протурска политическа партия да бъде извадена от политическия живот. Така че тази цел ние сме си я поставили и тя е постижима", заяви Джамбазки. 

Тодор Барбалов от СДП заяви на свой ред, че неговата партия ще се включи в предстоящата кампания за евроизборите и благодари на ВМРО за оказаното доверие да бъдат включени в тяхната листа. 

"Господин Джамбазки е един истински родолюбец, който е доказал с действията си, че може да отстоява политики, че може да защитава българския национален интерес. Политическото споразумение, което ще се подпише днес, не е изненада. Ние с ВМРО отдавна в годините сме имали взаимоотношения - през 94-та, когато бяхме в Демократичните сили, след това през 97-ма. Ще направим всичко възможно да мобилизираме електората на СДП, така че да успеем. Дай Боже да вкараме двама-трима, както господин Джамбазки каза. Нашият кандидат е Румяна Борисова, общински председател на СДП в община Годеч, общински съветник, човек, който може да провежда битки, който се е доказал и ще даде своя принос за листата", заяви Барбалов.

Какво е логото на ВМРО за изборите и какво още казаха кандидатите на партията, вижте във видеото на живо на ПИК TV:

Напиши коментар »
(8)
1
Много мъжка листа. Само Лорд Минчев липсва.
2
Тия ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ, ще сключат споразумение и с дявола, само, за да могат да крадат.ИЗМЕТ.Мястото на БОКЛУКА ИМ Е ЗАПАЗЕНО ЗАВИНАГИ.
3
Смешници и измамници!
4
Да изхвърлят ДПС от политическия живот ! Болни мозъци.Ами,изхвърлете и всички български мюсюлмани! Така се радикализират малцинствата,когато нямат представители в политиката.ГЛУПАК !
5
Ортаци и приятели на Шайката.
6
Джендърската про-македонска и паспортна, мафиотска партия,също си отива за винаги.
7
Малката ШАЙКА клон на ПАСПОРТНАТА мафия е единствената,която има в наименованието си име на ЧУЖДА държава.....Джамбазззз КИРЕЕЕЕЕЧ
8
какво общо имат квазипатриотите с квазисоциалдемократите, освен интереса, разбира се. Такава сган се е събрала в политическия живот на България, че само Бог може да ни спаси от тези паразити.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?